kk nın en güzelleri buraya:))

dünyanın en güzel şeyınden korkulmaz canım konusun hemen zaten olmıyacagını anlat ona vucudun buna kendını hazırlamsı gerektıgını o suredede zaten korkularınızın gececegını anlat ve cocuksun bır aılenın tadının olmauyacagını zamnınızın geldıgını cunku gecıktıkce cocoukla ardakı yas farkı cogalıyor ınan ıyıdgeıl:))zamne cocukları cok bılmıs oluyor evet canım ban göre varsa kontrol ol yoksa kendıne ıyı bır kadın dogum dr bul ve ona kontrol ol en onemlısıde su yalnız dr güvenebılmen soguk ve ıtıcı bır dr la kım nederse desın gıtme :)) svecen olursa dr aklına takılan herseye yanıt alırsın suretsızdan alamzsın:)Allahım herşeyın hayırlısını versın hepınıze canlar:1hug:[/QUOTE]

tamam doktor arastırıcam ozaman ..hayırlısı olsun artık

Lady sen nasil korunuyordun ki, neden korkuyorsun
beni de korkutuyorsunuz yaaaa
bende hap kullaniyorum

ben senin gibi hap içmem gamyoncuiremsu
profesyonel korunuyoruz anlayan anladı şakkıdı

korkum bebek olmayacağı nası anlamadın şimdiye kadar ya :mymeka:

Ladycim çocuk için karar verdiysen eğer vakit kaybetmeden iyi bir doktor bul canım. Bayankahkahanın da dediği gibi herşeyi sorabil. Adetinin 3. günü gitmen gerekiyor. Hormon testleri falan yapılıyor. Benim eşim de 29 yaşında. Biz de istiyoruz. Eşinin yaşı küçük de değil ki neden korkuyor anlamadım. Hem korunmayı bırakır bırakmaz hamiş olunmuyor ki. Belli bir süreçten geçiyorsun. O sürede psikolojikmen hazırlarsınız kendinizi bayankahkahanın da dediği gibi... Hayırlısı olsun cicim...

gbkcım sen korkma yaa bu tür şeyler sizi korkutmasın sadece daha dikkatli olmaya yönelin okadar hapı dr danısarak almanız en dogrusu bır suru hap var ama dogrusunu ıstersenız ben yenı evlılerın korunmasınada sıcak bakmıyorum kzıkardesım 4 yıl korunduktan sonra cocouk ıstedı alakası yok belkı ama dr oyuzden oldu deyınce bizde üzüldük elbetteki meger tamamen farklı nednlerdenmiş herseyın hayırlısı allahtan zaten

Ya saf su katilmamiş arkadaşim, acaba bişeyden dolayimi korkuyorsun diye
hani hap falan ise zararini mi gördün diye
ben hap kullaniyorum, doktora da gittim korkma dedi
profesyonel korunmayi vallahi anlamadim şekerim.cahal hissettim bir an kendimi yaaaaaaa

[/COLOR]
canım benim bende seni özledim nerelerdesin yaaaaaa
hoşgeldin fıstık neler yaptın bakem gittiğin yerlerde:1hug:

adapazarı ve kırıkkale güzeldi sadece
gerisi pek ii değildi hele 1,5 hafta kaynanamın yanında kalmak
hiç güzel olmadı
aslında kadının bana bi zararı yok iyidir hoştur da
rahatsız oluyorum işte
kırıkkalede annnemin hastalığı dışında iyiydi

