- 15 Kasım 2009
- 1.578
- 0
- 60
hoş geldin rukiyr teyzem ayşa yi bulmak zor buralarda güzel havayı gördü geziyor
hoşbuldum tatlım nasılsın evet bugun gene gıdıyo aliş verişe opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin rukiyr teyzem ayşa yi bulmak zor buralarda güzel havayı gördü geziyor
ne güzel canım ya kızım büyüsün bende başlıycam tekrardan işimehaa sımdı oldu ben pazartesı sendromunu atlamamısım sanırım kafa basmıyo halakaydirigubbakcemile3
iyiyim rukiş teyzem sen nasılsın?evet gezsin valla öyle bir fırsatım olsa bende durmıycam evde
iyiyim rukiş teyzem sen nasılsın?evet gezsin valla öyle bir fırsatım olsa bende durmıycam evde
senın meslek ne cnm
oooo ne güzel her işini kendın yapıyondurekaydirigubbakcemile3 ay bende bı sacımı boyayamadım
aman aman kürklenmişiz hayırlı olsunkuaförüm ben
aman aman kürklenmişiz hayırlı olsun
demek kuaförsün yasemincim benimde dip boyam geldi bi el atsan
YASEMIN DE NE CEVHERLER VARMISTA BILMIYOMUSUZ HAAopuyorumnanaktan
teşekkür ederim kıslargeçen aldıklarımı değiştirdim 2 tane pantolon aldım kendime aşkıma da swet aldım geldimmm
ceylin huysuzluk yaptı kucağımda doğru düzgün bakamadım bişeye
teşekkür ederim kıslar
ayşecim hemen geliyorum canım hazırla malzemeleri
kız hafta sonu girnedeydik magzalarda ne indirim vardı etiket yarısıydı bütün dükkanlarda
indirim diyodu gezdim ama bişey almadım begenemedim malum zeynep vardı birde
bişeye ihtiyacım yok onun için bir şey begenmektede zorluk çekiyorum eşimde sag olsun yardımcı olmaz
hadi bakalım Allah kolaylık versin canımmmsadece okula başlattım canım gitmedim göreve yarın tam anlamıyla başlıycam
annecim biz de ben şimdi yemek yapıyorum hepinizi öptüm artık eskisi gibi giremem aysecim mesaj yazdıgın için tesekkürler
fındıklarımı öpün yerime
bilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz:küstük sanaherkese selammmm..ya kızlar buraya pek giremiyorumm.ama okuyorum..naz başladınmı cnmm ..
neyse öptüm sizi.görüşrüzz