kk nın en güzelleri buraya:))

Teşekkürler canım. Kendimce doğal ilaçlar yapmaya çalışıyorum umarım fayda eder. Ee sen naptın nasılsın canım. Ne zamandır karşılaşamamıştık... yerimseniben
canım ya en ıyısı bend edogal ılaclardan yanyımdır hep evet kzıım vardı onunla gezzdık bu arda spora basladım :)) kosturuyorum işte :)evde oturmay alısamadım henuz:dance:

Davete icabet edeyim dedim...
hoşgelmişin cnımcımm buyur buyur hazır heryer boşken yarın sabh doluverırı odanın içi hehehehe

canım ya en ıyısı bend edogal ılaclardan yanyımdır hep evet kzıım vardı onunla gezzdık bu arda spora basladım :)) kosturuyorum işte :)evde oturmay alısamadım henuz:dance:

Çalışıyor muydun canım? Aman evde oturmaya öğrencilik hayatım bittiğinden beri ben de alışamadım ki! :bbo: 2002den beri yani... :roflol:

arkdaşlar ank 06 yı merak etmıştım ben sızde ettıysenız eve cıkmıs kk ya gelmiş sevindim daha iyimiş

40 ve +40 yaş alıntıdır
ank06 kullanıcısından alıntı
Kızlar ben geldimmmmmmmm
Ayak alçıda yatıyorum
Ameliyat son derece başarılı geçti
İlk gece çok ağrı oldu hiç uyuyamadım
Yaklaşık 30 santimlik dikiş var
Şu an biraz daha iyiyim

son cümleyi sıldım kızlar inşallah en kısa zamnda iyileşir:)

Çalışıyor muydun canım? Aman evde oturmaya öğrencilik hayatım bittiğinden beri ben de alışamadım ki! :bbo: 2002den beri yani... :roflol:

evet calısıyordum ıkı aydır işsizim kızlarımda sehır dısında okuyor evde tek basına kalınca zor yaaa kendımı atıyom dısarı bende:teytey:

kızzzzzzzzzz lady senin facebookumu burdadamı parmagın var girme bilmediğin yerlere ayol aaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yayamaz kısssssssın senklava:

bilmediğğim bi site değil ki buldu işte beni serseri :çok üzgünüm:
herkes beni unuttu zannettim

ah gündüzüm ladynın olmadıgı yermi var:)))ayıpsın yani heheheh

heryerdeyim diymi :mymeka:

ya hanımlar ank o6 dan haber alan varmı nasıl olmuş telıde yokkı soralım:uhm:

senden alacaktım numarayı

geldı 40lı yaslara yazmıs dun aksam tesadufen gordum hayırlısı artık

faceboka bısey demeyın ya bende yıllar oncekı arkadslarımı buldum cok guzel bırsey aman unuttuklarım bulmasın benı heheheh

günaydın minnoşlar,nasılsınız.
ben çok iyiyim, en yakın arkadaşım c.tesi sözlendi.
güzel bir yorgunluk var çünkü o telaş çok güzel bir telaştı

geldı 40lı yaslara yazmıs dun aksam tesadufen gordum hayırlısı artık

faceboka bısey demeyın ya bende yıllar oncekı arkadslarımı buldum cok guzel bırsey aman unuttuklarım bulmasın benı heheheh

Bence de bulmasın :1closedeyes:
evli mi barklımı düşünmeden eskileri açıyor
önce bi naber desin bi tepki mi baksın dimi
bişey yazcaktımda işte banlanırım burda

Bence de bulmasın :1closedeyes:
evli mi barklımı düşünmeden eskileri açıyor
önce bi naber desin bi tepki mi baksın dimi
bişey yazcaktımda işte banlanırım burda

evet bund ahaklısın bazı bey efndı dıyemıyecvek olduklarım banlanmıyalım sımdı :))hıc saygı gostermeden konusuyorlar oysa karsındakı kadın oncelık ona tanımalısın sorularını ona gore sorup sohbetının dozunu ıyı ayarlamalısın çok yanlışlıkları var naparsın kadınalr kadar hassas olamıyorlar kı:)))))))))
aman haaa özletme gene kendını banlanımpta:))naniknanik

Saol ablacim iyiyim sen nasilsin
bu arada ben facebook tan korkuyorum
benimki kiskanç valla, ben zaten görüşmek istediklerimle görüşüyorum hala
eskileri istemiyorum ki görüşmüyorum

bide ben hala sölemedim kocama biliyon mu benneyaptımki
cumaydı zaten facebooktaki durum..öğle molasında anneme gitmiştim de orda açtım
akşama zaten görüşmedim kefkene gittik gezmeye ailem ve arkadaslarımla..
dün geldim akşam..
bebek meselesını konustuk kavga çıktı
unutmuştum yani facebooktakı herifi sölemeyi yatapa giderken aklıma geldi ama söyleyemedim :çok üzgünüm:

Saol ablacim iyiyim sen nasilsin
bu arada ben facebook tan korkuyorum
benimki kiskanç valla, ben zaten görüşmek istediklerimle görüşüyorum hala
eskileri istemiyorum ki görüşmüyorum

ah canım benım kzılar bıle orada maaile hemde kardesler kuzenler yegenler cok guzel ama kzıalrıma tembıhlıyorum resımlerınız acıkta olamsın herseyı yazmayın bırde caga ayakmı uyduruyoruz kolesımı oluyoruz bılmıyoruma rtık:)))

oo ladycım oyuzden hafta sonu yoktun hec:))ıyı yapmısın da nıye cocouk konusunda kavga cıktı anlamdımkı anlatsana sunu bı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…