- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
Meyve demişken çilek erik falan çıksa da yesek kız ayy çok severim
Gerçi çıkmış ama çok pahalı ve ekşiii :26:
Fuar tantanası bitmiş neyseki,artık meyveleri toplama zamanı demek
Saol canım neyse ki ben dün yaptım temizliğimi.
Sana da kolay gelsin cam çerçeve silme yağmur yağarsa boşa gider
vallahi yaz meyveleri tam benlik karpuz,kavun, sulu sulu erik , pudralı şekerli çilek , kayısı ohhh mis gibi
canım nasıl istedi anlatamam
sağol cnm yok yok cam silmicem haftaya bu hafta geçsin yağmurlar bakalım ondan sonra bahar temizliği olıur artık .Ben pazarları yapamıyom çocuklar evde kociş evde hem gezmeye gidiyoz hep pzrtesi yapıyom iyi oluyo cnm dip bucak silip süpürüyom ohhhhhhhh mis gibi temizlik gibisi yok walla dimi tatlım
vallahi yaz meyveleri tam benlik karpuz,kavun, sulu sulu erik , pudralı şekerli çilek , kayısı ohhh mis gibi
canım nasıl istedi anlatamam
Valla yaaa ben akşama kadar zor dayanırım heralde
giderken çilek alim bari marketten
1 kilo erik yesem bööğğ demem
ayyyyyyyyy bende çok severim meyveyi ımmmmmmmmmmmm cnm çekti birden ne güzelde yazmışsın olsada yesek
klasik temizlik günü pazartesi evdeysen haftasonu mahvetme en güzeli hafta içi yapmak.
bende dün camlarımı halledecektim ama iyiki yapmamışım fena yağmur yağdı artık bu hafta yapcaz
sağol cnm yok yok cam silmicem haftaya bu hafta geçsin yağmurlar bakalım ondan sonra bahar temizliği olıur artık .Ben pazarları yapamıyom çocuklar evde kociş evde hem gezmeye gidiyoz hep pzrtesi yapıyom iyi oluyo cnm dip bucak silip süpürüyom ohhhhhhhh mis gibi temizlik gibisi yok walla dimi tatlım
doğru sölüon cnm nasılsa ev hanımıyız hafta içi yaparım ne zaman istersek yani ama genelde pzrtesi haftabaşı oluyo cnm sen çalışıyomusun?
biz aldık ama hiç tadı falan yok bildiğin hormonlu yani belli.
bekle bence sağlıklı bişeyler ye eriği bende severim tuzlu tuzlu
kısss walla yemin edrimki ağzımın suyu aktı ya toplayamıyom ımmmmmmmmmmmm
Ev temiz olunca psikolojim düzeliyo valla
Bankanın bi eğitimine gitmiştim böyle bankacıların psikolojileriyle alakalı bişeydi.
Eğitmen dedi ki "size dergi vericem,ordan size iyi hissettiren şeylerin fotolarını kesin bi kağıda yapıştırın".
Herkes deniz kum güneş doğa fotoğraflarını kesmiş söz aldılar ben böle yerlerde kendimi iyi hissediyom diye.
Ben de süpürge falan kemişim bezler ev eşyaları falan
Kadın benim gibi bi vakayla heralde ilk kez karşılaşmıştı pek tepki veremedi o fotoları görünce
ben hafta içi de çarşamba günleri yapıyorum haftasonu pek kirlenmiş olmuyoklasik temizlik günü pazartesi evdeysen haftasonu mahvetme en güzeli hafta içi yapmak.
bende dün camlarımı halledecektim ama iyiki yapmamışım fena yağmur yağdı artık bu hafta yapcaz
biz aldık ama hiç tadı falan yok bildiğin hormonlu yani belli.
bekle bence sağlıklı bişeyler ye eriği bende severim tuzlu tuzlu
benim annem evdeyken hep p.tesi yapardı ve mahalledeki her kadında öyle onun için aklımda kalmış pazartesi temizlik günüdür diye
ben çalışıyorum onun için haftasonu eşimle yapıyruz bu cumartesi camları hallederiz kısmetse
ben hafta içi de çarşamba günleri yapıyorum haftasonu pek kirlenmiş olmuyo
ama haftaiçine temiz kalsın diye cumartesi veya pazar da yapmaya çalışıyorum
en güzeli hafta içi aradan çıkarmak bu işleri
Ama insanın takati kalmıyo bazen tabi
şimdi de öle bi mevsim ki mevsim meyvesi yok portakal desen geçmiş artık çilek erik zaten yok
mayıs aylarını iple çekiyorum kiraza çileğe eriğe bayılıyorummm hele şeftali mmmmmmmmm
ewewt cnm bende öyle biliyorum annemden öyle yapıyorum ama iyi oluyo temizlik günüdür pzrtesi ..........oh ne güzel beraber yaparsınız işte benimkide yardım eder sever güzelde yapar haaa şöyle kuvvetli kuvvetli siler ohhhhhh ne güzel iyiki kocişler var allah onları başımızdan eksik etmesin ....................
Ben de valla yaaa çok canım çekti noluyo banakısss walla yemin edrimki ağzımın suyu aktı ya toplayamıyom ımmmmmmmmmmmm
evet canım bankacıyım,ayyy eşine de yazıııık vallakeleboş sen bankacımısın ? benim eşimde bankacı
vileda bulamadım bulsam domestos vileda falan yapıştırırdım vallaallah iyiyliğini versin iyimi senin kıssssssssss
ayyy benim kocam elini bile sürmez zorla yaptırırımewewt cnm bende öyle biliyorum annemden öyle yapıyorum ama iyi oluyo temizlik günüdür pzrtesi ..........oh ne güzel beraber yaparsınız işte benimkide yardım eder sever güzelde yapar haaa şöyle kuvvetli kuvvetli siler ohhhhhh ne güzel iyiki kocişler var allah onları başımızdan eksik etmesin ....................
ben ütümü çarşamba yapıyorum çünkü o iş anca kuzey güney izlerken çabuk ilerliyohaftaiçine malesef çok yorgun oluyorum cumadan genelde ütülerimi yaparım o kadar yapabilirsem bazen temizliği de cumadan yaparım
diğer türlü iş yorgunluğu bide üstüne temizlik olmuyor
ben ütümü çarşamba yapıyorum çünkü o iş anca kuzey güney izlerken çabuk ilerliyo