esracıım ankaranın neresindesinki rotasyon yapıosun merak ettim:))) bende ankdayım
bende 4 aylık evliyim:))) bari bunlar hakkında konuşalım heheheh
yusum nerdesin ki sen şimdi?
nereye istiyeceksiniz tayin?
bizim evimiz kendimizin olduğu için salon takımı aldık ama war yaa misafir geldiinde bile oturma odasında oturuyoruz... 6-7 kişilik yemekli misafir gelince mutfakta yiyioruz:))) anca kalabalık misafirde salonda yiyoruz
iftarda baya kullanıldı kalabalık misafirler geldi ozmn hep:)))
bende tavsiye kesinlikle lazım olmayan eşyaya para bağlama belki lazım olur die alma sonra koyacak yer bulamıosun:)))
Kızlar benim 8. yılım bende tayinciyiz diye salon ve yatak odası almadım.Genç odam vardı,onun dolabı ve portatif dolapla idare ettik.Bir yatak aldık sadece.
bebek olana kadar bir şekilde idare etiik ama şimdi zorlanıyorum.Sığmıyoruz.Yatak odası alcam mecburen.
Yoksa ben daha kendi evim olana kadar yada en azından bu şehirde yaşarım dediğim bir şehirde olana kadar düşünmüyordum.
Alcam en kısa zamanda.
Doğumdan sonra çok gelen giden oldu.ev sobalı olunca misafir odası aranmadı pek.
Ama şimdi kalorfier takıldı ve mecburen aldım salon takımı.Uygun bişey seçtim.İleride başka birşey alırım diye.
Yeniden ev düzüyorsun desene. Evlendikten sonra yeni eşyalar almak da zevklidir herhalde =)Kızlar benim 8. yılım bende tayinciyiz diye salon ve yatak odası almadım.Genç odam vardı,onun dolabı ve portatif dolapla idare ettik.Bir yatak aldık sadece.
bebek olana kadar bir şekilde idare etiik ama şimdi zorlanıyorum.Sığmıyoruz.Yatak odası alcam mecburen.
Yoksa ben daha kendi evim olana kadar yada en azından bu şehirde yaşarım dediğim bir şehirde olana kadar düşünmüyordum.
Alcam en kısa zamanda.
Doğumdan sonra çok gelen giden oldu.ev sobalı olunca misafir odası aranmadı pek.
Ama şimdi kalorfier takıldı ve mecburen aldım salon takımı.Uygun bişey seçtim.İleride başka birşey alırım diye.
Canım biz maraşın ilçesindeyiz.Nişanlım için de doğu görevi burası benim için de.Tayinimizi muhtemelen adanaya isteyeceğiz.İkimizin ailesine de yakın çünkü.Ama belli de olmaz tabi.
ailelerin yaşadığı yerde oturulunca gelen misafir sayısı arttığı için salon takımına ihtiyaç duyuluyor cidden. Yoksa oturma odaları çok şık artık.İki kanepeden ibaret olmuyor neyse ki =))
Benim bir teyzem var salon takımını çok seviyor. Salonun kapısını hep kilitler torunları koltuklara zarar vermesin diye kaydirigubbakcemile3 Bazen teyze müzeyi (salon oluyor müzemiz) açsan da biz de girsek deriz hemen sinirlenir =)
Ben de çok eşya almayacağım zaten canım.zorunlu olan şeyleri çeyizime alıyorum geri kalanını almayacağım.Evlendikten sonra ihtiyacım olursa alırım diyorum.Bir de taşınırken çok zor oluyor zaten fazla eşyalar.
Çocuk var mı sende canım?
Teşekkür ederim canım.güle güle kullan cnm :))) eşyalarını umarım istediiin gibi olur herşey
Öyle oldu benimki biraz :) ama salon takımım sıradan bişey.o kadarki var olsun diye aldım.Yeniden ev düzüyorsun desene. Evlendikten sonra yeni eşyalar almak da zevklidir herhalde =)
tatlım ben ankaralıyım,ama kırıkkalede görev yapıyorum,benim değil de eşimin zorunlu hizmeti dolayısıyla artık buraya yerleştik(eşim buralı)
Teşekkür ederim canım.
ınşallah hepimizin istediği gibi olur herşey
Öyle oldu benimki biraz :) ama salon takımım sıradan bişey.o kadarki var olsun diye aldım.
ınşallah ileride daha gönlüme göre bişey alırım.Bu taşınırken yıprancak ya :)
Ama yatak odamı şöyle tam içime sinen alayım diyorum.
Birde açık renk istiyorum akçaağaç felan.Bol çekmeceli.Bol elbise askılı.
Bakalım inşallah gönlüme göre alırım bu sene.
cnm akçaağaç bende istiyordum insanın içi açılıo görünce:)) ama araştırmalarım sonucunda akçaağacın sunta üzerine kapmala yapılabileceini öğrendim madem içine sinen güsel bi mobilya almak istiyorsun ozmnda uzun süre kullanmak istersin sanırım ozmn benim sana tavsiyem açık meşe mobilya alman akçaağaç kadar açık oluyor rengi ama en azından sağlam olur esneme falan yapma özellikle kaplama gardolapları 4-5 sene anca gidiyor sonra orası burası esniyor...