KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

aaaaaaaaaaaaa of beee bu kkya nolmş böle ben girmiom diye küsmüş heralde kaydirigubbakcemile3 irmikli şekerpare yapıcam ben şmdi, myojj çok güzel oluyor demişti bi deniyeyim.

burası kara kış dondukkk kombı yakıyoz..bır yagmur yagıo karsısı gözukmuooooo..pat dıe patlıcam kocamda gıttı maça mafoldumben kyınvalıde aradı kızıma bez alcamış kaç kılo dedı dedım var bez alma...halbukıııı bahaneeeeeeeeee buaraya gelckler..ay gelmesınler ya valla çok yrgunum delrcemmmm atık ya tum gece uykusuzm uymuo kızım barı gundz uyusun onlar gelıo neler yapıolar iice yoruluyo..sankı koca bebek havalara kaldırıyolara ya..kemıklerı dahanekı incecık..oturtuyolar..ammaannnnnnnnnnn yaa içine ata ata valla sınr hastası olcam :gitme:

ya bende sinir olurum bebekle öyle oynanmasına eniştem kardeşimi havalara atar tutardı bacaklarından çekiştirirdi bi çıksa kolu bacağı allah korusun yeşine söyle canım dikkat etsinler yada kırmadan söyle canı acıyo morarıyo filan de

ya bide canım daha küçük heralde bebiş ama annem rezene çayından bi çay kaşığı verirdi kardeşime, hem gazı çıkardı hem rahat uyurdu. gerçi sen biliyosunudur ama yatarken versen uyurmuki acaba neden gece kuşu gibi senin bu kızın hehe anasına mı çekmiş yoksa izmir gecelerinde çokmu fink attın çabuk söyleee hohookaydirigubbakcemile3

kk yaa sınır oluyom msj yazamıpom yaaaa offffffffff
rezene verdık
artık vermıom
böle gıdrse alırım
kafasına şaka taktıkm çok kızıo hahhahha bagrıo şirine gıbı oldu pembezemuszemus
valla sölesende söledgınle kalır azar işitrsin kayınvalıdeme
kocamda sölese onada aynı ne dersen prblrem çıkarıolar tam kavgaık tpler yane

sen yine söyle yav allah allah minicik bebekle asker arkadaşı gibi şakalaşılmazki canım=)
çok soğuk valla ayaklarım donuyo işteyim bide canım akşam olsada eve gitsem of daraldım valllaaaa

he heyyyy ben geldm gecenin 2 si saat :)
antalyada hava çok değişken ama hala tişörlerleyz biz:) akşamları ceket alıyorz okadar. hatta ben bugün terledm bile. ama hastalıklar çoğaldı herkes grip oldu :KK43:

X