kk nın en güzelleri buraya:))

Saol ablacim iyiyim sen nasilsin
bu arada ben facebook tan korkuyorum
benimki kiskanç valla, ben zaten görüşmek istediklerimle görüşüyorum hala
eskileri istemiyorum ki görüşmüyorum

görüşmek istediklerinle görüştüğünü kocan biliyo mu laa :jeyyar:
ha bi de isteseydin eskileri :mymeka:

Ne bebek meselesi kiz...
Bide bence facebook olayini duymayacaksa temizle olayi kapat
eğer bağirip çağirmayacak bir tipse anlat

görüşmek istediklerinle görüştüğünü kocan biliyo mu laa :jeyyar:
ha bi de isteseydin eskileri :mymeka:

KIS SENİN FACEBOOK AMACIN ESKİ SEVGİLİLERİNLE Mİ GÖRÜŞMEK kaydirigubbakcemile
BEN SADECE ARKADAŞ BULMA YERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK DEMİŞTİM YANEEE
AYRICA ESKİ SEVGİLİMLE NE GÖRÜŞCEM BEE
EVLENDİĞİMİ DUYSALAR BUNALIMA GİRERLER:1closedeyes:
BİDE Bİ TANE SEVGİLİM VARDI
BANA DEMİŞTİ Kİ 2010 DA SENİ BULCAM SENİNLE EVLENCEM, BİDE OYÜZDENDE GİRMİYORUM FACEYElaelaelaelaelae

oo ladycım oyuzden hafta sonu yoktun hec:))ıyı yapmısın da nıye cocouk konusunda kavga cıktı anlamdımkı anlatsana sunu bı:uhm:[/QUOTE]

ya ben kefkendeyden gecenın 4ünde msj attım bebek istiyorum diye
kefkene gelen arkadaslarımdan biri son çare tüp bebeğinde artık işe yaramayacağını öğrendim
çok üzüldüm bende olcaksa bı tane olsun nıye beklıyorum dedım benneyaptımki
ama eşim cvp yazmadı
dün eve gittiğimde sordum
msjla mı konusulacak konu dedi
bende bi kere evlendim bilmiyorum nasıl konusulur karar verilir dedim :1closedeyes:
başladık kavga etmeye
korkuyomuş bilmiyomuş falanmış filanmış :mymeka:

Bebek konusu bence bir anda karar verilcek bir konu değil, yavaş yavaş ona ortam hazirlanmali
bu arada eşin kaç yaşinda?

hahahah çok tatlısın yaaa bulsun o treni çoktan kacırmış:)))))))
eskı dostları bulmak ıyı oluyor ama hihoyyyt

Abla treni kaçirirda, gerçekten garip biriydi.
Kafasina koyduğunu yapan bir tipti
gelip bir de gerçekten bulup huzurumu kaçirir diye çok korkuyorum.

oo ladycım oyuzden hafta sonu yoktun hec:))ıyı yapmısın da nıye cocouk konusunda kavga cıktı anlamdımkı anlatsana sunu bı:uhm:

ya ben kefkendeyden gecenın 4ünde msj attım bebek istiyorum diye
kefkene gelen arkadaslarımdan biri son çare tüp bebeğinde artık işe yaramayacağını öğrendim
çok üzüldüm bende olcaksa bı tane olsun nıye beklıyorum dedım benneyaptımki
ama eşim cvp yazmadı
dün eve gittiğimde sordum
msjla mı konusulacak konu dedi
bende bi kere evlendim bilmiyorum nasıl konusulur karar verilir dedim :1closedeyes:
başladık kavga etmeye
korkuyomuş bilmiyomuş falanmış filanmış :mymeka:
[/QUOTE]

canımsın ya oyle şeylerı düşünme herşeyın hayırlısı benımkardesımede olamz dedı dr 13 yıl sonra oldu bı askımız:)) ama baslarda korunmak ban yanlıs gelıyor zaten bunye hazır olmadımı hamıle kalmıyorsun oyuzdende korunmamlı dıye dusunuyorum ben nacızane eşin cocouk konusunda nelerden korkuyorsa onları yavs yavas yok etmeye calıs bence en ıyısı bu korkulacak bırsey degil inankı Allahım her kadına nasıp etsin harıka bir şey sen alıstırısın hadı bakalıma.s.

