KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

sagol canım benımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
sinekoc kizim daha 10 aylik ama ayni anasi uykucu cadi tip demisde burnumdan düsmüs

sen anlat canim kendini cocugun varmi varsa kactane :)

sinekoc kizim daha 10 aylik ama ayni anasi uykucu cadi tip demisde burnumdan düsmüs

sen anlat canim kendini cocugun varmi varsa kactane :)

ALLAH bağışlasın bacım ..benimde bitane kızımvar 6 yaşında okula götürdüm bıraktım geldim yarımsaate gidip alacam..ikincisinide erkek olsun diye düşünüyorum denemeler başladı hayırlısı artık ..

istiyor biraz ama kocası pek istemiyor
koca istiyor no bebek,yes kafa dinlemek

sende umutsuz ev kadinlarindaki gibi dogum hapi yerine vitemin hapi icersin aaaa nasil hamis kaldim korunurken dersin

biraz evlininizin tadini cikarin bebis nasil olsa olur oluncada görürsünüz anyayayi konyayi

ALLAH gönlüne göre versin son yarim saatmi elimizi cabuk tutalim kiz ozman 9 msj kaldi

bugün aksama ne yemegi yapcan ????

Hoşgeldin canım Allah bağışlasın
sende umutsuz ev kadinlarindaki gibi dogum hapi yerine vitemin hapi icersin aaaa nasil hamis kaldim korunurken dersin

biraz evlininizin tadini cikarin bebis nasil olsa olur oluncada görürsünüz anyayayi konyayi

Kayınvalidesi yapmamışmıydı onu
ben en son izlediğimde kocasına bağırıyodu sen yaptın diye,kocası annem yapmıştır diyodu
ben olacakları bildiğim için totoya güvenemiyorum yoksa yaparım daaa anya konya meselesi evet

ilahiii rabia...bezelye yapacam yanınada pilav ...sen ikinci bebişi düşünmüyonmu

kiz ne ikincisi ben ücünsünü yaptim bile digerleri büyük ama ufak yasta anne oldum ama pisman degilim benle büdüyler

su 100 msji dolduralim sana özelden aksama bende teoriler vercem

nerelisin sen canim ?

yok kız kocası yapmıştı..evet canım bebek bıraz zor işi vallah anneler bılır gercekten

yok kaynana degil kocasi yapmisti ve ölmüs annesinin üzerine atmisdi sahtekarligini

burdada tersi olcak sahtekarligi sen yapcaksin

kiz ne ikincisi ben ücünsünü yaptim bile digerleri büyük ama ufak yasta anne oldum ama pisman degilim benle büdüyler

nerelisin sen canim ?

3 cocugmu var kız maşallah.ne ara yaptın.bende 2cı ısıyorum aslında bı heveslendım sonra vaz gectım

nerelisin sen canim ?

ohhh maşallah ...ben malatyalıyım ama istda oturuyom ailem hepsi memelekette...ya benim bu ay korunmasız bi ilişki oldu .gerci spirali yeni çıkardım pek umudum yok ALLAH bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…