- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendin diyorsun gereksiz diye ne aldın öyle
Bu trendyolda niye taksit seçeneği yok uzun zamandır
bende bilmiyorum ya, aslında trendyol vade farkı ekleyerek bazı kartlara taksit yapıyor
önceden 75 tl üzeri kargo almıyordu, şimdi 75tlyi aşsan bile kargo ücreti alıyor
vade farkı koyarak almayı tercih etmiyorum canım ya,peşine bölerlerse iyi oluyor.
trenchcoat beğenmiştim ben aynısını gördüm şimdi ama alamam bu şekilde bir de kargo da 6 tl olmuş hainler
vade farkını bende sevmiyorum
geçen günlerde incinin ürünleri vardı, 2 tane ayakkabı almıştım
kargo dahil 155 tl çektiler kartımdan, 1 ay oldu halen ürünler gelmedi
bende mail atıp, kargo dahil çektikleri hesabı geri istedim
sabah mail atmışlar, ücret iadesi gerçekleşti diye
bi de özür anlamında hesabıma 10 tl yüklemişler
günaydın
günaydın canım nasılsın ?
iyiyim spidicim sen nasılsın?
etrafı topladım,nete bakayım dedim.biraz sonra da hazırlanıp doktora gidicem.kontrol amaçlı.
pofff ne güzel yaa evde olmak gibisi yok vallahi he
bende sabah kalktım tek gözüm açık hemen işe geldim klasik iş yani gelirken de offf uykum var diye eşime ağlandım
her zaman ki gibi oda haftasonu akşama kadar uyuruz dedi
evet sabahları ben bile zor uyanıyorum çoğu zaman
ama böyle de olsa ben erkenden kalkıp işe gitmeyi çok istiyorum
insanoğlu doyumsuz bende evde olsam inan aynı şeyi söylerdim bakma şimdi sıkılıyorum.
eeee neden çalışmıyorsun peki ?
haklısın
canım öğretmenim ama atanamadım nasip olmadı 2,5 yıldır,hazırlanıyorum kpssye yine bakalım inş olur bu sene.
olmazsa ben de artık özelde deniycem şansımı.ama tabi ilk hedefim devlet kadrosu
Nerelerdesiniz yahu
bende tam onu sormaya geldim
nerde bu kizlar :44:
kelebek yok mandis yok datlucadu yok ofeliaya yok ghs banli noldu bizim tatli dillilere nerdeler ?????????
özledik sizi kızlar
Nasılsınız kızlar.ozledım sızı yaaaa