- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmm nerelerdesiniz kimse girmemiş
biz bugün arkadaşlarla dışarı çıktı alışveriş yaptık gezdik çoçuklar gibi eğlendik süperdi çok güldük sonra yemeğe gittik
yeni geldik eve dolu dolu bi gündü :))))))))))))))
hoş geldin rukiyr teyzem ayşa yi bulmak zor buralarda güzel havayı gördü geziyornapıyonuz kızlarr
:1hug::dancepuyorumnanaktan
:1hug::dancepuyorumnanaktan
hoş geldin rukiyr teyzem ayşa yi bulmak zor buralarda güzel havayı gördü geziyor
sırnaşık şeybüyük bi ihtimalle bugün bi ara yine çıkacağımhihoyyyt
dün ceylini önder deki top havuzuna koyduk o kadar hoşuna gitti şöyle bi serilip yattı topların üzerinegamyoncuiremsu
hoş geldin rukiyr teyzem ayşa yi bulmak zor buralarda güzel havayı gördü geziyor
sırnaşık şeybüyük bi ihtimalle bugün bi ara yine çıkacağımhihoyyyt
dün ceylini önder deki top havuzuna koyduk o kadar hoşuna gitti şöyle bi serilip yattı topların üzerinegamyoncuiremsu
oh ne güzel arada bizde götürüyoruz zeyneb i öndere zeynep de cok seviyor top havuzunu
GÜnaydın bİtter cıkolatam nasılsın
İİyİm bİtanem bende calıyorum evet cnm Özel bİ Şİrkette muhasebe ye bakıyoru m gercek İsmİm aslı cnm benım senın ne?
İİyİm bİtanem bende calıyorum evet cnm Özel bİ Şİrkette muhasebe ye bakıyoru m gercek İsmİm aslı cnm benım senın ne?
Selam kızlar :)
slm canım hoşgeldinSelam kızlar :)
kolay gelsin yasemin bende komşuyuz kız afyonluyum bende
ii canım sen nasılsınTşk nasılsınız kızlar?
tşk ederım cnm benım evet yakın sayılrıız:):)kız yasemın degıl aslıı hatlar karıstızemuszemus
ii canım sen nasılsın
:roflol: yani benim adım yasemin:roflol: