KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

amin canım sağlık sıhhat versin.
Çocuk kaç yaşında ? onun döküntüleri de vardır oyuncakları sen topla o dağıtır :KK55:

büyük 11 küçük 7 yaşında cnm öyle falan yok artık zaten bütüngün okuldalar sabah 8 de bi gidiyolar akşam 5 te geliyolar yani rahatım ben tatlım tüm gün benim ohhhhhhhhhh yaşasın sultanlık:21::KK52:

büyük 11 küçük 7 yaşında cnm öyle falan yok artık zaten bütüngün okuldalar sabah 8 de bi gidiyolar akşam 5 te geliyolar yani rahatım ben tatlım tüm gün benim ohhhhhhhhhh yaşasın sultanlık:21::KK52:

maşallah canım büyüklermiş epey :nazar:

en güzeli senin ki o zaman ne diye erkenden kalkyorsun yat dinlen evde olsam yatak keyfi yapardım herhalde :KK50:

ayyy benim kocam elini bile sürmez zorla yaptırırım :KK19:
bi de oturduğu yerden kumanda elinde ne yicez diye sorar :KK47:

ben ütümü çarşamba yapıyorum çünkü o iş anca kuzey güney izlerken çabuk ilerliyo :KK52:

hadi beee verme sende kumandayı kalksın alsın allah allah :KK36:yemek yok beni ye de sende bakalım ne dicek kıs :KK17:ay utandımmı ne:26:

Sultanım sen kaç yaşındaydın maşallah 11 yaşında falan 2 bebe atmışsın ortaya,ben daha birinciyi edemedim :KK52:

maşallah canım büyüklermiş epey :nazar:

en güzeli senin ki o zaman ne diye erkenden kalkyorsun yat dinlen evde olsam yatak keyfi yapardım herhalde :KK50:

ama güzelim saat 7.30 da kahvaltı yapıyolar mecburum hazırlamam lazım eeeeeeeee o kadarını yapayım bari, onlar gidince uykum kaçıyo napayım bende size takılıyom :KK34:

Sultanım sen kaç yaşındaydın maşallah 11 yaşında falan 2 bebe atmışsın ortaya,ben daha birinciyi edemedim :KK52:

32 yim annem ben ablanızım galiba. heeeeeeeee walla erken anne oldum kıs ama şimdi rahatım senin yaşın kaç tatlım?:KK34:

o senin uyuşukluğun canım :KK1::KK1::KK1: yap artık 1 tane bak sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin cesaret edemiyorsn :KK36:

ama güzelim saat 7.30 da kahvaltı yapıyolar mecburum hazırlamam lazım eeeeeeeee o kadarını yapayım bari, onlar gidince uykum kaçıyo napayım bende size takılıyom :KK34:

haklısın canım kalk tabi uyumak yok bizim yanımıza her sabah 09:00'da geliyorsun mesain başlayacak. :KK36:

hahaha fuarla onun alakası yok. ben fuardayken o evde yattı malum haftasonu full evde :KK4:
biliyom tatım sen fuarcıydın :KK1:
haftasonu tatil çok şükür yoksa çekilecek dert değil :KK53:
hadi beee verme sende kumandayı kalksın alsın allah allah :KK36:yemek yok beni ye de sende bakalım ne dicek kıs :KK17:ay utandımmı ne:26:

kumandayı kendi alıyo canım ona üşenmiyo :KK1:
geri kalanları ben yapıyorum.yemek temizlik bütün iş bende.
dün alışverişten geldik,poşetleri koydu mutfağa,aldı sigarasını eline.
diyo ki sen şimdi bize bi sandviç döner yap eeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedim sen napıcan
ben de maç izlicem diyo :KK52:
yok yaaaaa dedim.sen hazırlicaksın temizlik yapıcaksın bunları yerleştirceksin ben discovery channel da hayvanları seyredicem :KK60:
sonra yemeği o hazırladı poşetleri de o yerleştirdi :KK1:
hadi git şimdi ne izliyosan izle dedim :KK52:

kızlar ben çıkayım size doyum olmaz ama işler beni bekliyo yapayım diye sonra durdukça h,içççççççççç cnm istemez neyse grşrüz kocaman öptüm sizi kendinize iyi bakın bay bayyyyyyyyyyyy:KK54::21:

biliyom tatım sen fuarcıydın :KK1:
haftasonu tatil çok şükür yoksa çekilecek dert değil :KK53:

kumandayı kendi alıyo canım ona üşenmiyo :KK1:
geri kalanları ben yapıyorum.yemek temizlik bütün iş bende.
dün alışverişten geldik,poşetleri koydu mutfağa,aldı sigarasını eline.
diyo ki sen şimdi bize bi sandviç döner yap eeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedim sen napıcan
ben de maç izlicem diyo :KK52:
yok yaaaaa dedim.sen hazırlicaksın temizlik yapıcaksın bunları yerleştirceksin ben discovery channel da hayvanları seyredicem :KK60:
sonra yemeği o hazırladı poşetleri de o yerleştirdi :KK1:
hadi git şimdi ne izliyosan izle dedim :KK52:

bazen aklını almak lazım..

