KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

kelebem bense aksam 8.den sonra basliyorum acikmaya :26: o saaten önce aclik hissi hic olmuyor

boyum 1.58, kilom 64
o yüzden şimdilik en azından 8 kg vermem lazım
biliyorum çok bi kilo değil ama yemek yemeğe bayıldığım için veremiyorum

iyiymis kilon dedigin gibi 8 kilo vermen lazim,aksam 2 kasik yemek az salata 1 ay denesen :26:

bende yapıomm diyetttttttt

aksama corba 4kasık sebze yogurt yagsız salata yenirrr

alisacagim mecbur az yemege alisacagim :26: kendime güvenmicem artik kilo almiyorum diye dikinmicam bu bana iyi ders oldu

Allah korusun kele bacım sağlık en önemlisi neden bu kadar acil lazım kilo vermek

kiz ben hamilelik haric kilolu olmadim icin aliskin degilim birde benimkinin diline düsmek istemiyorum anlarsa bak dalgasindan gecilmez

rabiş en iyisi sen 10 gün açlık gevi yap bak kesin 5 kilo verirsin
ne diyorki bu kadar karar verdin rejime bende eşimde deneyim gideceği yere kendinden yarım saat önce göbeği geliyor

kızlar maddiyatt sinirimi bozuyoo yaaa bugun cok sinirlerim bozukkk

ben aslında ist. üsküdarda oturdum yıllarca
ama evlendikten sonra taaaaa kartala taşındım
3 yıldırda alışamadım oturduğum yere

bu arada ümraniyeyi de iyi bilirim ben
sen kaç yaşındası ghs
çalışıyor musun, çocuk varmı

ne diyorki bu kadar karar verdin rejime bende eşimde deneyim gideceği yere kendinden yarım saat önce göbeği geliyor

ay yaparim valla yeterki gitsin kilolarim acliga bile raziyim cok taktim bu 5 kiloya
önceleri yerdim hatta bazen 42 kiloya bile düserdim simdiye 50 deyim gitsin

kiz ben 44 kiloyken bile bana sisko tombis derdi sakasina,cok yedim zamanlar askim tabakida yemicen demi lazim diyor simdi bi duysa 50 olmusum bak dalgaya

ay yaparim valla yeterki gitsin kilolarim acliga bile raziyim cok taktim bu 5 kiloya
önceleri yerdim hatta bazen 42 kiloya bile düserdim simdiye 50 deyim gitsin

kiz ben 44 kiloyken bile bana sisko tombis derdi sakasina,cok yedim zamanlar askim tabakida yemicen demi lazim diyor simdi bi duysa 50 olmusum bak dalgaya

rabiş senin eşin nerede ki kuzum

o göbek tekrar fazlasıyla gelir mandisim yanlıs yontem

oklava şart şart ben çeyizime de aldım
kızlar maddiyatt sinirimi bozuyoo yaaa bugun cok sinirlerim bozukkk

ah canım yaa yaz geliyo sıkma canını düzelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…