- 19 Temmuz 2007
- 595
- 0
- Konu Sahibi bayankahkaha
yaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool: neden kimse yok
arkadaşlar güzel hatuncuklar neredesiniz:uhm:
kimse yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaa ağlayacağım şimdi :a015:senağlama
ben geldım ee sen nerelrdesın cnaısım(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool: neden kimse yok
arkadaşlar güzel hatuncuklar neredesiniz:uhm:
kimse yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaa ağlayacağım şimdi :a015:senağlama
D:enbuyukkk:uydumki kk' daki güzeller buraya toplanmışlar, benide alırlar diye düşündüm. Ne dersiniz aranıza katılabilirmiyim?
nerelerden geliyormuşumki benCADIARZUfisfisfis[/QUO
:uhm:e güzelim yaşadığım yer :çek cummhurıyeti yazmışsınya ondan dedim :))):teytey:
bu arada mesajın sonunu sonradan görmüşüm bayan kahkahacığım iyiyim teşekkürler sizler nasılsınız? Çek cumhuriyeti yazısını gırgırına yazdım Türkiye' deyim. Ama doğu anadoluda Bitlis' teyim.
bu arada mesajın sonunu sonradan görmüşüm bayan kahkahacığım iyiyim teşekkürler sizler nasılsınız? Çek cumhuriyeti yazısını gırgırına yazdım Türkiye' deyim. Ama doğu anadoluda Bitlis' teyim. Birde hangi kapıya gitsem gbk ile karşılaşıyorum. Hayırdır İnşallah
işte ahanda bende burdayımmmmmm :)))))
nıye yaa 10 yıldır hergun kullanırım çok rahat çevremde bende goren herkes aldı cok memnunlar anlamdım bır ıkı kısı var sencileyın memnun olmayan :))nesınden memnun deelsın eve bakıma gelıyolar be daha ne istıyonkaydirigubbakcemile
Geldim buradayım
Çok yoruldum vallaha camları sildim alışverişe gittim
Ama birzadan yokum malum akşam oluyor
Bilmiyorum inanki aldığım günden beri sorun yaşıyorum 4 yıl oldu alalı ama bin pişmanım ayrıca bana nisandan beri servise gelecekler kısmetse.Neyse ALLAH'ın nisanı bitmez tabii.
Defalarca aradım kibar kibar tık yok, arsızlığa vurdum tık yok, tehdit ettim benim reklam ajansım var görürsünüz sizi rezil rüsva edicem dedim tık yok.Yok yok yani kimsecikler yok.Ama gerçekten harekete geçicem el ilanı,afiş vs.yapıp afişe edicem onları çok kötükedihüsokötükedihüsokızgınım çok.Kocamla her süpürge muhabbetinde birbirimize giriyoruz o alma ihlastan birşey demişti bana dinlemedim aldım günümü gödüm.Şimdi adamın eline koz geçti sen koca lafı dinlemezsen öyle olur işte vır vır Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbaşımın etini yiyor.Bendeki de şans işte ayıplı mal satmışlar bana.