KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

öle yaptım cıktıızemuszemus patlıcam ya kapkaranlık bu nee..saat daha 15 37 ..pazr vardı bugun pazarada gıtmedım..tavuk yapçam yıne yakında gıdaklıcazzemuszemus

burcuuuuu bişey sorcam şmdi yoksun heralde ama gelnce cevapla pleaseee. sen gıda mühendisisin bilirsin, simiti yeyince 1hafta midede kalıyoms susamları zor yakılıyormş midede diye duydm doğrumuki fisfisfis

öle yaptım cıktıızemuszemus patlıcam ya kapkaranlık bu nee..saat daha 15 37 ..pazr vardı bugun pazarada gıtmedım..tavuk yapçam yıne yakında gıdaklıcazzemuszemus

:roflol: gıt gıt gıdakkkkkk bende hamur işi seviyorm et ve ot değilde hamur işi olsn oh :jeyyar: doğurduktan sonra kilo almam işallah :)

uyyyy bayılırım..bnde hergun tatlı yspyım ıstıom bayılıom tatlıya ama kolay olcak..tatlı olmadan kendımı mutsuz hıssedıom ve bgun yokkk mafoldumben

gecn budan aldım tarıfı şeker pare yaptım varyaaa nam nam nam süper oldu yaaaaaa..irmikli şeker para hazır gıbı olduuu bayıldık kocayla vallaaa

cocukla hersey cok zor valla o olmasa yapaım ama durmuo aglıooo offf sınır oluyom valla:bbo:

öle deme kıııııssss :emir_bebek: bebiş güzel şeydir annesi, büyüyünce sana arkadaş olur hem,
alışveriş bitti heralde market battı :) ben herşeyimi sattm zaten bebek kıyafeti aldm hem kız hem erkek bebişlerime hazırlık yaptm :ecrin_bebek: ben kendimi hamile düşünemiyorm ya nasıl yatıyodn geceleri kocaman karınla yeliz kaydirigubbakcemile3 sokakta görünce çok hoşuma gidiyolar ama nasıl taşınıyo o ya çok aciyippp -tatlicadiarzu-

uyuyamıyosun cok zor hep sırt ustü..yuvarlanıyon artık son haftalar zemuszemus sırt agrısı cok oluyor..son aylar cok zor..bacak agrısı oluyo tabe şişion die..yurumek mumkun olmuyo..ki ben çok kılo almadgım halde..ama en guzelı doguma gırrken ve sorasııııııopuyorumnanaktan

1 patatesı soymak ıcın 3 kere gdp geldım..domatesı 5 kerede rendeledım..odadan cıktım cıglıkcıglıa aglıo..bıdaha dusun derımmmzemuszemus

burcuuuuu bişey sorcam şmdi yoksun heralde ama gelnce cevapla pleaseee. sen gıda mühendisisin bilirsin, simiti yeyince 1hafta midede kalıyoms susamları zor yakılıyormş midede diye duydm doğrumuki fisfisfis
canım o kısmıyla genelde doktorlar ilgilenir ama liflidir ve doyurucu özelliği var, midede evet uzun süre kalır ama mide asiti sindirir onu korkma sen. mesela üzüm çekirdeği mideyi en çok yoran şeydir ama ben hergün 1 kaşık içiyorum.delikafadulden
biz daha çok temel gıdaların ürünleriyle yan gıdaların işlenmesiyle vs. ilgileniyoruz

alış verse noldu ya yalan oldu galıba..aldıklarımzda duruyo çok komık sılsınler bare deme.kazen abey vazgectı gaılba
hehe ben veriyim kkya hediyem olsun

1 patatesı soymak ıcın 3 kere gdp geldım..domatesı 5 kerede rendeledım..odadan cıktım cıglıkcıglıa aglıo..bıdaha dusun derımmmzemuszemus
olsun benim şimdi bi bebeğim olsa hiç yalnızlık cekmezdim ahanda aklıma fikir geldi, ben bu öküzü yanıma yaklastırmam paık ruhlu herıf! iyisimi sperm bankasından hamile kalıyım aksamları bebekle oynarım sıkılmam hiçkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X