KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

salon halmz aynı ama benm yatak odamda duruozemuszemusı perde de benzıo..benım salon konsol ve vtrınde beyaaz taslızemuszemus banyo aynamda tuylu bundan görup yaptım hemde şeker pembekaydirigubbakcemile2 kendı evım olsun heryerı taş yapçam bendekaydirigubbakcemile2 çingane

benm kardesm boyuyodu ızmrde kuafru dukknmz var..şimdi kaldım burada kımse yok valla..bayramda boytcam kardesıme..ay kızma bak yaaaaaaaaaaa uff yazıom ya ona bakmıom dıe bagrıo ya cok fenaaaaaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 delüüüü :) bende severm kokoş gibi şeyleri ama çok abartmadan tabi. benm mobilyalarımda siyah :))) ama koltukarım beyaz kenarları derili, perdelerim pullu :) oturma odamda lila , bende kendi evime geçince duvarıma duvar kağıdı istiyorum ama tek duvara desenli duvar kağıdı bayılıyorm bide steecker, kira olduğu için bişey yapamıyorm (

benm kardesm boyuyodu ızmrde kuafru dukknmz var..şimdi kaldım burada kımse yok valla..bayramda boytcam kardesıme..ay kızma bak yaaaaaaaaaaa uff yazıom ya ona bakmıom dıe bagrıo ya cok fenaaaaaaaaaaaa

ay yazık kız ağlatma bebişine bak senin sarı tonun çok güzelmş ya her kuaför öyle tutturamıo pis bi sarı oluyor bazılarınınki,benmde eskiden sarıydı şmdi kahve, boyatcam ama kötü olrmu diye korkuyorm.

yaa ben herseyi kaçırıdm
nolur bende göriim resim noluuur ben oluncada koy tamammı yeliz lütfeenmafoldumben

bende mobilyalarımı anlatıyım, kahverengi giysi dolabim, 2 gözlü
kahverengi yatağım
2 tane yer süngerim
2 tane komidinim
1 tane acık kahve masam
1 tane regal buzdolabım
1 tane tezgah! üstü ocağım
1 tane ısıtıcım
minimum tencere tava
maksimum uyduruk mum
tüm malvarlığım bu ama cok zevkliyimdir her renk var ne ararsan=)))

hava soğuk ama aydınlık allahtan
güneş var burda, ya denize adam gii giremedim buyaz ona yanarım
3 keremi ne gittim ya çalışmak ne zormuş püffmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…