KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

kilo versek ne güzel olur vallaa hayırlısı ile biray sonra düğünü olacak birisi olarak ne güzel olurdu

kilo versek ne güzel olur vallaa hayırlısı ile biray sonra düğünü olacak birisi olarak ne güzel olurdu

kiz kendim icin istedim ama dukan diyeti baska diyet filan degil 10 günde 5 kilo nasil gider onun diyeti lazim bana acilen

kizlar dün diyet yapanlarin bölümünü okudumda 56 kilo verenler bile var MASALLAH sasirdim kaldim :44::44:

merhabalar,
bikaç zamandır topiğinizi ziyaretçi olarak takip ediyorum
aranızdaki güzel muhabbet çok hoşuma gidiyor
:)

sağol canım yaa iltifatın için teşekkür ediyoruzzzzz sende buyur kuzummm

bu satte burası böyle kalabalık gözlerime inanamıyorummm

kusummmm genelde biz hep böle oluoruz ttatlım

rabişimmm ayda 3-4 kilo verirsinnnn saglıklı kilo verirsin sana yazarım istersen

istun neresiiiiiiiiiiiiiiii bizzz istluları hemen topluozzz minikkelebek ve ben hamama gidiozzzzz

seninle benzer özellikler gösteriyoruz sanırım
eylülde 28 yaşında olacağım
2,5 yıllık evliyim
henüz çocuk yok - kısa bir süre düşünmüyorum-
istanbulda oturuyorum
bir bankada çalışıyorum
tatlı dilli olduğumu söylerler

kiz 10 günde ben 5 kilo vermek istiyorum jet diyeti öner bana

onun icin bugün napiyoruz sade salata aksam kiz ben dün sade salata yedim ama su an sanki gece o sarmalari ben yemisim gibi sisim

ben 10 günde 1 kilo verdiysem sen benim yediklerimin 5 te birini yersen 10 günde 5 kilo verirsin
doğru orantı budur
ama benim yediklerimin 5 te birini yersen bilemiyorum bazı yaşam fonksiyonlarını kaybedebilirsin
sabah bişi yemiyom öğlen ızgara akşam 2 kaşık yemek
ama arada tatil niyetine badem şekeri veya kek bu da benim rejimim

gel öğreteyiiiiiiiiiim tatlııım

gelemem ki buradan öğret bana :)))

merhabalar,
bikaç zamandır topiğinizi ziyaretçi olarak takip ediyorum
aranızdaki güzel muhabbet çok hoşuma gidiyor
:)

sende gel sirin

yaa bende pamuk tıkadım :))

sen en iyi arabayı çal ve vur en iyisi

hoşgeldin rabiş diyet mi hiç bana uymuyor 10 günde 5 kilo mu canım metabolizmanı bozma önce sağlık

rabişimmm ayda 3-4 kilo verirsinnnn saglıklı kilo verirsin sana yazarım istersen

yazarsan sevinirim canim ama bi ay ben nasil bu kilolarla kalcam bilemiyorum

kiz ben öglen yemegi hic yemiyorumki öglenim kahvalti benim

aksamda bi tabak salatayla bitirsem nasil olur sence canim ?

nasilda seviniyordum yeyip kilo almiyorum diye yedimde yedim ve 1ayda 5 kilo helal olsun bana

sewmedigim bi şehire gelin gidiyorum alışamamktan çok korkuyorum vallaaaa

Canım ya önce beyinde bitiyor iş.Kendini motive etmen lazım.

Ayy kıs sen gelin mi olcen?verirsin canım az kalmış koşturmacada verirsin.
yaa bende pamuk tıkadım :))

sen en iyi arabayı çal ve vur en iyisi
zaten söyledim bak bana arada bi deli cesareti geliyo sen vermiyosun ama ben alıp kaçarım haberin olsun dedim
o riski göze almış olmalı :111:
bir aksilik çıkmazsaaa inşallah nisan sonu :18::18::18::18::18::18:korkuyorummmmmmmmm
korkma korkucak ne var tatlım yaa

güzeldir cnm güzellll bazen tartısma bazen gülüşme bazen aşkkk iyidir

canım mesaj atıcam dakika bekliyorum birdeeee ewlilik güzelde yükümlüklükler zor ve ayrı kültür ayrı sehir zor olacagından eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…