KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

evet daha belirgin benimki ayrıca arka tarafa doğru da acayip büyüdüm 10 kiloya yakın kilo aldım ama onun da etkisi vardır sanırım

işteyimofeliya yarın sabahta yola çıkacaz anca bayram dönüşü foto ekleyebilirim akşama alışveriş bavul tıplama filan ekleyemem ama bayram dönüşü hatırlat bana ekleyim olurmu

tamam olur canım..bayramınıda kutlu olsun canım şimdiden

teşekkürler seninde kutlu olsun paşamında büyük paşamında

şimdiden bayramınız kutlu olsun kızlar ben sabah yolcuyum 15 saatlik :))

minnak tabure koymasanın altına muhakkak ayaklarını uzat onun üstüne birde belin ağırdımı az dolaş yine gel aslında bel ağrısı yatmaktan başka zor geçiyor akşamları hep yatarak geçir kuzum dikkatttt ettt

olsun vur ya rahatından önemli mi ? :)

hımm şimdi gördüm maşallah :nazar: yüzü gözü ne kadar belli. Rabbim neler yaratıyor ya mucize resmen :KK31::KK49:
He kızlar adam koli koymuştu zaten.dedim onun üstüne koyacam ayağımı tamam dedi :KK1:

tşk ederım yavrumm kız nerem cıtı pıtı kılo verecektım guya hamıle kaldım yanı bu gıdışle kac kıloyla tamamlayacam duşunmek bıle ıstemıyorum.zaten ılk başta gaz cok oluyor ondan akşma yemekten sonra daha fazla cıkıyor..ınşallah canım kalp atışınıda duyucaksın..

canım neren kilolu ya fıstık gibisin maşallah size.ben hamile kalmadan 57 kiloyken 51,5 kiloya düştüm
ama tatilden dönünce 52,3 tüm:KK1:
neyse bu da iyi bişey :KK52:

Kızlar hayırlı bayramlar şimdiden
mandiş nereye gidiyon aney gillere mi k.valide gillere mi? :KK1:
ben de erdek yolcusuyum doktor uzak değilmiş gidilebilir dedi.
biz arabayla gidicez eşim korkar yavaş gider heralde 10 saatte falan gideriz artık :KK52:

He kızlar adam koli koymuştu zaten.dedim onun üstüne koyacam ayağımı tamam dedi :KK1:

sagol kuzum senınde prensesımınde bayramı kutlı olsun..15 nasıl gıdıceksın o kadar yolu kuzu?arada mola verırsınız her halde bol bol yurumen lazım..
canım neren kilolu ya fıstık gibisin maşallah size.ben hamile kalmadan 57 kiloyken 51,5 kiloya düştüm
ama tatilden dönünce 52,3 tüm:KK1:
neyse bu da iyi bişey :KK52:

senın kılon cok ıyı fıstık.ben 57 hamıle kaldım 55 düştüm yıne 57 de ama son aylar kılonun karşısını alamyıson malaseff..
KIZLAR ŞİMDİDEN RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..NE DILEKLERINIZ VARSA KABUL OLSUN.ALLAHIM HEPIMIZE SAGLIK HUZUR EVLATLARIMIZA ANNE BABALARIMIZA VE EŞLERIMIZE UZUN OMURLER VERSIN..VE TABIKI PARA PARA PARA.EVI OLMAYANLARA EV VERSIN AMIN.....
HEPINIZI KOCAMAN OPUYORUM CANLAR.BEN KACAR KENDINIZE DIKKAT EDIN ALLAH A EMANET OLUN FISTIKLAR

senın kılon cok ıyı fıstık.ben 57 hamıle kaldım 55 düştüm yıne 57 de ama son aylar kılonun karşısını alamyıson malaseff..
KIZLAR ŞİMDİDEN RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..NE DILEKLERINIZ VARSA KABUL OLSUN.ALLAHIM HEPIMIZE SAGLIK HUZUR EVLATLARIMIZA ANNE BABALARIMIZA VE EŞLERIMIZE UZUN OMURLER VERSIN..VE TABIKI PARA PARA PARA.EVI OLMAYANLARA EV VERSIN AMIN.....
HEPINIZI KOCAMAN OPUYORUM CANLAR.BEN KACAR KENDINIZE DIKKAT EDIN ALLAH A EMANET OLUN FISTIKLAR
:KK16: AMİİİİN CANIMSIN ÖPÜLDÜN SEN DE OĞLUŞUN DA TATLIM ,

kaynanaya canım
annem yanımda

hee mandiş kaynanayı ihmal etmemek lazım sonuçta senin kocayı da bi ana doğurdu :KK1:
baksana artık işin hep "ana" boyutuna bakıyorum :KK52:

