- 8 Şubat 2009
- 4.654
- 3
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
canımda hıc yemek yapmak ıstemıo valla..suraya bak sankı gece hava karadı bıleee offffffffffklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kımse kalmamış nerdesınız ..kocam yenı aykkabılarıyla krem halıya bastı sıyah sıyah duruo delırcem cıkmıooo..arıel sıktım leke sökücü hala duruo yyaaaa ..çok pışmanım ya oturma odaya krem rengı halı klava:
canımda hıc yemek yapmak ıstemıo valla..suraya bak sankı gece hava karadı bıleee offffffffffklava:
öle yaptım cıktıızemuszemus patlıcam ya kapkaranlık bu nee..saat daha 15 37 ..pazr vardı bugun pazarada gıtmedım..tavuk yapçam yıne yakında gıdaklıcazzemuszemus
cocukla hersey cok zor valla o olmasa yapaım ama durmuo aglıooo offf sınır oluyom valla:bbo:
gecn budan aldım tarıfı şeker pare yaptım varyaaa nam nam nam süper oldu yaaaaaa..irmikli şeker para hazır gıbı olduuu bayıldık kocayla vallaaa
efet...tarfsz bı duyguuuu.şoka gırıo ınsan..bakmktan uyumadm sabha kadarr..mıs gıbı kokuo
canım o kısmıyla genelde doktorlar ilgilenir ama liflidir ve doyurucu özelliği var, midede evet uzun süre kalır ama mide asiti sindirir onu korkma sen. mesela üzüm çekirdeği mideyi en çok yoran şeydir ama ben hergün 1 kaşık içiyorum.delikafaduldenburcuuuuu bişey sorcam şmdi yoksun heralde ama gelnce cevapla pleaseee. sen gıda mühendisisin bilirsin, simiti yeyince 1hafta midede kalıyoms susamları zor yakılıyormş midede diye duydm doğrumuki fisfisfis
hehe ben veriyim kkya hediyem olsunalış verse noldu ya yalan oldu galıba..aldıklarımzda duruyo çok komık sılsınler bare deme.kazen abey vazgectı gaılba
olsun benim şimdi bi bebeğim olsa hiç yalnızlık cekmezdim ahanda aklıma fikir geldi, ben bu öküzü yanıma yaklastırmam paık ruhlu herıf! iyisimi sperm bankasından hamile kalıyım aksamları bebekle oynarım sıkılmam hiçkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile31 patatesı soymak ıcın 3 kere gdp geldım..domatesı 5 kerede rendeledım..odadan cıktım cıglıkcıglıa aglıo..bıdaha dusun derımmmzemuszemus