KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

iim sipidi pazartesi sendromu regl ağrısı baş ağrısı filan
sen nasılsın bugün moralin nasıl

bugün daha yiyiiym. dün eve gittim gece 1 'e kadar durup durup ağladım kocam gelene kadar ancak 1 saat uyumuşum zaten:26:
bugünde tüm vucudum kaşınıyor deliricem artık :2: boynum kulaklarım bacaklarım heryerm neden böyle oldu acaba

ağladınmı durup dururken tetikleyen bir şey olmadımı
belki ağlarken kendini sıkmandan dolayı vucut tepki veriyor olabilir kaşındı ondan olabilir
alerjide olabilir doktora görünmende fayda var canım kaşıntı için

evet ya şaka gibi ama durup durup ağladım biraz rahatladım ama
sıkıntı neyden kaynaklanıyor bilmiyorum acaba şu mu dokundu dediğim bişey de yemedim...
sanırım dün kendimi çok sıktım

sıkıntı neyden kaynaklanıyor bilmiyorum acaba şu mu dokundu dediğim bişey de yemedim...

olabilir ama kaşıntın bu akşamda geçmezse ve kızartılar oluşursa muhakkak doktora görünmen lazım

Günaydın şeker kızlar
canım geçmiş olsun ben de geçen sene aynından oldum bankanın doktoru bana dedi ki saçların kaşındırıyodur
gerizekalı herif bu kadar mı senin doktorluğun dedim içimden
sonra ellerimi kollarımı gösterdim kaşımaktan yırtmışım artık o haldeyim bak dedim buralarda da oluyo her yerimde ama bütün vücudumun her santimetrekaresi kaşınıyo
bana bi ilaç yazdı bikaç güne azaldı
aynı senin gibi ağlamaktan ve kaşınmaktan uyuyamıyodum.gece salona gidip kaşıma ayini yapıyodum
kolonyalar kremler offf off çok fenaydım
günaydın kızlar hala yağmur var şarıl şarıl :)))

mandiş bende sabah şemşiye almadan çıkmışım bakkal amcaya sığındım amca dediğimde yaşıtım bi delikanlı
kovmadı beni tükkanın önünden çekil git demedi sağolsun

aynen elime ne gelse kaşıma aleti olarak kullanıyoum.
çok şükür gece uyanmıyorum kaşınmaktan ama sabah oldu mu kalkar kalkmaz başlıyor işte :26:

[SUP][/SUP]

burası azcık güneşli ama yine yağacak gibi de

şimdi dışarda olup sırılsıklam ıslanmak ne güzel olurdu sonrada eve gidip üstünü değişip uyumak

saçlar tüm vucüdü nasıl kaşındırıyor ki
kaşınma ayinimi sipidiyi çağır tek başına sıkıcı olur ikiniz gece ayin yaparsınız hatta kaşınma pozisyonları geliştirirsiniz :)

olsun minnak o bakkalın ruhu yaşlanmıştır yinede amca de sen zaten ruhu delikanlı olaydı çıkardı içerden derdi buyrun benim şemsiyemi alın

aynen elime ne gelse kaşıma aleti olarak kullanıyoum.
çok şükür gece uyanmıyorum kaşınmaktan ama sabah oldu mu kalkar kalkmaz başlıyor işte :26:
ben uyku bile uyumuyodum neyse kurtuldum çok şükür
yaa parmaklarım ensem heryerim heryerim kaşınıyodu

doktor bana ne demek istedi acaba heryerinde saç var mı demek istedi pislik herif
bacaklarım kabarmıştı kaşımaktan öyle pozisyonlar geliştirdim ki artık hoşuma gitmeye başlamıştı
bakkalın ruhu bedenden çıkmış gibiydi zar zor günaydın dedi gözleri yarı kapalıydı
şemsiyesi varsa bile farkında değildi zannımca

vallahi canım bugünde bitti yarın benim doooomm günüm çok mutluyum
en azndan öyle olmak istiyorum. iş stresini düşünmek bile istemiyorum yarın süslenicem öyle gelicem işe

aiiiy canım benim demek doğum günün yarın
süslen püslen yarın sana herşey serbest boşver stresi
doğum gününü orda herkeşlere söyle ki sana şitres yaptırmasınlar iyi davransınlar,burda öle oluyo da ordan biliyorum
bi gün lütuf ediyolar öle yumuşakbaşlı oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…