KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Bu trendyolda niye taksit seçeneği yok uzun zamandır :KK47::KK47:

bende bilmiyorum ya, aslında trendyol vade farkı ekleyerek bazı kartlara taksit yapıyor
önceden 75 tl üzeri kargo almıyordu, şimdi 75tlyi aşsan bile kargo ücreti alıyor:KK20:

bende bilmiyorum ya, aslında trendyol vade farkı ekleyerek bazı kartlara taksit yapıyor
önceden 75 tl üzeri kargo almıyordu, şimdi 75tlyi aşsan bile kargo ücreti alıyor:KK20:

vade farkı koyarak almayı tercih etmiyorum canım ya,peşine bölerlerse iyi oluyor.
trenchcoat beğenmiştim ben aynısını gördüm şimdi ama alamam bu şekilde :KK20::KK20: bir de kargo da 6 tl olmuş hainler :KK52:

vade farkı koyarak almayı tercih etmiyorum canım ya,peşine bölerlerse iyi oluyor.
trenchcoat beğenmiştim ben aynısını gördüm şimdi ama alamam bu şekilde :KK20::KK20: bir de kargo da 6 tl olmuş hainler :KK52:

vade farkını bende sevmiyorum
geçen günlerde incinin ürünleri vardı, 2 tane ayakkabı almıştım
kargo dahil 155 tl çektiler kartımdan, 1 ay oldu halen ürünler gelmedi
bende mail atıp, kargo dahil çektikleri hesabı geri istedim :KK52:
sabah mail atmışlar, ücret iadesi gerçekleşti diye
bi de özür anlamında hesabıma 10 tl yüklemişler :KK52:

vade farkını bende sevmiyorum
geçen günlerde incinin ürünleri vardı, 2 tane ayakkabı almıştım
kargo dahil 155 tl çektiler kartımdan, 1 ay oldu halen ürünler gelmedi
bende mail atıp, kargo dahil çektikleri hesabı geri istedim :KK52:
sabah mail atmışlar, ücret iadesi gerçekleşti diye
bi de özür anlamında hesabıma 10 tl yüklemişler :KK52:

hayret nasıl uzun sürmüş:26:,ben sık alışveriş yapmıyorum netten ama yaptıklarım da hep zamanında geldi.
zaten böyle gecikme olunca hemen hediye çeki veriyorlar :KK1::KK1: ablama da başka bir sitede olmuştu aynısı.

iyiyim spidicim sen nasılsın?
etrafı topladım,nete bakayım dedim.biraz sonra da hazırlanıp doktora gidicem.kontrol amaçlı.

pofff ne güzel yaa evde olmak gibisi yok vallahi he :KK43:
bende sabah kalktım tek gözüm açık hemen işe geldim :KK30: klasik iş yani gelirken de offf uykum var diye eşime ağlandım
her zaman ki gibi oda haftasonu akşama kadar uyuruz dedi:KK36:

pofff ne güzel yaa evde olmak gibisi yok vallahi he :KK43:
bende sabah kalktım tek gözüm açık hemen işe geldim :KK30: klasik iş yani gelirken de offf uykum var diye eşime ağlandım
her zaman ki gibi oda haftasonu akşama kadar uyuruz dedi:KK36:

evet sabahları ben bile zor uyanıyorum çoğu zaman :KK1:
ama böyle de olsa ben erkenden kalkıp işe gitmeyi çok istiyorum :KK16:

insanoğlu doyumsuz bende evde olsam inan aynı şeyi söylerdim :KK30::KK30: bakma şimdi sıkılıyorum.
eeee neden çalışmıyorsun peki ?

haklısın :KK34:
canım öğretmenim ama atanamadım nasip olmadı 2,5 yıldır,hazırlanıyorum kpssye yine bakalım inş olur bu sene.
olmazsa ben de artık özelde deniycem şansımı.ama tabi ilk hedefim devlet kadrosu :KK1:

haklısın :KK34:
canım öğretmenim ama atanamadım nasip olmadı 2,5 yıldır,hazırlanıyorum kpssye yine bakalım inş olur bu sene.
olmazsa ben de artık özelde deniycem şansımı.ama tabi ilk hedefim devlet kadrosu :KK1:

hım anladım canım. haklısın hayırlısı olsun inşallah bu sınavda atanırsın :KK34:

X