geldim canim ekmek ici ufak biseyler hazirladim,eeee sen nasilsin naptin ?
biz sekerlemenin ucunu kacirdik galiba ana kizsanki kafamda bi kazan var gibi
valla agriyor bildinancak cay gecirir bu ayrigi,kizimin karnini uyandim gibi doyrdum temizledim pakladim yanimda oyuncaklariyla oynuyor
iyi uyuyorsunuz maşallah.evet canım benım başımın agrısınıda anca cay geciriyor:13:
MASALLAH coook tatli yerim ben oglusunu
geldim canim ekmek ici ufak biseyler hazirladim,eeee sen nasilsin naptin ?
biz sekerlemenin ucunu kacirdik galiba ana kizsanki kafamda bi kazan var gibi
valla agriyor bildinancak cay gecirir bu ayrigi,kizimin karnini uyandim gibi doyrdum temizledim pakladim yanimda oyuncaklariyla oynuyor
rabia kızın kaç yaşında bacım ayrıca geçmiş olsun baş ağrısı çok gıcık .....eeeeee okadar uyursan öyle olur
slm nasılsın rabia . ayrıca herkese slm
slm hoş geldinnnnnnn
yok canım 2009 da evlendim 24 yaşımdayken aaah ahh2007 evlendın?iyi tam senesi canım ınşallah en kısa surede hamile kalıp gelnimi dogurursun
kiz kelebem bebismi istiyor
sinekoc kizim daha 10 aylik ama ayni anasi uykucu cadi tip demisde burnumdan düsmüs
sen anlat canim kendini cocugun varmi varsa kactane :)
istiyor biraz ama kocası pek istemiyor
koca istiyor no bebek,yes kafa dinlemek
ALLAH bağışlasın bacım ..benimde bitane kızımvar 6 yaşında okula götürdüm bıraktım geldim yarımsaate gidip alacam..ikincisinide erkek olsun diye düşünüyorum denemeler başladı hayırlısı artık ..
ALLAH gönlüne göre versin son yarim saatmi elimizi cabuk tutalim kiz ozman 9 msj kaldi
bugün aksama ne yemegi yapcan ????
selam cnmmm hoşgeldnnnslm nasılsın rabia . ayrıca herkese slm
Hoşgeldin canım Allah bağışlasınALLAH bağışlasın bacım ..benimde bitane kızımvar 6 yaşında okula götürdüm bıraktım geldim yarımsaate gidip alacam..ikincisinide erkek olsun diye düşünüyorum denemeler başladı hayırlısı artık ..
sende umutsuz ev kadinlarindaki gibi dogum hapi yerine vitemin hapi icersin aaaa nasil hamis kaldim korunurken dersin
biraz evlininizin tadini cikarin bebis nasil olsa olur oluncada görürsünüz anyayayi konyayi
ilahiii rabia...bezelye yapacam yanınada pilav ...sen ikinci bebişi düşünmüyonmu
Hoşgeldin canım Allah bağışlasın
Kayınvalidesi yapmamışmıydı onu
ben en son izlediğimde kocasına bağırıyodu sen yaptın diye,kocası annem yapmıştır diyodu
ben olacakları bildiğim için totoya güvenemiyorum yoksa yaparım daaa anya konya meselesi evet
Kayınvalidesi yapmamışmıydı onu
ben en son izlediğimde kocasına bağırıyodu sen yaptın diye,kocası annem yapmıştır diyodu
ben olacakları bildiğim için totoya güvenemiyorum yoksa yaparım daaa anya konya meselesi evet
kiz ne ikincisi ben ücünsünü yaptim biledigerleri büyük ama ufak yasta anne oldum ama pisman degilim benle büdüyler
su 100 msji dolduralim sana özelden aksama bende teoriler vercem
nerelisin sen canim ?
yok kız kocası yapmıştı..evet canım bebek bıraz zor işi vallah anneler bılır gercekten
Canım sendimi yeni evlisin
Eki Görüntüle 372706 buda benım ogluşum teyzeleri
kiz ne ikincisi ben ücünsünü yaptim biledigerleri büyük ama ufak yasta anne oldum ama pisman degilim benle büdüyler
su 100 msji dolduralim sana özelden aksama bende teoriler vercem
nerelisin sen canim ?