sizde digiturk mü var ? 193 :KK70:

32 yim annem ben ablanızım galiba. heeeeeeeee walla erken anne oldum kıs ama şimdi rahatım senin yaşın kaç tatlım?:KK34:
ben 27 yaşındayım canım erken anne olmak o yönden güzeldir çocuklar büyür sen de genç kalırsın :KK1:

o senin uyuşukluğun canım :KK1::KK1::KK1: yap artık 1 tane bak sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin cesaret edemiyorsn :KK36:
valla ya uyuşuğum ben :KK53:
bu sene patlatıcam bombayı kısmetse,ağustosta kuluçkaya yatmayı düşünüyorum :KK1:
2,5 yıllık evliyim 27 yaşımdayım
kızlar ben çıkayım size doyum olmaz ama işler beni bekliyo yapayım diye sonra durdukça h,içççççççççç cnm istemez neyse grşrüz kocaman öptüm sizi kendinize iyi bakın bay bayyyyyyyyyyyy:KK54::21:
mucks canım görüşürüz kendine iyi bak çok yorulma :KK16:
bazen aklını almak lazım..

sizde digiturk mü var ? 193 :KK70:

evet canım digitürk var işin kötüsü lig tv var :KK52:
beşiktaşın maçını saat 15:00 e koymuşlar benimle pazarlık yapıyo markete gidersek 3 e kadar evde olmamız lazımmış :KK52:
bütün hayatımı lig tv ye göre programladım :KK60:

maşallah canım en güzeli genç yaşında anne olmuşşsun :KK1:

ben 27 yaşındayım canım erken anne olmak o yönden güzeldir çocuklar büyür sen de genç kalırsın :KK1:

valla ya uyuşuğum ben :KK53:
bu sene patlatıcam bombayı kısmetse,ağustosta kuluçkaya yatmayı düşünüyorum :KK1:
2,5 yıllık evliyim 27 yaşımdayım

mucks canım görüşürüz kendine iyi bak çok yorulma :KK16:

evet canım digitürk var işin kötüsü lig tv var :KK52:
beşiktaşın maçını saat 15:00 e koymuşlar benimle pazarlık yapıyo markete gidersek 3 e kadar evde olmamız lazımmış :KK52:
bütün hayatımı lig tv ye göre programladım :KK60:

maşallah canım nice birlikte kocanla güzel yıllara :123:
ben hepinizden miniğim 23 yaşıma giricem inş. :KK1::KK1:
ağustos ayının özelliğimi var :KK1::KK1:

bizde lig yok çok şükür. ama olsa sizin gibi olurduk

Son düzenleme:
maşallah canım nice birlikte kocanla güzel yıllara :123:
ben hepinizden miniğim 23 yaşıma giricem inş. :KK1::KK1:
ağustos ayının özelliğimi var :KK1::KK1:
bizde lig yok çok şükür. ama olsa sizin gibi olurduk

Amin cümlemiz inşallah nice yıllara beraber çıkalım
Sen bizden daha ufacıksın canım :KK1: Ben bu yaz kumların ve serin suların tadını çıkarim diyorum :KK52:
Ağustosta çalışmalara başlasam ne zaman olacak bilmiyorum Allah kısmet ederse 2013 kışı atlattıktan sonra doğum olsun istiyorum.
Tabi şu an herşey sadece plan :KK1:

Amin cümlemiz inşallah nice yıllara beraber çıkalım
Sen bizden daha ufacıksın canım :KK1: Ben bu yaz kumların ve serin suların tadını çıkarim diyorum :KK52:
Ağustosta çalışmalara başlasam ne zaman olacak bilmiyorum Allah kısmet ederse 2013 kışı atlattıktan sonra doğum olsun istiyorum.
Tabi şu an herşey sadece plan :KK1:

şimdi anladım canım haklısın tatilin keyfini yine çıkart mutlaka :KK1:
bizimde çocuk işimiz eşimin şefliğine kalmş bi durum yoksa bekleyeceğiz uzun süre. :KK19:
beklemek benim için engel değiil yaşımdan dolayı rahatım tek korkum ailede myom var 30dan sonra yumurtalık + kist alınıyor.
tabiki de önce Allah bilir ananem,teyzem,annem hep oldu teyzeminki farklıymş ama:KK1: bu sadece ihtimal
bidee eşim 82li onun için 3*4 sene beklemek istemiyoruz. İnşallah şeflik sınavı bi an önce belli olur ve kazanır. daha günü bile belli değil.
ondan sonra borçları hafifletip bebek planına geçeriz :KK1::KK1:
İnşallah sizde çok beklemezsiniz yumurtalıklar çok çabuk tembelleşiyor.. çünkü :21:

