KK 'nın şekerleri hadi geyiğe

bende aynı eh işte oh ne güzel geziyosun ya dikkat et ceyline üşütmesin
geçen hafta o tarafta bir oyuncakcı var aksoy diye büyük bir yer
oraya salıncak bakmaya geldik biraz soguktu magza üşüttü zeynep.

benim resimmi canım evet kızım bitter çikolatam benim:asigim::nazar:

maşşalah cnm allah nazardan saklasn :nazar:

maşşalah cnm allah nazardan saklasn :nazar:

bende aynı eh işte oh ne güzel geziyosun ya dikkat et ceyline üşütmesin
geçen hafta o tarafta bir oyuncakcı var aksoy diye büyük bir yer
oraya salıncak bakmaya geldik biraz soguktu magza üşüttü zeynep.

duydum o magazayı ama gidemedik bir türlü ama ço pahalı diyorlar

evet salıncaklar pahalıydı ve begenmedimde zaten ama diger oyuncakların fiyatları uygundu gitmeni tafsiye ederim ne ararsan var egitici ögretici bir sürü oyuncak var ben girdim 2 saatte ancak çıkabildim cok büyük çocuk olasım geldi oyuncakları görünce:emir_bebek:[/B]

evet salıncaklar pahalıydı ve begenmedimde zaten ama diger oyuncakların fiyatları uygundu gitmeni tafsiye ederim ne ararsan var egitici ögretici bir sürü oyuncak var ben girdim 2 saatte ancak çıkabildim cok büyük çocuk olasım geldi oyuncakları görünce:emir_bebek:[/B]
hemen gideyim o zaman bende binbir den aldım playscol fhere price nin oyancaklarını getirmişler.
ben ceylini çok kalın giydirmiyorum canım hemen hasta olmasın diye cıtcıtlı badi üstüne uzun kollu badi altına kilotlu çorap pjama. dışarı çıkarkende hırka yada esortman üstü giydiriyorum arabasına yatırıp bide battaniye öörtüyorum ohhh geziyoruz ondan sonra:dance:

hemen gideyim o zaman bende binbir den aldım playscol fhere price nin oyancaklarını getirmişler.
ben ceylini çok kalın giydirmiyorum canım hemen hasta olmasın diye cıtcıtlı badi üstüne uzun kollu badi altına kilotlu çorap pjama. dışarı çıkarkende hırka yada esortman üstü giydiriyorum arabasına yatırıp bide battaniye öörtüyorum ohhh geziyoruz ondan sonra:dance:

kızlar benımde inş.bebısı m olur gezmeye cıkrız:)

günaydın kızlarrrrrrrrr

aslı benim eşimde konyalı ailem de konya da oturuyor
eşim akşehirli ailem ılgın da:))

hani yada benim 50 gr pırasam pırasam
3 mum yaksam konyalıyı arasam
offf offf konyalım yürü
yürü yavrum yürü fistanını sürü:teytey:sositososito

amannnnnn 2 gündüğr içime canavar kaçtı sanki habire yiyorum ya verdiğim kg geri alacağım

ayŞe naptın canım gİttİnmİ alıŞverİŞe neler aldın
nasıldı fİyatlar
aldım canım fiyatlar fena değildi. 1 yelek aldım koyu turkuaz kenarları tüylü çok şık 25 aldım 65 ten düşmüş
bide bolero almıştım eşim beğenmedi
bide gömlek almıştım denememiştim orda EVDE DENEYİNCE SEVMEDİM BU İKİSİNİ DEĞİŞTİRECEĞİM gömlek 45 tl di giydim fiyatını göstermiyo değiştircem

X