- 8 Şubat 2009
- 4.654
- 3
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
offffffffffff işin zorr yaaa..burnunda getrırdım..bunun için adam bırakılmazkı bılemedım ama sıkı bı tavr al yoksa tekrarlarrrr :umursamaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ilişki konusunda aldatmaz sanmıyorum, ama bu konuda hiç tanımıyomusum.önemli olan gerçekte yaparmı öyle bi tipmi yani tanımadığmz için bişey diyemiyorm sen onu bi işlet bnce birilerine arat falan dene yani güvenini sağlarsa oki ama sağlayamazsa güven olmadan evlilik olmaz çünkü evlilik gerçekten çok özel bişey dışardan göründüğü gibi değil her konuda onu sevmen lazım.
canım ilişki konusunda aldatmaz sanmıyorum, ama bu konuda hiç tanımıyomusum.
yani demekki ihtiyaçlarını gidermek için yapabiliyo herseyi, belki askerde bile gidiyo biyerlere.
barışmayı aklımın ucundan geçirmiyorum, son damla oldu bu.
keşke.
derslerime çalışamıyorum onun yüzünden. işime konsantre olamıyorum.
aldatıldımmı ben şimdi diye dolanıyorum salak salak
çok fena bişeymiş
biçok sey oldu, kırıkları aradı mail attı sesimi çıkarmadım.offffffffffff işin zorr yaaa..burnunda getrırdım..bunun için adam bırakılmazkı bılemedım ama sıkı bı tavr al yoksa tekrarlarrrr :umursamaz:
keşke nişan olmasaydı, ayrılırdım biterdi. aileler olunca hersye zorlasıyo şimdi nasıl derim ben yakaladım diye?