- 6 Haziran 2008
- 13.456
- 5
-
- Konu Sahibi bayankahkaha
- #1.341
Lady sen nasil korunuyordun ki, neden korkuyorsun
beni de korkutuyorsunuz yaaaa
bende hap kullaniyorum
[/COLOR]
canım benim bende seni özledim nerelerdesin yaaaaaa
hoşgeldin fıstık neler yaptın bakem gittiğin yerlerde:1hug:
adapazarı ve kırıkkale güzeldi sadece
gerisi pek ii değildi hele 1,5 hafta kaynanamın yanında kalmak
hiç güzel olmadı
aslında kadının bana bi zararı yok iyidir hoştur da
rahatsız oluyorum işte
kırıkkalede annnemin hastalığı dışında iyiydi
Ladycim çocuk için karar verdiysen eğer vakit kaybetmeden iyi bir doktor bul canım. Bayankahkahanın da dediği gibi herşeyi sorabil. Adetinin 3. günü gitmen gerekiyor. Hormon testleri falan yapılıyor. Benim eşim de 29 yaşında. Biz de istiyoruz. Eşinin yaşı küçük de değil ki neden korkuyor anlamadım. Hem korunmayı bırakır bırakmaz hamiş olunmuyor ki. Belli bir süreçten geçiyorsun. O sürede psikolojikmen hazırlarsınız kendinizi bayankahkahanın da dediği gibi... Hayırlısı olsun cicim...
Ecrin geçmiş olsun canim, sirayla atlaticaz işte napalim....
Ben atlattim mesela
Ya saf su katilmamiş arkadaşim, acaba bişeyden dolayimi korkuyorsun diye
hani hap falan ise zararini mi gördün diye
ben hap kullaniyorum, doktora da gittim korkma dedi
profesyonel korunmayi vallahi anlamadim şekerim.cahal hissettim bir an kendimi yaaaaaaa
hadın bakalım hamişler topicine cevırecem topici ben annaneleri :)))))))))
Hoşgeldin demet
asuman abla ben çok araştirdim haptan dolayi çocuk olmama riski çok çok azmiş
yani herşeyin bir bahanesi var, benim kuzenim 7 sene araliksiz hap kullandi 1 sene birakti ve çocuğu 1 sene içinde oldu...
Kader bu allahtan gelene yok diyemeyiz ama en iyisini kullanmaya çalişiyorum.araştiriyorum.ve hamile kalmak istersem mutlaka doktor kontrolünde yaparim
ya benim kociş çok istiyor hap kullanmazsam ne me lazim olur, ondan sonra vicdan azabi çekerim.ayni benim gibi uygun olmayan bir ortamda çocuk dünyaya getirdim diye.
Allah bize güç kuvvet vermiş çalişiyoruz,buarada evliliğimde oturuyor, bi de ev alsam bende yapmak isterim
ah gecmışler olsun dmetcim yaa anenne üzüldüm umarım önemlı bır seyı yoktır :teselli:
bak bak nasıl kaynansı ıyımıs de rahatsız oluyomus önyargıyla yaklasma kadına oglunu büyütmüş san vermiş dah ne istiyonuz bu kaynanlardan yahuklava:
Hoşgeldin demet
asuman abla ben çok araştirdim haptan dolayi çocuk olmama riski çok çok azmiş
yani herşeyin bir bahanesi var, benim kuzenim 7 sene araliksiz hap kullandi 1 sene birakti ve çocuğu 1 sene içinde oldu...
Kader bu allahtan gelene yok diyemeyiz ama en iyisini kullanmaya çalişiyorum.araştiriyorum.ve hamile kalmak istersem mutlaka doktor kontrolünde yaparim
ya benim kociş çok istiyor hap kullanmazsam ne me lazim olur, ondan sonra vicdan azabi çekerim.ayni benim gibi uygun olmayan bir ortamda çocuk dünyaya getirdim diye.
Allah bize güç kuvvet vermiş çalişiyoruz,buarada evliliğimde oturuyor, bi de ev alsam bende yapmak isterim
sıkıntısını anlatmayı sevmeyen bi insan..bakamayacağından büyütemeyeceğinden korkuyor..sorunlu büyüdü ailevi durumlardan dolayı..
aslında korkması gereken kişi benim
eşim hafta sonu çalışıyor hafta içi 1 gün izin kullanıyor ozamanda ben çalışıyorum
ve 2 vardiyalı çalışıyor gece 11de eve geliyor..
yanımda olamayacak istediğim zaman
ne bileyim kafam çok karıştı benneyaptımki
kocan istiyorsa ne bekliyorsun anlamadım :dilcikar:
hadi beraber başlayalım şu işe ya hem kendimi de yalnız hissetmem
önce ecrin ceylinin güzel haberini almak isterim :asigim:
valla canım annemin nesi olduğu bilinmiyo
ama sancısınıda kesemiyolar
nerdeyse chek-op yapmışlar ama bişi bulamıyolar
kıs kaynanam çok bana da çok ii bakıyo
ama sigarayı kaçak göçek içmek rahatsız ediyo beni
Ayyyy demet çok hoşsun ya...
Beni güldürdün allah da seni güldürsün