KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

çoğu biliyor zaten ama sabah gelir gelmez diye bağıra bağıra söylerim

ayy senin dogum günündü demi pasta benden hediye kelebektendi hatirlattin iyi oldu pasta hazirlina basliyim simdiden

evet bak bekliyorum heeeee hade bakıyım yolla pastamı kelebek hediyemde senden hade ama

şimdiden doğum günün kutlu olsun canım :119::119: ben yarın giremeyebilirim nete.

teşekkür ederim canım çok sağol

Eki Görüntüle 388490

havai fişeklerle karşılayım sabah sabah :))

woooowww sabah sabah bu ne güzel bir karşılama günaydın canım teşekkür ederim

Günaydın kızlaaar

Günaydın sipidicim doğum günün kutlu olsun.Sana kendimce bi pasta yapıverdim bak bakam beencenmi

aaa minnak öğleden sonra servis yap ya yemekten sonrraa hımmmmmm

Öğleden sonra servis yapıcam mandişim bi yemek yiyelim de

bu arada ben rejimi gece farketmeden bozuyorum sanırım ama hatırlamıyorum bilinç yok.
Dün gece eşimin söylenmelerine uyandım,sen yemek mi yedin gece gece dedi.
ne cevap verdim hatırlamıyorum ama o söylenirken bişeyler çiğniyodum onu hatırlıyorum
dolma yemişim meğer sabah kalktım baktım saklama kabının kapağını tam kapatamamışım öle yarım açık duruyo

Günaydın kızlaaar

Günaydın sipidicim doğum günün kutlu olsun.Sana kendimce bi pasta yapıverdim bak bakam beencenmi

Eki Görüntüle 388653
ü

süper öğleden sonra keselim de yiyelim bari

çok komik ya uyur yer olmuş seninki uyurken yiyor bişeyler

hahahaaa hemde en yememenen gereken zamanda ye ve yat hemde dolma hemde rejimdeyken rabiş duymasın seni
gece kalkıp yemek hee bana pek uzak birşey değil eşimde aynısını yapıyor ama kendisinin kiloyla ilgili problemi yok çünkü göbeği göbeği zaten aldı başını gitti son noktaya ulaştı :)

offf napçam ben bu mideyi :26:
hem de dolma yemişim insan hafif bişeyler yer
dolabı kilitlicem yatarken bundan sonra

eşine kilitlettir nasıl kilitlediğini bildiğinden açman kolay olur tarık akanın bir filmi vardı eski türk filmlerinden aklıma geldi

offf napçam ben bu mideyi :26:
hem de dolma yemişim insan hafif bişeyler yer
dolabı kilitlicem yatarken bundan sonra

bak canım yaprak sarma istedi heeee
geçen akşam kuzey güneyi izlerken sarmıştım akşama pişireyim bari.
arada bana geliyorlar böyle
buzluğumu boşaltmam lazım yenilerini doldurmak için
bu sene full bamya atmak istiyorum domateslerim de hala duruyor ilk sene cahillik oldu azar azar attım
bu yıl resmen ful doldurucam

benim eşimde çok rahat 8 kilo aldı evlendikten sonra koca göbek bişey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…