KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Fuar tantanası bitmiş neyseki,artık meyveleri toplama zamanı demek :KK1:

Saol canım neyse ki ben dün yaptım temizliğimi.
Sana da kolay gelsin cam çerçeve silme yağmur yağarsa boşa gider :KK53:

sağol cnm yok yok cam silmicem haftaya bu hafta geçsin yağmurlar bakalım ondan sonra bahar temizliği olıur artık .Ben pazarları yapamıyom çocuklar evde kociş evde hem gezmeye gidiyoz hep pzrtesi yapıyom iyi oluyo cnm dip bucak silip süpürüyom ohhhhhhhh mis gibi temizlik gibisi yok walla dimi tatlım:KK12:

vallahi yaz meyveleri tam benlik karpuz,kavun, sulu sulu erik , pudralı şekerli çilek , kayısı ohhh mis gibi :KK56::KK56:
canım nasıl istedi anlatamam :KK56::KK56:

Valla yaaa ben akşama kadar zor dayanırım heralde :KK1:
giderken çilek alim bari marketten :KK9:
1 kilo erik yesem bööğğ demem :KK52:

sağol cnm yok yok cam silmicem haftaya bu hafta geçsin yağmurlar bakalım ondan sonra bahar temizliği olıur artık .Ben pazarları yapamıyom çocuklar evde kociş evde hem gezmeye gidiyoz hep pzrtesi yapıyom iyi oluyo cnm dip bucak silip süpürüyom ohhhhhhhh mis gibi temizlik gibisi yok walla dimi tatlım:KK12:

klasik temizlik günü pazartesi evdeysen haftasonu mahvetme en güzeli hafta içi yapmak.
bende dün camlarımı halledecektim ama iyiki yapmamışım fena yağmur yağdı artık bu hafta yapcaz :KK36:

vallahi yaz meyveleri tam benlik karpuz,kavun, sulu sulu erik , pudralı şekerli çilek , kayısı ohhh mis gibi :KK56::KK56:
canım nasıl istedi anlatamam :KK56::KK56:

ayyyyyyyyy bende çok severim meyveyi ımmmmmmmmmmmm cnm çekti birden ne güzelde yazmışsın olsada yesek:KK56:

klasik temizlik günü pazartesi evdeysen haftasonu mahvetme en güzeli hafta içi yapmak.
bende dün camlarımı halledecektim ama iyiki yapmamışım fena yağmur yağdı artık bu hafta yapcaz :KK36:

doğru sölüon cnm nasılsa ev hanımıyız hafta içi yaparım ne zaman istersek yani ama genelde pzrtesi haftabaşı oluyo cnm sen çalışıyomusun?:KK34:

Ev temiz olunca psikolojim düzeliyo valla :KK1:
Bankanın bi eğitimine gitmiştim böyle bankacıların psikolojileriyle alakalı bişeydi.
Eğitmen dedi ki "size dergi vericem,ordan size iyi hissettiren şeylerin fotolarını kesin bi kağıda yapıştırın".
Herkes deniz kum güneş doğa fotoğraflarını kesmiş söz aldılar ben böle yerlerde kendimi iyi hissediyom diye.
Ben de süpürge falan kemişim bezler ev eşyaları falan :KK52:
Kadın benim gibi bi vakayla heralde ilk kez karşılaşmıştı pek tepki veremedi o fotoları görünce :KK52:

doğru sölüon cnm nasılsa ev hanımıyız hafta içi yaparım ne zaman istersek yani ama genelde pzrtesi haftabaşı oluyo cnm sen çalışıyomusun?:KK34:

benim annem evdeyken hep p.tesi yapardı ve mahalledeki her kadında öyle onun için aklımda kalmış pazartesi temizlik günüdür diye :KK36:
ben çalışıyorum onun için haftasonu eşimle yapıyruz bu cumartesi camları hallederiz kısmetse

