- 8 Şubat 2009
- 4.654
- 3
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
- #1.281
5.ac tavık kendnı bugday ambarında sanmaya basldısositososito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay iğrenc:) bi bakiim görmedm kk kartı olanlar ayrıcalıklı cnm.
ahmet marankinin kozmik vücut temizliğini duydunzmu kızlar, yılda bir yapılınca adet sancısından tutunda diğer hastalıklar yok oluyormş, 10 günlük falan bir uygulamaymış ama yiyecekler berbat ya ben yapmak istemiştm bütün bağırsaklarını iç organlarının hepsini temizliyormş, bunun kampınıda yapmışlar almşlar kadınları otele kozmik vücut temzleme kampı yapmşlar:) ben o yiyecekleri nasıl hazrlıyım ya sıkılırm çikolatasız hamursuz hayatmı olr 10 günde olsa bilmyorm ya aslında yapsak ii olr ama bana o yiyecekleri birinin hazırlayıp getrmesi lazım.incelemek istersenz:
http://www.kadinlarkulubu.com/anti-...hastaliklara-sifa-kozmik-beden-temizligi.html
manyakmısun kııızz=) hacıyağıkullandgnzda herkezn adını sordugu parfume
lımon kolonyası yazdımmmdelikafadulden
keske alsam bacım yafburcı dmt akalının evınedn alır bu gıdışleeeedelikafadulden
yuhhhh=))))))))))))yeliz iyimsn :))))))))))))))))) gitmş aşkı memnu konusuna dolma resmi koymş yaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 gülmekten parcaladm kendimi :))))))))))))))
ay işim çıktı geliom durun azıcıkburcuyu gördümmmmmmmmmm
bencee mayayaı ılık sütte erit
mayalı pizza daha gusel oluyo 12