kk nın en güzelleri buraya:))

1: ıhlamur çayı
2: antepfıstığı
3: pişirilmiş turp yenir
4: aç karnına 3 tane hurma
5: haşlanmış yumurta
6: muz
7: gıcığı kesmek için bol suda yıkanmış çiğ ıspanak

ayrıca

1: 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı süzme bal 1 çorba kaşığı dövülmüş fındık konur karıştırılır. 1 kerede hepsi içilir

2: 1 çay bardağı kaynamış suya 1 kahve kaşığı kekik konur 5 dk bekledikten sonra süzülür hepsi 1 kerede içilir.
sabah ve akşam tekrarlanır

3: 1 su bardağı kaynak suya 1 tatlı kaşığı toz şeker karıştırılır eritilir hepsi bi kerede içilir
aynı işlem günde 3 kez tekrarlanır

canım kitapta 60 reçete var
ben sana kolayları yazdım

Anam yazmış bile ben yazana kadar. Bu ne hız şekercim bööle... :1hug: Teşekkürler canım. Bi inceliim bakam...

Teşekkürler canım. :1hug: İçtim biraz önce. Sen şu kitaba birdaha baksan da idrar yolu iltihabı için de bişi var mı buraya yazsan çok şey mi istemiş olurum... :eek:

idrar yolları iltihabı

1: 4 bardak suya 1 tutam mısır püskülü konur 15 dk kaynat süz. günde 3 kez 1 er kahve fincanı içilir.

2: 1 su bardağı suya 1 kahve kaşığı gliserin konup iyice karıştırılır. günde 3 kez 1 er kahve fincanı içilir.

bunda kolay olan 2 tane varmış sadece
ne demek hem çok şey istemiş olmak istediğin zaman burdayım
elimemi yapışıyo sanki
özelden de yazabilirsin istediğin zaman

Yarın aldırırım mısır püskülünü. Gliserin elimde var şimdilik onu bir yapayım. Geldi mi hepsi birden geliyor şekerim yaaa... Çok teşekkürler bu arada.

önemli değil canım
bendede var idraryolları iltihabı ama ben yapmıyorum bişi

Canım sen de ben gibi bebiş istiyodun demi. Dikkat et idrar yolu iltihabı da etkileyebilyor sanırım. Ben mısır püskülünü dedim eşime. Elime geçince başlayacağım. İhmal etme sen de.

ecrin_ceylin
geçmiş olsun tatlım
eeee beni özleyen varmı parmak kaldırsın
ben hepinizi çoooooooooooook özledim
gündüzün karanlığııııı
en çokta seni özledim GÖNÜL DOSTUM

canım benim bende seni özledim nerelerdesin yaaaaaa
hoşgeldin fıstık neler yaptın bakem gittiğin yerlerde:1hug:

yok sölicem ben facebookumu aklıma gelmeyen bırı ıcın neden sıldıreyım
sıldırırsem şüphelenir derim ben
madem gercekten unuttum söledim ve sildirmiyorum oh bee :kızgın:

kızzzzzzzzzz lady senin facebookumu burdadamı parmagın var girme bilmediğin yerlere ayol aaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yayamaz kısssssssın sen:eek:klava:

Aman aman kimler gelmiş Demetim hoşgeldin nerelrdesin sesin solun cıkmadı iyi gezdin maşallahhh:)):1hug:

Sizi sevmiyorum siz güzelsiniz ben çirkin ayrımcılık yapıosunuz!
he kk da çirkin kimsaeler yok sende en güzelsindirrr:)))) hoşgeldin masamızaaaaaaaa

eee simdi napicaz? Podyuma cikalim bari bu kadar güzel madem bir araya geldik :nazar:

çıkalım çıkalımda sönük kalırsınız benim yanımda hem tacın sahibi benim hehehehhe

ee kızlar 1kasım buluşmasına gelecek varmı aranızda :))listeye adınızı yazın bakalım görek sizi kimmiş güzel sengözlerimebaksanab

Ben pek iyi sayılmam. Gribim gittikçe daha çok zorluyo beni. Başım ağrıyor. Öksürüğüm var. Halsizlik, kırgınlık hepsi var canım...

X