Hoşgeldin demet
asuman abla ben çok araştirdim haptan dolayi çocuk olmama riski çok çok azmiş
yani herşeyin bir bahanesi var, benim kuzenim 7 sene araliksiz hap kullandi 1 sene birakti ve çocuğu 1 sene içinde oldu...
Kader bu allahtan gelene yok diyemeyiz ama en iyisini kullanmaya çalişiyorum.araştiriyorum.ve hamile kalmak istersem mutlaka doktor kontrolünde yaparim
ya benim kociş çok istiyor hap kullanmazsam ne me lazim olur, ondan sonra vicdan azabi çekerim.ayni benim gibi uygun olmayan bir ortamda çocuk dünyaya getirdim diye.
Allah bize güç kuvvet vermiş çalişiyoruz,buarada evliliğimde oturuyor, bi de ev alsam bende yapmak isterim

adapazarı ve kırıkkale güzeldi sadece
gerisi pek ii değildi hele 1,5 hafta kaynanamın yanında kalmak
hiç güzel olmadı
aslında kadının bana bi zararı yok iyidir hoştur da
rahatsız oluyorum işte
kırıkkalede annnemin hastalığı dışında iyiydi

ah gecmışler olsun dmetcim yaa anenne üzüldüm umarım önemlı bır seyı yoktır :teselli:
bak bak nasıl kaynansı ıyımıs de rahatsız oluyomus önyargıyla yaklasma kadına oglunu büyütmüş san vermiş dah ne istiyonuz bu kaynanlardan yahu :eek:klava:

kızlar bu hastalığımın 3. günü dr. a gidecektik
hormon testi için filan
ama bugün itibariyle 3 gün gecikti
ve hastalığa dair hiçbir belirti yok

işin garibi ise şu varki
daha günüm dahi gelmeden eşim bana hamilesin demeye başladı
günüm yaklaştı diye ped alıyorum
boşuna alıyosun hamilesin diyo
alışverişte meyve alıyo
bundan sonra meyve yiyeceksin hamilesin filan diyo
adam balatayı sıyırdı galiba sonunda

Ladycim çocuk için karar verdiysen eğer vakit kaybetmeden iyi bir doktor bul canım. Bayankahkahanın da dediği gibi herşeyi sorabil. Adetinin 3. günü gitmen gerekiyor. Hormon testleri falan yapılıyor. Benim eşim de 29 yaşında. Biz de istiyoruz. Eşinin yaşı küçük de değil ki neden korkuyor anlamadım. Hem korunmayı bırakır bırakmaz hamiş olunmuyor ki. Belli bir süreçten geçiyorsun. O sürede psikolojikmen hazırlarsınız kendinizi bayankahkahanın da dediği gibi... Hayırlısı olsun cicim...

sıkıntısını anlatmayı sevmeyen bi insan..bakamayacağından büyütemeyeceğinden korkuyor..sorunlu büyüdü ailevi durumlardan dolayı..
aslında korkması gereken kişi benim
eşim hafta sonu çalışıyor hafta içi 1 gün izin kullanıyor ozamanda ben çalışıyorum
ve 2 vardiyalı çalışıyor gece 11de eve geliyor..
yanımda olamayacak istediğim zaman
ne bileyim kafam çok karıştı benneyaptımki

Ecrin geçmiş olsun canim, sirayla atlaticaz işte napalim....
Ben atlattim mesela

Teşekkürler canım...

Ya saf su katilmamiş arkadaşim, acaba bişeyden dolayimi korkuyorsun diye
hani hap falan ise zararini mi gördün diye
ben hap kullaniyorum, doktora da gittim korkma dedi
profesyonel korunmayi vallahi anlamadim şekerim.cahal hissettim bir an kendimi yaaaaaaa

Ben hap tavsiye etmem canım. Başka yollar da var. ama şimdi bu topicte oomas yanii annatmak... :roflol:

hadın bakalım hamişler topicine cevırecem topici ben annaneleri :)))))))))

:roflol: :roflol: :roflol: Çok hoşsun cicim...

