KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Günaydın kızlar yaa ay sonu nedeniyle baya yoğundum kafa kaşımaya vakit bulamadım lidyalıların yediği haltı biz çekiyoz yaa
Napıyonuz bakalım görüşmeyeli fıstıklar

Günaydın kızlar yaa ay sonu nedeniyle baya yoğundum kafa kaşımaya vakit bulamadım lidyalıların yediği haltı biz çekiyoz yaa

Günaydın fıstık
hayat devam ediyor şeker,bir yaramazlık yok bende
biraz ders çalışayım,sonra belki kayınvalidemle büyük bir pazar var oraya gidicez ama ondan belli olmaz hastayım diyebilir son anda

biz buralardayız canım,sen nerdesin böyle göremedik kaç gündür
tatlım naber?bende antalyadaydım ya kuzum ondan gıremedım kac gun..bu gun oglumu sunnet ettırtıkde geldık.nasıl agladı kuzum yaaa.

nasılsın fıstık naber?

Günaydın fıstık
hayat devam ediyor şeker,bir yaramazlık yok bende
biraz ders çalışayım,sonra belki kayınvalidemle büyük bir pazar var oraya gidicez ama ondan belli olmaz hastayım diyebilir son anda
oooow kayınvalideyle alışveriş güzel olur
kahvenin önünden de geççeniz mi kız

tatlım naber?bende antalyadaydım ya kuzum ondan gıremedım kac gun..bu gun oglumu sunnet ettırtıkde geldık.nasıl agladı kuzum yaaa.

nasılsın fıstık naber?

ayyy çok geçmiş olsun canım inşallah damatlığını da haber verirsin bize
uyuşukluğu geçince çok ağlıyolar kardeşimden biliyorum gece evde avazı çıktığı kadar bağırmıştı
ama 1 hafta sonra bişiyciği kalmadı.
ben de iş güç gidip geliyoz işte,şu aralar tatil planları yapmaya çalışıyoz.Bi yer buldum haftasonu rezervasyon yaptırmayı düşünüyoruz.
Bu arada turon9 dan Kadınlar kulübü pro üyelere ekstra %10 indirim yapıyolarmış accaip bi indirim alıcam

selam kızlar. ne olmuş bu siteye ya. yazmak işkence konu açmak imkansız hale gelmiş.

iyiyim kuzum senden naber? hayırdır tatil mi yaptınız
miniğe geçmiş olsun bu arada,unutur zamanla oldu da bitti maşallah

yok şikerim arabayla gittik geldik iyi oldu yoksam yürümeyle olmaz bu iş. birkaç bişi aldık bana evde giymek için.
turon9da ne yahu? zaten pro değilim ben

selam kızlar. ne olmuş bu siteye ya. yazmak işkence konu açmak imkansız hale gelmiş.

hşgeldin datlu,yoksun ne zamandır ya özlettin kendini

kiz yeter artik is is nereye kadar bizi ihmal ediyorsun

hayirli ugurlu olsun canim :) pasamiz sünnet oldu sükür umarim cok agrisi yoktur ???

kızlar hepinize tşk ederim.oglumla ilgilendiyim icin gelemıyorum sızı cok özledım canım arkadaşlarım

Günaydın hatunlar nasılınız?
Bugün hava ne kötü yaa içim karardı valla haftasonu muhteşemdi
Tatil rezervasyonumu da yaptırdım çeşmeye gidiyorum fatmagülün memleketine

günaydın hatunlar :)
hepinize iyi bir hafta diliyorum
yalnız sabah dışarı çıkıp havayı gördüğümde, içimdeki bütün enerji gitti
oysaki haftasonu ne kadar güzeldi....

iyi gibiyim cnm hiç iş yapasım yok. sabah sırılsıklam oldum hala kendime gelemdim

nisan yağmurları hep hazırlıklı olmak lazım bu ay böyle geçer bir güneş bir yağmur

günaydın hatunlar :)
hepinize iyi bir hafta diliyorum
yalnız sabah dışarı çıkıp havayı gördüğümde, içimdeki bütün enerji gitti
oysaki haftasonu ne kadar güzeldi....

ama yağmur iyidir toprağa yaz boyunca bol meyve sebze ve ucuz olur ekimi henüz olmayan tohumlara toprağı hazırlar aslında bu yağmurlar çok önemli enerjin geri gelsin

içim öyle çok karardı ki dokunsalar ağlıcam neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…