- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
migrosta vardır kepekli pirinç diye
saol canım,söyliyim benimkine baksın
elalem yiyiyor bunu biz daha duymamışıkNette baktım kilosu 7 lira diyordu.
Eşim bu aralar göbişine çok taktığı için nasıl beslensem diye düşünüyor.dedim bari bir program yap da ben de uyayım az buçuk.
Diyet yapanlar yulaf ezmesi tüketiyor musunuz hiç,o da faydalımış lifli olduğu için.ben bazen ara öğün yapıyorum onunla süt katıp az yağlı.
oralarda vardır diğer büyük marketlerde de vardır
algıda seçicilik olduğu için kipa fln o tarz yerlerde hiç dikkatimi çekmedi zaten burda en büyük market kipada var
ewet cnm ya ne ayıp duymadık :26:benimkininde göbüşü var diyoki evin erkeğinin kendinden balkonu olurmuş o benim balkonum delüüüüüüüüüüüüüüüşaştım yaaaaaaaaaaaaa:111:bende onu öyle seviyorum balkonlu erkeğim diye iyi gel balkona çık demiyo.....................:119:
adam gıdaklicak kızheeç bişi evdeyim ders çalışıcam ve yemek yapıcam kocişimetavuk sote mi yapsam yine
ooooww demek gün de yapıyonuz ne güzel börekler çörekler hmmm muhteşem görüntü geldi gözümün önüne vallaiyiyim kuzum walla ben bugün öğleden sonra güne gidicem günüm varda biraz gezenti karuyumdur..........sen napan cnm?
:2::2: ben yarın fuardayım
Sipidicim sen gaz lpg fuarında mısın bu ara cnr expoda lpg gas fuarı da varmış diye duydum da
evet ama biz otel ekipmanlarındayızcanım iki tane birden var fuar
Tahmin ettim canım bu kızın lpg de ne işi var dedim kendi kendime
sevgili kızşeler nasılsınız iyimisinizzzz
Napıyosunuz kızlar,hiç muhabbet etmemişiniz :26::26:
içim bunaldı ya hava çok berbat kasvetli.
saat daha 15:30
burası da aynı canım,benim de içim sıkıldı biraz.
komşum çağırdı şimdi ona inicem lokma yapmış
haydi görüşürüz
afiyet olsun bak az ye kilo yapar he :2:
Ay sonu olduundan ötürü burası uçmuş durumda tatlım :111: :111:
bugün çok yoğundum gelemedim
kızlar pazartesi raporluyum
evden girebilirsem bakarım neler yaptığınıza
hoşçakalın