Ayyyy demet çok hoşsun ya...
Beni güldürdün allah da seni güldürsün
ayni benim kocam
her ay hamilesin diye karşima dikiliyor

Hoşgeldin demet
yani herşeyin bir bahanesi var, benim kuzenim 7 sene araliksiz hap kullandi 1 sene birakti ve çocuğu 1 sene içinde oldu...
Kader bu allahtan gelene yok diyemeyiz ama en iyisini kullanmaya çalişiyorum.araştiriyorum.ve hamile kalmak istersem mutlaka doktor kontrolünde yaparim
ya benim kociş çok istiyor hap kullanmazsam ne me lazim olur, ondan sonra vicdan azabi çekerim.ayni benim gibi uygun olmayan bir ortamda çocuk dünyaya getirdim diye.
Allah bize güç kuvvet vermiş çalişiyoruz,buarada evliliğimde oturuyor, bi de ev alsam bende yapmak isterim

ah canım inşallah en kısa zmanda kavusursun bu isteklerıne ama ınankı hıcbırsey planlandıgı gıbı gıtmıyor benım eşim son aylarımda greve cıktı cok zorluklar cektık evımız arabamız vardı ama hersey tepetaklak olduallaha şükür genede kızımızın kısmetı varmıs dogduktan 14 gun sonra grev bıttı hersey yavas yavas yoluna gırdı oyuzden ben pek lplanlamayada güvenmem :) herşeyın hayırlısı allahtan evet dr danışmak sart herkonuda :1hug:

ah gecmışler olsun dmetcim yaa anenne üzüldüm umarım önemlı bır seyı yoktır :teselli:
bak bak nasıl kaynansı ıyımıs de rahatsız oluyomus önyargıyla yaklasma kadına oglunu büyütmüş san vermiş dah ne istiyonuz bu kaynanlardan yahu :eek:klava:

valla canım annemin nesi olduğu bilinmiyo
ama sancısınıda kesemiyolar
nerdeyse chek-op yapmışlar ama bişi bulamıyolar

kıs kaynanam çok bana da çok ii bakıyo
ama sigarayı kaçak göçek içmek rahatsız ediyo beni

Hoşgeldin demet

kocan istiyorsa ne bekliyorsun anlamadım :dilcikar:
hadi beraber başlayalım şu işe ya hem kendimi de yalnız hissetmem
önce ecrin ceylinin güzel haberini almak isterim :asigim:

evett hanımlar bana ızın bı kahve içeyım oradnda sporuma gıdeyım evde olunca kendıme oyalancak seyler yarattım napım eh bırazda kılo almıstım onları verem barım hehehe yenı bır ben lazım bana hahahah hepınıoze mucukslarrrrrrrrr

sıkıntısını anlatmayı sevmeyen bi insan..bakamayacağından büyütemeyeceğinden korkuyor..sorunlu büyüdü ailevi durumlardan dolayı..
aslında korkması gereken kişi benim
eşim hafta sonu çalışıyor hafta içi 1 gün izin kullanıyor ozamanda ben çalışıyorum
ve 2 vardiyalı çalışıyor gece 11de eve geliyor..
yanımda olamayacak istediğim zaman
ne bileyim kafam çok karıştı benneyaptımki

LADY CANIM BİRAZ İŞLERİNİ RAYINA OTURTMALI BENCE
ÇÜNKÜ SENİN YANINDA OLMAYACAK VE BU DURUM SENİ ÇOK ÜZECEK
AYRICA Bİ YANDAN HAKLI, BENDE ONUN GİBİYİM NASIL BÜYÜDÜĞÜMÜZDE SORUNLARLA KARŞILAŞTIYSAK ÇOCUĞUMUZ YAŞASIN İSTEMEYİZ:1no2:

kocan istiyorsa ne bekliyorsun anlamadım :dilcikar:
hadi beraber başlayalım şu işe ya hem kendimi de yalnız hissetmem
önce ecrin ceylinin güzel haberini almak isterim :asigim:

ya bi sus kız
ben şuan hazır değilim
eşim istiyor da nasılsa o babalık yapcak sadeceşakkıdı:nazar:

valla canım annemin nesi olduğu bilinmiyo
ama sancısınıda kesemiyolar
nerdeyse chek-op yapmışlar ama bişi bulamıyolar

kıs kaynanam çok bana da çok ii bakıyo
ama sigarayı kaçak göçek içmek rahatsız ediyo beni

hoşgeldin canım ya nerdesınnnnnn kaydirigubbakcemile