şimdi anladım canım haklısın tatilin keyfini yine çıkart mutlaka :KK1:
bizimde çocuk işimiz eşimin şefliğine kalmş bi durum yoksa bekleyeceğiz uzun süre. :KK19:
beklemek benim için engel değiil yaşımdan dolayı rahatım tek korkum ailede myom var 30dan sonra yumurtalık + kist alınıyor.
tabiki de önce Allah bilir ananem,teyzem,annem hep oldu teyzeminki farklıymş ama:KK1: bu sadece ihtimal
bidee eşim 82li onun için 3*4 sene beklemek istemiyoruz. İnşallah şeflik sınavı bi an önce belli olur ve kazanır. daha günü bile belli değil.
ondan sonra borçları hafifletip bebek planına geçeriz :KK1::KK1:
İnşallah sizde çok beklemezsiniz yumurtalıklar çok çabuk tembelleşiyor.. çünkü :21:

Eşimin de şeflik sınavı var ama pek ümitli değilim istanbul genelinden çok az kişi alacaklarmış
motivasyonu iyice düştü hiç çalışası yok artık adamın :26:
bizim artık onun şefliği bekleyecek pek durumumuz kalmadı çünkü eşim 1980 doğumlu artık çocuk ona dede diyicek :KK52:
benim ananemde ve ailede de var ama inşallah biz sorun yaşamayız canım.
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Tatilden sonra gelsin bebecikler amin :KK1:

Eşimin de şeflik sınavı var ama pek ümitli değilim istanbul genelinden çok az kişi alacaklarmış
motivasyonu iyice düştü hiç çalışası yok artık adamın :26:
bizim artık onun şefliği bekleyecek pek durumumuz kalmadı çünkü eşim 1980 doğumlu artık çocuk ona dede diyicek :KK52:
benim ananemde ve ailede de var ama inşallah biz sorun yaşamayız canım.
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Tatilden sonra gelsin bebecikler amin :KK1:

hımm ikinizde bankacısnız siz. :KK1:
bizim 10 yıllık ev kredimiz var eşimin maaşı ile de çok zor geçinmek kredi olmasa hadi neyse.
Allahtan umut kesilmez tabi ama maaş yönünde maddi açıdan rahatlamamız lazım bizim :KK55::KK55:
bu yaza olmaz herhalde bize bebek ama size jet hızı ile gelsin. dede diyecek demek çok güldüm heeee :KK36::KK36:

hımm ikinizde bankacısnız siz. :KK1:
bizim 10 yıllık ev kredimiz var eşimin maaşı ile de çok zor geçinmek kredi olmasa hadi neyse.
Allahtan umut kesilmez tabi ama maaş yönünde maddi açıdan rahatlamamız lazım bizim :KK55::KK55:
bu yaza olmaz herhalde bize bebek ama size jet hızı ile gelsin. dede diyecek demek çok güldüm heeee :KK36::KK36:

Bizim de 10 sene konut kredisi vardı çok şükür 1 senesi bitmek üzere :KK1:
Maaşlara azıcık zam geliyo o da zaten yediğimiz içtiğimize gelen zamlarla uçup gidiyo.
Aaaah ah şöyle borcu harcı olmayan bi evimiz olsaydı ne güzel olurdu yaa çoluk çocuk olunca netcez bilmiyorum
senin eşinle benim eşim aynı bankada çalışıyolar sanırım :KK1:
bu sene personele zırnık koklatmamışlar çıldırıyo benimki :KK15:

Bizim de 10 sene konut kredisi vardı çok şükür 1 senesi bitmek üzere :KK1:
Maaşlara azıcık zam geliyo o da zaten yediğimiz içtiğimize gelen zamlarla uçup gidiyo.
Aaaah ah şöyle borcu harcı olmayan bi evimiz olsaydı ne güzel olurdu yaa çoluk çocuk olunca netcez bilmiyorum
senin eşinle benim eşim aynı bankada çalışıyolar sanırım :KK1:
bu sene personele zırnık koklatmamışlar çıldırıyo benimki :KK15:

galiba canım öyle bişey hala zamları belli olmadı onlarında
2 sene 1 zaten zam bakalım ne verecekler.. :KK3::KK3:
bazen öyle çok strese giriyorum ki 10 yl ev kredisi pofff bitmez diyorum.
tüm hayatımız ona bağlı olan bir eve geçseydik ne güzel olur maaşımız cebimize kalırdı
aman tatile nereye gideceksiniz bakalım :KK31::KK31:

X