kk nın en güzelleri buraya:))

D:enbuyukkk:uydumki kk' daki güzeller buraya toplanmışlar, benide alırlar diye düşündüm. Ne dersiniz aranıza katılabilirmiyim?

bu arada mesajın sonunu sonradan görmüşüm bayan kahkahacığım iyiyim teşekkürler sizler nasılsınız? Çek cumhuriyeti yazısını gırgırına yazdım Türkiye' deyim. Ama doğu anadoluda Bitlis' teyim.

bu arada mesajın sonunu sonradan görmüşüm bayan kahkahacığım iyiyim teşekkürler sizler nasılsınız? Çek cumhuriyeti yazısını gırgırına yazdım Türkiye' deyim. Ama doğu anadoluda Bitlis' teyim. Birde hangi kapıya gitsem gbk ile karşılaşıyorum. Hayırdır İnşallah

bu arada mesajın sonunu sonradan görmüşüm bayan kahkahacığım iyiyim teşekkürler sizler nasılsınız? Çek cumhuriyeti yazısını gırgırına yazdım Türkiye' deyim. Ama doğu anadoluda Bitlis' teyim.

heheheh olsun napalım bğitlisde uzakmıs ama en azından aynı memleketteyız be bizlerde iyiyiz şükürr:teytey:

bu arada mesajın sonunu sonradan görmüşüm bayan kahkahacığım iyiyim teşekkürler sizler nasılsınız? Çek cumhuriyeti yazısını gırgırına yazdım Türkiye' deyim. Ama doğu anadoluda Bitlis' teyim. Birde hangi kapıya gitsem gbk ile karşılaşıyorum. Hayırdır İnşallah

sorma canım gbk çat kapı arkası heryerde :))buraya bı ugrar gecer sonra bul bulabılırsen:eek:klava:

işte ahanda bende burdayımmmmmm :)))))

heh iyi ettın de geldin :))hoşgeldind ebu bend ehgeldim diynlerin devamı gelmiyo sadece gelip bakıp kacıyolarmıs gıbı gelıyo bana:eek:klava:
heyy kknın güzelleri nerelerdesiniz yaaaa ahh lady cım ahh sende banlandın netcez burda sensızz:çok üzgünüm:

nıye yaa 10 yıldır hergun kullanırım çok rahat çevremde bende goren herkes aldı cok memnunlar anlamdım bır ıkı kısı var sencileyın memnun olmayan :))nesınden memnun deelsın eve bakıma gelıyolar be daha ne istıyonkaydirigubbakcemile

Bilmiyorum inanki aldığım günden beri sorun yaşıyorum 4 yıl oldu alalı ama bin pişmanım ayrıca bana nisandan beri servise gelecekler kısmetse.Neyse ALLAH'ın nisanı bitmez tabii.
Defalarca aradım kibar kibar tık yok, arsızlığa vurdum tık yok, tehdit ettim benim reklam ajansım var görürsünüz sizi rezil rüsva edicem dedim tık yok.Yok yok yani kimsecikler yok.Ama gerçekten harekete geçicem el ilanı,afiş vs.yapıp afişe edicem onları çok kötükedihüsokötükedihüsokızgınım çok.Kocamla her süpürge muhabbetinde birbirimize giriyoruz o alma ihlastan birşey demişti bana dinlemedim aldım günümü gödüm.Şimdi adamın eline koz geçti sen koca lafı dinlemezsen öyle olur işte vır vır Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbaşımın etini yiyor.Bendeki de şans işte ayıplı mal satmışlar bana.

Bilmiyorum inanki aldığım günden beri sorun yaşıyorum 4 yıl oldu alalı ama bin pişmanım ayrıca bana nisandan beri servise gelecekler kısmetse.Neyse ALLAH'ın nisanı bitmez tabii.
Defalarca aradım kibar kibar tık yok, arsızlığa vurdum tık yok, tehdit ettim benim reklam ajansım var görürsünüz sizi rezil rüsva edicem dedim tık yok.Yok yok yani kimsecikler yok.Ama gerçekten harekete geçicem el ilanı,afiş vs.yapıp afişe edicem onları çok kötükedihüsokötükedihüsokızgınım çok.Kocamla her süpürge muhabbetinde birbirimize giriyoruz o alma ihlastan birşey demişti bana dinlemedim aldım günümü gödüm.Şimdi adamın eline koz geçti sen koca lafı dinlemezsen öyle olur işte vır vır Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbaşımın etini yiyor.Bendeki de şans işte ayıplı mal satmışlar bana.

canım ya ara yarın dekı cuma gunu gelıyorsanız su saate kada rgelın yoksa tuketıcı dernegını arıyacam ellerı mahkum aman sorma banada geldıler zorla sapını degıstırdıler sını roldum ben gercektende cok memnunum ne yalan soylım buyuk yenıler gıbı kucuk degıl benım makınam ama ben gunluk ev supurmeyede onu kullanıyorum ne dıyem kı:)sans mı

tünaydın bu gün bende çok yoğundum öğleye kadar ama inşallah öğleden sonra bir iş çıkmazsa eve gidene kadar kkda gezineceğim biraz.

X