Ev temiz olunca psikolojim düzeliyo valla :KK1:
Bankanın bi eğitimine gitmiştim böyle bankacıların psikolojileriyle alakalı bişeydi.
Eğitmen dedi ki "size dergi vericem,ordan size iyi hissettiren şeylerin fotolarını kesin bi kağıda yapıştırın".
Herkes deniz kum güneş doğa fotoğraflarını kesmiş söz aldılar ben böle yerlerde kendimi iyi hissediyom diye.
Ben de süpürge falan kemişim bezler ev eşyaları falan :KK52:
Kadın benim gibi bi vakayla heralde ilk kez karşılaşmıştı pek tepki veremedi o fotoları görünce :KK52:

allah iyiyliğini versin iyimi senin kıssssssssss:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ben hafta içi de çarşamba günleri yapıyorum haftasonu pek kirlenmiş olmuyo
ama haftaiçine temiz kalsın diye cumartesi veya pazar da yapmaya çalışıyorum
en güzeli hafta içi aradan çıkarmak bu işleri :KK1:
Ama insanın takati kalmıyo bazen tabi

biz aldık ama hiç tadı falan yok bildiğin hormonlu yani belli.
bekle bence sağlıklı bişeyler ye eriği bende severim tuzlu tuzlu :KK16:

şimdi de öle bi mevsim ki mevsim meyvesi yok portakal desen geçmiş artık çilek erik zaten yok
mayıs aylarını iple çekiyorum kiraza çileğe eriğe bayılıyorummm hele şeftali mmmmmmmmm :KK56:

benim annem evdeyken hep p.tesi yapardı ve mahalledeki her kadında öyle onun için aklımda kalmış pazartesi temizlik günüdür diye :KK36:
ben çalışıyorum onun için haftasonu eşimle yapıyruz bu cumartesi camları hallederiz kısmetse

ewewt cnm bende öyle biliyorum annemden öyle yapıyorum ama iyi oluyo temizlik günüdür pzrtesi ..........oh ne güzel beraber yaparsınız işte benimkide yardım eder sever güzelde yapar haaa şöyle kuvvetli kuvvetli siler ohhhhhh ne güzel iyiki kocişler var allah onları başımızdan eksik etmesin ....................:KK48:

ben hafta içi de çarşamba günleri yapıyorum haftasonu pek kirlenmiş olmuyo
ama haftaiçine temiz kalsın diye cumartesi veya pazar da yapmaya çalışıyorum
en güzeli hafta içi aradan çıkarmak bu işleri :KK1:
Ama insanın takati kalmıyo bazen tabi

şimdi de öle bi mevsim ki mevsim meyvesi yok portakal desen geçmiş artık çilek erik zaten yok
mayıs aylarını iple çekiyorum kiraza çileğe eriğe bayılıyorummm hele şeftali mmmmmmmmm :KK56:

haftaiçine malesef çok yorgun oluyorum cumadan genelde ütülerimi yaparım o kadar yapabilirsem bazen temizliği de cumadan yaparım
diğer türlü iş yorgunluğu bide üstüne temizlik olmuyor :KK9::KK9:

ewewt cnm bende öyle biliyorum annemden öyle yapıyorum ama iyi oluyo temizlik günüdür pzrtesi ..........oh ne güzel beraber yaparsınız işte benimkide yardım eder sever güzelde yapar haaa şöyle kuvvetli kuvvetli siler ohhhhhh ne güzel iyiki kocişler var allah onları başımızdan eksik etmesin ....................:KK48:

amin canım sağlık sıhhat versin.
Çocuk kaç yaşında ? onun döküntüleri de vardır oyuncakları sen topla o dağıtır :KK55:

kısss walla yemin edrimki ağzımın suyu aktı ya toplayamıyom ımmmmmmmmmmmm:KK56:
Ben de valla yaaa çok canım çekti noluyo bana :KK52:

keleboş sen bankacımısın ? benim eşimde bankacı
evet canım bankacıyım,ayyy eşine de yazıııık valla :KK52:

allah iyiyliğini versin iyimi senin kıssssssssss:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
vileda bulamadım bulsam domestos vileda falan yapıştırırdım valla :KK60:
kadın fotolara baktı mana veremedi önce :KK52:
ne anlatmak istedin dedi,dedim ben evim temizken kendimi iyi hissediyorum :KK52:

ayyy benim kocam elini bile sürmez zorla yaptırırım :KK19:
bi de oturduğu yerden kumanda elinde ne yicez diye sorar :KK47:
haftaiçine malesef çok yorgun oluyorum cumadan genelde ütülerimi yaparım o kadar yapabilirsem bazen temizliği de cumadan yaparım
diğer türlü iş yorgunluğu bide üstüne temizlik olmuyor :KK9::KK9:
ben ütümü çarşamba yapıyorum çünkü o iş anca kuzey güney izlerken çabuk ilerliyo :KK52:

X