KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

dmt yıne kayıp komsuya gıttı galıbazemuszemus
:roflol: yok kıs ne komşusu benm kardeşceğizim geldide üniversiteden onunla zaman geçiriyorz özlemişim :sinifsinif:

kayınvalideciğim aradı!!
nişanlımda aradı şirinlik yapmaya çalıştı bende konusmadım yüzüme kapattı

aaaa akannehir ne dedi kayınvaliden, tabi tutuştular :lepi: su akar yolunu bulur

ev berbat bı halde her yer camasır..yıkadıkalrımı utuledım kurumams ama heryedrler yagmur yagıo cunku...yenı yıkadım onlrda camasırlıkta..dedım tsrtlerı kaldrmayım kıslıkları cıkardım onlrı yerlştrdım sayılır nkocamnkıler kaldı ama dolapta yer kalmadııı anneeeeeeeeeeeeeeeee gelllllllllllllllllllllll offfffffffff delrcem yaaaa yemek falan hak getıre kızım durmuyokı....:umursamaz:

ya valla bidaha girmiycem bu ne ya sayfa açılmıyo yazıyorum yazılmıyo zaten sinirliyim fırlatcam atcam şimdi he!
benimde sularım kesik bulasık camaısr hersey oldug gibi duruyo bıgün tatilim vardı oda biişe yaramadı yav öfffffffffff

benmde tepemdelr sabh sabah tum gece uyumadım ızımn karnı agrıdı..alt komsunn oğlu bır acmış muzugı aamaaa sbah sabh ev ınlıooo..delrdım dedım sabredeyım aamaa yokk alım merdaneyı vurdum vurdum vurdummmm elım nası sızllıooo serfsız oda vuruo bıde akşama kocamı salcam ama üsütune pç ya serserı tam hapçı...kötükedihüso

yaa kızın çook tatlı maşallah ay nazar değcek kız kaldır resmini=)
bende 1 haftadır burnumdan soluyorum, inşallah geçer bugünler of be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…