:KK1::KK1: ben sıramı sana veriyim canım hiç bekleme beni :KK34:

günaydın hayırlı cumalar

ortada kalsın canım sıra o zaman ben de şimdilik istemiyorum bir ara bir heves vardı sonra geçti :) ev aldık sonunda, biraz kendimize gelelim bakalım,sonra daha ben ne olucam belli değil.

bitterim sağol canım darısı başınıza inşallah sipidi şu an düşünmüyo ama sende umut var :KK1:

bende umut yok artıkın :KK1::KK1: bu arada ben yutiss kendimi tanıtim dedim :KK53::KK53:

İYİ BAYRAMLAR HERKESE gerçi bitiyor :)

:KK16: AMİİİİN CANIMSIN ÖPÜLDÜN SEN DE OĞLUŞUN DA TATLIM ,

hee mandiş kaynanayı ihmal etmemek lazım sonuçta senin kocayı da bi ana doğurdu :KK1:
baksana artık işin hep "ana" boyutuna bakıyorum :KK52:

sen yinede o boyutuna bakma minnak :))

ortada kalsın canım sıra o zaman ben de şimdilik istemiyorum bir ara bir heves vardı sonra geçti :) ev aldık sonunda, biraz kendimize gelelim bakalım,sonra daha ben ne olucam belli değil.

bende umut yok artıkın :KK1::KK1: bu arada ben yutiss kendimi tanıtim dedim :KK53::KK53:

yutis neden nick değiştin hayırdır

:

süper yazmışşsın bayramda da çok yormasaydın kendini iyice dinlenseydin bi daha kontrol ne zaman peki ?

Bitter kuzucuk _ alıntı yaptım olmamış neden değiştirdin ya nickini..
biraz kalsın o zaman ortada ikimizde ev kredi ile devam edelim bizim bebeğimz kredimiz :KK70: bitmeyen bir doğum kaldı 114 ay :KK1::KK1:

Yutis noldu sana beeeee :KK52:
niye değiştin nikiciğini bacım :KK1:
süper yazmışşsın bayramda da çok yormasaydın kendini iyice dinlenseydin bi daha kontrol ne zaman peki ?

Bitter kuzucuk _ alıntı yaptım olmamış neden değiştirdin ya nickini..
biraz kalsın o zaman ortada ikimizde ev kredi ile devam edelim bizim bebeğimz kredimiz :KK70: bitmeyen bir doğum kaldı 114 ay :KK1::KK1:

selam sipidicim bayramda denize ayaklarımı soktum şezlonga yattım denizi izledim :KK52:
doktor deniz yasak dedi.ben de anca uzaktan baktım :KK1:
kontrol bu cumartesi değil haftaya cumartesi canım.
şu an akıntım yine azaldı.artarsa gidip rapor alıcam yatcam

selam sipidicim bayramda denize ayaklarımı soktum şezlonga yattım denizi izledim :KK52:
doktor deniz yasak dedi.ben de anca uzaktan baktım :KK1:
kontrol bu cumartesi değil haftaya cumartesi canım.
şu an akıntım yine azaldı.artarsa gidip rapor alıcam yatcam

iyi yapmışşsın canım keyif yapıp dinlenmişsin
bende tadını çıkarttım denizin bayramda keyifli geçti :KK53: :KK9::KK9:
inşallah bir daha ki haftaya daha güzel haberle gelirsin inşallah.
sende bankacısın sanırım eşinde :KK14: ikinizdee aynı banka mı ?
bizimkilerin hala şeflik sınavı açıklanmadı çıldırıcam yaaaaaaaaaaaaaa :KK76:

iyi yapmışşsın canım keyif yapıp dinlenmişsin
bende tadını çıkarttım denizin bayramda keyifli geçti :KK53: :KK9::KK9:
inşallah bir daha ki haftaya daha güzel haberle gelirsin inşallah.
sende bankacısın sanırım eşinde :KK14: ikinizdee aynı banka mı ?
bizimkilerin hala şeflik sınavı açıklanmadı çıldırıcam yaaaaaaaaaaaaaa :KK76:

sen nerdeydin sipidi biz erdekteydik.
bu arada şeflik sınavı açıklandı canım yaa
bizim bey kazanamadı.eşin belki başka zaman girmiştir
hayırlısı olsun inşallah
biz karı koca bankacıyık o başka bankadaaa ben başka bankadaaa ayrı dünyaların insanıyız biz :KK1:

sen nerdeydin sipidi biz erdekteydik.
bu arada şeflik sınavı açıklandı canım yaa
bizim bey kazanamadı.eşin belki başka zaman girmiştir
hayırlısı olsun inşallah
biz karı koca bankacıyık o başka bankadaaa ben başka bankadaaa ayrı dünyaların insanıyız biz :KK1:

ben çınarcıktaydım.
2012 nisan da açıldı bizimki girmedi. ama bir daha tarih gün açıklanmadı daha şimdi açılacak olana girebilir çünkü ancak.
ikinizde ayrı dünyalarda daha iyi :KK16::KK16:

ben çınarcıktaydım.
2012 nisan da açıldı bizimki girmedi. ama bir daha tarih gün açıklanmadı daha şimdi açılacak olana girebilir çünkü ancak.
ikinizde ayrı dünyalarda daha iyi :KK16::KK16:

Bence de..ama keşke ikimizde farklı mesleklerden olsaydık
biliyosun bu konuda çoook dertliyim bu iş çok zor :KK47:

Bence de..ama keşke ikimizde farklı mesleklerden olsaydık
biliyosun bu konuda çoook dertliyim bu iş çok zor :KK47:

biz ikimizde farklıyız.
ama eşimede diyorum çık diye onun yerine ben nefret ediyorum. mesleğim farklı olsa da işin içindeyim
bu sene kpss sınavına girecekti gaza geldi oda 2 sene 1 miş ağlıycam neredeyse :2::2:
2 sene daha bekle sınava gir şansını dene :KK14::KK14::KK14: siz hiç girdiniz mi ? sizde denesenize şansınızı

biz ikimizde farklıyız.
ama eşimede diyorum çık diye onun yerine ben nefret ediyorum. mesleğim farklı olsa da işin içindeyim
bu sene kpss sınavına girecekti gaza geldi oda 2 sene 1 miş ağlıycam neredeyse :2::2:
2 sene daha bekle sınava gir şansını dene :KK14::KK14::KK14: siz hiç girdiniz mi ? sizde denesenize şansınızı

Yok canım yaa nası çalışayım kpss ye zaten ev işleri bi yandan banka bi yandan.
zaten şimdi ev işlerine de bakamıyacam dün ütüleri bile k.validem geldi yaptı.
şu an iş değiştiremem
ama eşime ben de baskı yapıyorum ya sınavı kazan ya başka bankaya geç diye

Yok canım yaa nası çalışayım kpss ye zaten ev işleri bi yandan banka bi yandan.
zaten şimdi ev işlerine de bakamıyacam dün ütüleri bile k.validem geldi yaptı.
şu an iş değiştiremem
ama eşime ben de baskı yapıyorum ya sınavı kazan ya başka bankaya geç diye

:KK14: aynen öyle canım bizimki de sınavı bekliyor kazanmazsam başka işe bakıcam dedi
aynı yerde çalışan arkadaşı kpss kazandı 2300 maaşı ve çokta iyi yeri :2:
geçen sene ne yalvardım bi dene şansını dene bu yaştan sonra uğraşamam dedi :KK19: şimdi kafasını kırmamak için zor duruyorum.
çocuk istiyor bazen gaza geliyor arkadaşında görünce bu maaşla çok zor diyorum :KK1: ikisinden birisi olur inşallah :KK34:
eşinde inş. girer 2014 te artık deneyecek şansını :KK47::KK47::KK47::KK47: daha maaş zamları belli olmadı ya var mı böyle bir şey.
bankadan nefret ettim :KK43:

:KK14: aynen öyle canım bizimki de sınavı bekliyor kazanmazsam başka işe bakıcam dedi
aynı yerde çalışan arkadaşı kpss kazandı 2300 maaşı ve çokta iyi yeri :2:
geçen sene ne yalvardım bi dene şansını dene bu yaştan sonra uğraşamam dedi :KK19: şimdi kafasını kırmamak için zor duruyorum.
çocuk istiyor bazen gaza geliyor arkadaşında görünce bu maaşla çok zor diyorum :KK1: ikisinden birisi olur inşallah :KK34:
eşinde inş. girer 2014 te artık deneyecek şansını :KK47::KK47::KK47::KK47: daha maaş zamları belli olmadı ya var mı böyle bir şey.
bankadan nefret ettim :KK43:

Evet ya zamları bile belli değil nası iş anlamadım :KK52:
neyse en azından zam farklarını alınca elimize toplu para geçicek.

X