- 8 Şubat 2009
- 4.654
- 3
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
kısmet cnm, abileri yapmştr ya kafana takma boşver.benmkı gecmıste kaldı 4 aya olmustur..tarıhe baktım işte o ara abılerıne vermştı pc yı..bılemem..ama öle bı tıp degıl..karı kızla ısı yok yani..bezmişa.s ben bunla sokkta gezerken ızmırde kızlar laf attı..fzla yakısıklı:çok üzgünüm: 6 ayda evlendık zaten..bana kalsa asla olamz bıseydı ama oldu kısmetmış işte..
sen sölednmi cnm ben senin siteni gördm diye, ne dedi,2007 ocakta girmiş en son. biz 2006dan beri çıkıyoruz. kendi nicki. hesap kendi üstüne!
askerde olmasa ben bukadar basit davranmazdım, askerde olunca elim kolum baglı kalıyo işte
midem bulanıyo çok iğrenç biyer. yurtdışı destekli, kadınlar genelde yabancı.
kamera var herseyi yapıyolar. anlayın işte!
ben genişledim galiba küçük şeyleri takmıyorum artık=)benm öyle çokda ciddi bişeym yok ama ben küçük şeyleri bile kafama takıyorm içim daralıyor sıkılıyor bide hava karardı yağmur var iice kötü oldm :1no2:
söyledim, üyeliğim vardı eskiden merak edip girdim ama senle çıkarken girmiyodum diyo.kısmet cnm, abileri yapmştr ya kafana takma boşver.
sen sölednmi cnm ben senin siteni gördm diye, ne dedi,
mikroplar ya onlara gıcık oluyorm antalyadada rus dolu uyuzlar neredeyse çıplak geziyolar sokakta e tabi milletde aç gibi onlara bakıyorbende kocamı çok kıskanıyorum bazen oraya bakma suraya bakma diyorm ama gözüm kmseyi görmüyo senden başka diye kızıo bana genelde bu yüzden tartışıyorz kezzap atcam sana dedim kmse bakmasın kaydirigubbakcemile3 psikopat dedi
iğrençler!ya soyunuo karılar bılıom..acıon bı tane..benım eskı iş yerımde bı ark vardı abı hatta 33 yasında cok sevrdım onu ..bırgun odasına bı grdım aha dedım buneeeeeeeeeee yuhhhhhhhhhh..bıdeee tam tepesınde kamera var manyak patron ızlıooo bızıa.s bak dedı karı secıp soyuyom:uhm: vallada öle sok oldummmmm..ve evlıııııııııııı karısndan it gibide korkara.s dedm sölıcem senı..ya ne alaka dıo bu aldatmak degıl..dedım oldu..o dedım erekklere baksa çıplak soyunan vururm dıo..b erkeklerı anlamk zorr vallahaaa:içelim:
:))) yok kıs değilimdr ama reglm yaklaşınca bende çok sinirli olurm :) ama reglmede var dahadmtdmt hamile olma:uhm: ben gebeyken suratımdan gecılmıodua.s kı hepppppppp gulerımm ..
bende genişliyeym diyorm ama olmuyo:)ben genişledim galiba küçük şeyleri takmıyorum artık=)
sinirim çok bozuklaelaelaelaelae
valla dmt antalya kabusss bende esımle tatıle gıtmem oraya ben bakıom omu bakmıcak...karılar süper ve cıplakkkk ya bz alilemle gıtmştık böle bıse olmaz..tanglaar ortada memelr ortada bende çatlıom kıskançlıktann bakma bakma baktınmı önune bak yıyom cocugu..çok kızıooo hep tarıtısıoz/B]
ben çok kıskancım, antalyada boşanırım ozaman kocadan=))
kayseriye taşınmak lazım:roflol:
ben artık güvenmiyorum hemde hiçkaydirigubbakcemile3 benm kardeşim kayseride okuyor :))) güzel yermiş sölediğine göre. ama denizi olmayan bi yer nasıl olur bilemem artık:) gerçi ben eşime güveniyorm ama insan yinede kıskanıyor kafamçokkarıştı
ben artık güvenmiyorum hemde hiç
siz olsanız napardınız ya ama objektif olun ben büyütmüyorum demi yada azmı tepki veriyorum
valla kafam bidünya öf