KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ilk 40 gün huysuz olmasını anlarım huy değiştirirler derler ama sürekli olmaz inşallah oda düzelir :KK34:
benim yemek konusunda da annem çok çekti evlenene kadar da çekerdi bana ayrı evdekilere ayrı yemek yapardı. kırmızı et yemiyorum :KK17:
bazen diyor senin gibi bir çocuğun olursa görürsün.

bakın aklıma ne geldi. biz eşimle hep şey diyoruz. benim abim çok dağınık k görümcem devamlı lazerde b. görümcem deli dolu bağırır çağırır.
bizim çocuk bakın böyle olacak :KK3::KK3::KK3:

Eki Görüntüle 495111

ayyy süperdi sipidim karnım ağırdı gülmekten :KK1::KK1::KK1::KK1:

nasıl karar değiştirmeyim o mikemmel foto aklımı başımdan aldı :)))

:KK34::KK34::KK34::KK34:
bizimde her daim aklımızda o canga ismi de CANGA olacak :KK34::KK34::KK34:

sipidim değişik orjinal tariflerin varmı meze olur yemek olur salata olur her bişiy olabilir

benim yaptığım ve herksin beğendiği yemekleri söyleyim yani misafirlere farklı gelen. istediklerinin tarifini verebilirim çoğu da int vardır. :)

yalancı işkembe çorbası olabilir tavuk buttan yapılıyor..
patlıcan ve kırmızı biber ve yeşil biber közle minik minik doğra içine soğan doğra sirke,yağ,tuz ekle servis yap normal patlıcan salatasından farklı oluyor.
kedi dili pasta bunu da çoğu kişiye yaptım ilk evlendiğimde bayılmışlardı inanılmaz basit :KK70:
Tavuk tablet çorbası buda çok basit ve güzel. :KK34::KK34: ( 7 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 yumurta rondodan geçir; üzerine su ekle ılık sonra 2 dişi sarımsak ve 2 tavuk tablet eriyene kadar karıştır kırmızız biber ve nane tavad akavur dök üstüne )

aklıma gelenler bunlar :KK34::KK34::KK34:

:KK34::KK34::KK34::KK34:
bizimde her daim aklımızda o canga ismi de CANGA olacak :KK34::KK34::KK34:

benim yaptığım ve herksin beğendiği yemekleri söyleyim yani misafirlere farklı gelen. istediklerinin tarifini verebilirim çoğu da int vardır. :)

yalancı işkembe çorbası olabilir tavuk buttan yapılıyor..
patlıcan ve kırmızı biber ve yeşil biber közle minik minik doğra içine soğan doğra sirke,yağ,tuz ekle servis yap normal patlıcan salatasından farklı oluyor.
kedi dili pasta bunu da çoğu kişiye yaptım ilk evlendiğimde bayılmışlardı inanılmaz basit :KK70:
Tavuk tablet çorbası buda çok basit ve güzel. :KK34::KK34: ( 7 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 yumurta rondodan geçir; üzerine su ekle ılık sonra 2 dişi sarımsak ve 2 tavuk tablet eriyene kadar karıştır kırmızız biber ve nane tavad akavur dök üstüne )

aklıma gelenler bunlar :KK34::KK34::KK34:

canga hee süper de isim bulmuşsun :)
kedi dili pastası hoş birşeye benziyor sipidim nasıl bişiy miş o
bir vatandaşım geldi kovdum gene geldi şunu postalayım bende bir tarif vereyim

eklere benzemiş süper görünüyor

$18615.jpg

bak bu fotodakini yaptım ramazanda sipidim misafirlerime foto netten alıntı ama aynısı yaptım yanına biber domates yerine pilav yoğurt koydum servis ederken

yarın sabah kahvaltıya arkadaşım gelecek ona düşüyorum şimdi neler yapayım diye değişik şık sunumlar hoşuma gidiyor

patlıcan biber közlenmiş salata onu bende yapıyorum kabak tan yoğurtlu salata sonra kırmızı lahana mayonezli yoğurtlu rengi çok güzel oluyor

Eki Görüntüle 495138

bak bu fotodakini yaptım ramazanda sipidim misafirlerime foto netten alıntı ama aynısı yaptım yanına biber domates yerine pilav yoğurt koydum servis ederken

yarın sabah kahvaltıya arkadaşım gelecek ona düşüyorum şimdi neler yapayım diye değişik şık sunumlar hoşuma gidiyor

patlıcan biber közlenmiş salata onu bende yapıyorum kabak tan yoğurtlu salata sonra kırmızı lahana mayonezli yoğurtlu rengi çok güzel oluyor

ben kırmızı et yemiyorum ve elimi de süremiyorum ya 1 yıllık evliyiz ilk kez geçen akşam hasanpaşaköfte yaptım düşün artık durumumu :KK1::KK1:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/526586-kahvaltilik-tarifler.html

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 495138

minik ekmekten pizzalar yap. misafire güzel olur. hem dgörünümü güzel hem doyurucu. bide demin ekledğin linkte ilk sayfada kalpli sosis var oda güzel ben yarın çoculara yapacam

hayırdır ya ne oldu ?

bizim çocukların günlük telaşları canım. kzım pek stresli sabah acıkmış demiyoda ne yemek yaptırıyo huysuzluğundan ne ağlamayı kesiyo. her şeye ya bağırıyo yada ağlıyo. bizim evde olaylı vakitler bir yemek birde kıyafet törenleri:KK52:

bizim çocukların günlük telaşları canım. kzım pek stresli sabah acıkmış demiyoda ne yemek yaptırıyo huysuzluğundan ne ağlamayı kesiyo. her şeye ya bağırıyo yada ağlıyo. bizim evde olaylı vakitler bir yemek birde kıyafet törenleri:KK52:

:KK1::KK1::KK1::KK1: hahah ikisi de zor oluyor desene evde :KK45:

:KK1::KK1::KK1::KK1: hahah ikisi de zor oluyor desene evde :KK45:

hemde ne zor. artık duygu sömürüsüne girişiyom yaptığımın yanlış olduğunu bile bile. öleyim kurtulayımmmmmm:KK14: sonra hemen yelkenler iniyo .:KK53:
iyi bi çözüm ama etkisi çok kısa sürüyo:44:

Son düzenleme:
X