Kızlar nasılsınız? Bu hafta 3. doktor maceramı yaşadım.
Bugün öğlen tuvalete gittim.
Sildim kahverengi akıntı geldi.
Sonra bi kere daha sildim kırmızımsı koyu bi akıntı geldi,çamaşırımı değiştirdim bikaç dk sonra baktım 3 damla kanama
adet kanından az daha koyu.telaşlandım,eşim yemek yapıyodu ona söyledim.
apar topar hastaneye gittik
acilde tansiyonuma baktılar normal çıktı.
tekerlekli sandayeyle doktora götürdüler,ağlamamak için zor tuttum kendimi.yarı sersem halde girdim muayeneye,
Doktorum bugün izinliymiş,aynı hastanede iyi olduğunu duyduğum erkek bi doktor vardı.
Şikayetimi anlattım,beni vajinal hazırladılar.
doktor ultrasonda baktı keseyi gösterdi.Ben keseye bakarken içinde bebek görmeye çalışıyorum.Boğazım düğüm düğüm oldu
Baktım hiç bişey görünmüyo içinde Kesin boş kese ve ben düşük yapıyorum dedim kendime...
Sonra doktor yakınlaştırdı keseyi,bi baktım kese içinde bi beyazlık.Ortasında bi ışık yanıp yanıp sönüyo
doktor "Bakın bu kese,şu yolk sac,bu embriyo,bu yanıp söneni görüyor musunuz bu bebeğinizin kalp atışı deyince ben ağlamaya başladım.
Eşim içerden "ahaa" dedi
Hemen eşim de geldi,o da çok korkmuştu.İkimizde hem ağlıyoz hem gülüyoz .
doktor niye ağladınız gibi bişey sordu.Ben çok korktuuuum deyip ağlıyorum
Bebeğiniz yaşıyor,kese de güzel durumda,kalp atışı da güzel dedi.Bakalım belki sesini duyarız dedi.
Sesini açtı bebeğim pıt pıt pıt pıt sanki anne ben iyiyim ağlama diyodu
O ara doktor bana ne işte çalışıyosunuz diye sordu ben cevap veremedim ağlamaktan
Eşim bankacı dedi.
doktor hangi bankada çalışıyo falan diye sorarken ben hala bebeğime bakıyodum
Hem onu kaybetme korkusu,hem bebeğimi görmenin mutluluğu bi yandan hormonlar patladı bi anda
doktor 1 hafta istirahat verdi,sadece temel ihtiyaçlar için kalk dedi.Kanaman var düşük tehditidir bu sonuçta dedi.
Progestan 2 tane alıyodum onu 3 e çıkardı.Şu an akıntım var ama kırmızı değil çok şükür kahverengi.
Şimdi kıpırdamadan yatıyorum,bebeğimin fotosuna bakıp gülüyorum.
Ona ne kadar alışmışım meğer,şu an daha iyi anladım.