Ne bebek meselesi kiz...
Bide bence facebook olayini duymayacaksa temizle olayi kapat
eğer bağirip çağirmayacak bir tipse anlat

oyuncak bebek :mymeka: ne bebeği olcak be bildiğin bebek işte

gbk haklı lady eger yenıde tartıstıysanız dah abuyur olay bence engelle onuda lsıtene ekleme olsun bıtsın klava:

engelledim sildim hatta şikayet ettim bile

eşimle beraber üye olduk özel bi amacımız yoktu ..

boşver sen ozman lady facebooku aman kotu ya esın gırerse mesj gıbı bırseyde yazarsa bu delı gorur off ozmanda neden demedın dıyecek bence bugun sakınlesmesını sagla ve sankı cuma degılde yenı olmus gıbı soyle esıne şikayet ettıgınıde de rahtsız ettı benı hatırlamdıgınıda
engelleyınce mesaj yazabılıyor degılmı face de

Günaydın hanımlar... Nabersiniz... Benim öksürüğüm geçmiyor bir türlü. :çok üzgünüm: İşte griple uuraşıyoz. Sizler nasılsınız bakalım?

Tamam lady korkma artik, sende face book koruma yapsana öyle bişey varmiş
bu arada abla ben kimseyle görüşmüyorum zaten
bana uzak allaha yakın olsunlarşakkıdı

Bebek konusu bence bir anda karar verilcek bir konu değil, yavaş yavaş ona ortam hazirlanmali
bu arada eşin kaç yaşinda?

ya bende korkuyorum sonuçta ama hangimiz yanaşıcak ki bu işe
birbirimize destek olmamız lazım diye düşünüyorum
yani konusarak..bebek meselesını hiç konusmuyoruz ki
bu arada eşim 29 yasında

canımsın ya oyle şeylerı düşünme herşeyın hayırlısı benımkardesımede olamz dedı dr 13 yıl sonra oldu bı askımız:)) ama baslarda korunmak ban yanlıs gelıyor zaten bunye hazır olmadımı hamıle kalmıyorsun oyuzdende korunmamlı dıye dusunuyorum ben nacızane eşin cocouk konusunda nelerden korkuyorsa onları yavs yavas yok etmeye calıs bence en ıyısı bu korkulacak bırsey degil inankı Allahım her kadına nasıp etsin harıka bir şey sen alıstırısın hadı bakalıma.s.[/QUOTE]

bugün tekrar konusacam yok kaçış ..
doktora gitmek lazım mıdır sence abla ya

hiç girmez bakmaz çünkü ondan bişey saklamayacağımı bilir
bunu da söylememeyi düşünmüyorum değil
ama uygun ortam bulamadım söylemek için
2 gun yoktum ya o bakımdan
engelleyınce hiç bi şekilde ulaşamıyor giremiyor

bugün tekrar konusacam yok kaçış ..
doktora gitmek lazım mıdır sence abla ya

hiç girmez bakmaz çünkü ondan bişey saklamayacağımı bilir
bunu da söylememeyi düşünmüyorum değil
ama uygun ortam bulamadım söylemek için
2 gun yoktum ya o bakımdan
engelleyınce hiç bi şekilde ulaşamıyor giremiyor
[/QUOTE]

dünyanın en güzel şeyınden korkulmaz canım konusun hemen zaten olmıyacagını anlat ona vucudun buna kendını hazırlamsı gerektıgını o suredede zaten korkularınızın gececegını anlat ve cocuksun bır aılenın tadının olmauyacagını zamnınızın geldıgını cunku gecıktıkce cocoukla ardakı yas farkı cogalıyor ınan ıyıdgeıl:))zamne cocukları cok bılmıs oluyor evet canım ban göre varsa kontrol ol yoksa kendıne ıyı bır kadın dogum dr bul ve ona kontrol ol en onemlısıde su yalnız dr güvenebılmen soguk ve ıtıcı bır dr la kım nederse desın gıtme :)) svecen olursa dr aklına takılan herseye yanıt alırsın suretsızdan alamzsın:)Allahım herşeyın hayırlısını versın hepınıze canlar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…