KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

cnmm bizde tam bu degindigin konuyu konusuodukkk rabiacım yaaa

bemce o konuda yatak toplama mevzusunda haklilar dunyanin binbir turlu hali var,
benim annem tatile bile gitmeden evi temizleyip oyle gider evlenmeden once derdim anne zaten gidecez kimse yok,
dunyanin bin bir turlu hali var derdi cok dogru bende simdi onun gibi yapmaya calisiyorum,ben oldukten sonra kim ne derse desin diyenlere katilmiyorum arkamdan ne temiz kadinmis evi toplu diye konusmalari beni daha cok sevindirir,ama ne pasakli kadin yatagini bile toplamamis demeleri hic hos olmaz ölmüs olsam bile :nazar:

topic icin ellerine saglik canim tskler :)

kizlar bi gittim MASALLAH topik acilmis bide 17 sayfa olmus cenebazlar sizi :KK1:

yataklarinizi toplayipmi geldiniz bari yataklarini toplamayanin sülüman kellesini kesecekmis :KK52:

benim simdi yine cikmam lazim yemek yapmadim daha :KK1: isleri bitirince gelirim

Ne yatağı kız yatak mı kalır bu saate:44:
Hoşgeldin bu arada

Ne yatağı kız yatak mı kalır bu saate:44:
Hoşgeldin bu arada

kiz saka yapiyorum :))) yatak toplama tartismasi vardida ondan,bende yatagimi toplarim toplamayanlarda isi vardir rahatsizdir acelesi vardir yani beni ilgilendirmez bu yüzdende kimseyi üzmem :)

neyse kizlar ben kisirimi yapip geliyorum :KK1:

kızlar yaa yeteneksizsiniz imi izlesem muhteeşem yy mı bilemedim :KK53:

bemce o konuda yatak toplama mevzusunda haklilar dunyanin binbir turlu hali var,
benim annem tatile bile gitmeden evi temizleyip oyle gider evlenmeden once derdim anne zaten gidecez kimse yok,
dunyanin bin bir turlu hali var derdi cok dogru bende simdi onun gibi yapmaya calisiyorum,ben oldukten sonra kim ne derse desin diyenlere katilmiyorum arkamdan ne temiz kadinmis evi toplu diye konusmalari beni daha cok sevindirir,ama ne pasakli kadin yatagini bile toplamamis demeleri hic hos olmaz ölmüs olsam bile :nazar:

Haklısın canım hiç sorma bende bekarken o kadar lüzumsuz bulurdumki
Ev bark sahibi olunca insan daha iyi anlıyor valla

tabiki yatagını toplamak daha iyidir twwetcim.rabia orda onu demek istememişti konu baskaydı birden herkes yatagını niye toplamadına cevirdi olayıı. yani herkesin yatagnı toplamadıgı zamanda olur herzaman da olur konu sahibi baska bir sey soruyordu orda

kiz saka yapiyorum :))) yatak toplama tartismasi vardida ondan,bende yatagimi toplarim toplamayanlarda isi vardir rahatsizdir acelesi vardir yani beni ilgilendirmez bu yüzdende kimseyi üzmem :)

neyse kizlar ben kisirimi yapip geliyorum :KK1:

Haa tamam canım ben bilmiyordum onu
Ay kısır mı uff:KK23:Kolay gelsin
Sonrada Afiyet olsun:KK56:

Yetenek Sizsinizi de seviyorum ama O Hülya Şımarığından pek hoşlanmıyorum:KK50:

Haklısın canım hiç sorma bende bekarken o kadar lüzumsuz bulurdumki
Ev bark sahibi olunca insan daha iyi anlıyor valla
aynen:KK31::KK31:

tabiki yatagını toplamak daha iyidir twwetcim.rabia orda onu demek istememişti konu baskaydı birden herkes yatagını niye toplamadına cevirdi olayıı. yani herkesin yatagnı toplamadıgı zamanda olur herzaman da olur konu sahibi baska bir sey soruyordu orda

biliyorum canim yazimin basinda o yuzden belirttim ya yatak toplama mevzusunda diye:KK34:

X