KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

offffffffffff işin zorr yaaa..burnunda getrırdım..bunun için adam bırakılmazkı bılemedım ama sıkı bı tavr al yoksa tekrarlarrrr :umursamaz:

önemli olan gerçekte yaparmı öyle bi tipmi yani tanımadığmz için bişey diyemiyorm sen onu bi işlet bnce birilerine arat falan dene yani güvenini sağlarsa oki ama sağlayamazsa güven olmadan evlilik olmaz çünkü evlilik gerçekten çok özel bişey dışardan göründüğü gibi değil her konuda onu sevmen lazım.
canım ilişki konusunda aldatmaz sanmıyorum, ama bu konuda hiç tanımıyomusum.
yani demekki ihtiyaçlarını gidermek için yapabiliyo herseyi, belki askerde bile gidiyo biyerlere.
barışmayı aklımın ucundan geçirmiyorum, son damla oldu bu.

canım ilişki konusunda aldatmaz sanmıyorum, ama bu konuda hiç tanımıyomusum.
yani demekki ihtiyaçlarını gidermek için yapabiliyo herseyi, belki askerde bile gidiyo biyerlere.
barışmayı aklımın ucundan geçirmiyorum, son damla oldu bu.

en doğru kararı senden başka kmse veremez cnm iyice düşün onsuz nasılsn onla nasılsn bi tart kararını ver. bakalım onunda asker dönüşü hal ve hareketleri nasıl olcak CADIARZU keşke insanlara hep mutluluk hormonu aşılasalar hiç dert sinir stres olmasa keşke

keşke.
derslerime çalışamıyorum onun yüzünden. işime konsantre olamıyorum.
aldatıldımmı ben şimdi diye dolanıyorum salak salak
çok fena bişeymiş

arıyo sürekli, msne cagırıyo canım cicim diyo basta. ben inanmadıkca sinirlenip bagırıyo. dün öğlen suratına kapattım bidahada konusmadık.
yüzsüz bide!

offffffffffff işin zorr yaaa..burnunda getrırdım..bunun için adam bırakılmazkı bılemedım ama sıkı bı tavr al yoksa tekrarlarrrr :umursamaz:
biçok sey oldu, kırıkları aradı mail attı sesimi çıkarmadım.
ama bunu kaldıramıyorum artık.
ya tipinede baksanız bu ne kendine güven dersiniz, ailemden kimse yakıştırmıyo bizi.
salak bulsun anası oğlıuna benim gibi yüksek müh de göreyim ben!

kıyamm yaaa..burrcı sen herkezden daha önmlısın valla ..ölde bı sölersın..koc bı hayat bu canımcım .bıraz kafanı toparlamaya calış..yaptıysa bıle tabık kabul etmıcek aksını bekleme.

kıyamm yaaa..burrcı sen herkezden daha önmlısın valla ..ölde bı sölersın..koc bı hayat bu canımcım .bıraz kafanı toparlamaya calış..yaptıysa bıle tabık kabul etmıcek aksını bekleme.

keşke nişan olmasaydı, ayrılırdım biterdi. aileler olunca hersye zorlasıyo şimdi nasıl derim ben yakaladım diye?

cnm öyle düşünme nişan zaten insanların birbirini ve ailelelrini tanımaları için yapılıyor olmazsa olmaz cnm zorla nişanlandk diye evlenmek zornda değlsnki önemli olan bu insanla bir ömür boyu yaşayabilirmsn bu sorunun cevabı,

ya kızlar ben geçen gün kahvaltı yapmayı unutmuşum ya böle bişey varmı :)))) saat 3e kadar hiçbişey yemememişm akşamıda bi baş ağrısı bi baş ağrısı öldmmm, bugünde sabah sadece simit yedm başka bşey yemedm ama aç değilm,
şmdi mercimek çorbası pişircem akşama yemeğe gelin kızlarrrrrrr :içelim:

kımse kalmamış nerdesınız ..kocam yenı aykkabılarıyla krem halıya bastı sıyah sıyah duruo delırcem cıkmıooo..arıel sıktım leke sökücü hala duruo yyaaaa ..çok pışmanım ya oturma odaya krem rengı halı :eek:klava:

X