KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

ya soyunuo karılar bılıom..acıon bı tane..benım eskı iş yerımde bı ark vardı abı hatta 33 yasında cok sevrdım onu ..bırgun odasına bı grdım aha dedım buneeeeeeeeeee yuhhhhhhhhhh..bıdeee tam tepesınde kamera var manyak patron ızlıooo bızıa.s bak dedı karı secıp soyuyom:uhm: vallada öle sok oldummmmm..ve evlıııııııııııı karısndan it gibide korkara.s dedm sölıcem senı..ya ne alaka dıo bu aldatmak degıl..dedım oldu..o dedım erekklere baksa çıplak soyunan vururm dıo..b erkeklerı anlamk zorr vallahaaa:içelim:

kısmet cnm, abileri yapmştr ya kafana takma boşver.

2007 ocakta girmiş en son. biz 2006dan beri çıkıyoruz. kendi nicki. hesap kendi üstüne!
askerde olmasa ben bukadar basit davranmazdım, askerde olunca elim kolum baglı kalıyo işte
sen sölednmi cnm ben senin siteni gördm diye, ne dedi,

midem bulanıyo çok iğrenç biyer. yurtdışı destekli, kadınlar genelde yabancı.
kamera var herseyi yapıyolar. anlayın işte!

mikroplar ya onlara gıcık oluyorm antalyadada rus dolu uyuzlar neredeyse çıplak geziyolar sokakta e tabi milletde aç gibi onlara bakıyor bende kocamı çok kıskanıyorum bazen oraya bakma suraya bakma diyorm ama gözüm kmseyi görmüyo senden başka diye kızıo bana genelde bu yüzden tartışıyorz kezzap atcam sana dedim kmse bakmasın kaydirigubbakcemile3 psikopat dedi

valla dmt antalya kabusss bende esımle tatıle gıtmem oraya ben bakıom omu bakmıcak...karılar süper ve cıplakkkk ya bz alilemle gıtmştık böle bıse olmaz..tanglaar ortada memelr ortada bende çatlıom kıskançlıktann bakma bakma baktınmı önune bak yıyom cocugu..çok kızıooo hep tarıtısıoz/B]

söyledim, üyeliğim vardı eskiden merak edip girdim ama senle çıkarken girmiyodum diyo.
inanırmıyım ben? salakmı var karşısında.

iğrençler!
randedulaşılıyodurda ya sehirden kızda bakabiliyosun. hakkımı helal etmıyorum eger yaptıysa

dmtdmt hamile olma:uhm: ben gebeyken suratımdan gecılmıodua.s kı hepppppppp gulerımm ..
:))) yok kıs değilimdr ama reglm yaklaşınca bende çok sinirli olurm :) ama reglmede var daha
ben genişledim galiba küçük şeyleri takmıyorum artık=)
sinirim çok bozuklaelaelaelaelae
bende genişliyeym diyorm ama olmuyo:)

uf evet ya hele yazın tangalarla denize uf ya sinir bişey, bugn öğleden önce çarşıdaydm çarşıdada travesti dolu ya ortalık bozuldu 2 metre boyunda kadın düşünsene ama kadında değil adam gibi karşık yani kaydirigubbakcemile3 çok korkunç, antalya çok bozuldu ya ne ararsan var

evet evet işte burası ya!
sakin huzur dolu...
aşiftelerden uzak, fuhuştan uzak...
fobi oldu bende kızlar doktora gitsem ilaç yazar, dün gördüklerim beynimde oynuyo evlide değilimya çok etkilendim ben napcam ya

inş yaa kızımla ilk tatılımızı yaparız yaakaydirigubbakcemile3 popoyu sıkmak lazım şimidden para için..bız agvaya gıttık balayında cunku kışın evelndık mart tasenağlama

ben çok kıskancım, antalyada boşanırım ozaman kocadan=))
kayseriye taşınmak lazım:roflol:

kaydirigubbakcemile3 benm kardeşim kayseride okuyor :))) güzel yermiş sölediğine göre. ama denizi olmayan bi yer nasıl olur bilemem artık:) gerçi ben eşime güveniyorm ama insan yinede kıskanıyor kafamçokkarıştı

ben artık güvenmiyorum hemde hiç
siz olsanız napardınız ya ama objektif olun ben büyütmüyorum demi yada azmı tepki veriyorum
valla kafam bidünya öf

ben artık güvenmiyorum hemde hiç
siz olsanız napardınız ya ama objektif olun ben büyütmüyorum demi yada azmı tepki veriyorum
valla kafam bidünya öf

önemli olan gerçekte yaparmı öyle bi tipmi yani tanımadığmz için bişey diyemiyorm sen onu bi işlet bnce birilerine arat falan dene yani güvenini sağlarsa oki ama sağlayamazsa güven olmadan evlilik olmaz çünkü evlilik gerçekten çok özel bişey dışardan göründüğü gibi değil her konuda onu sevmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…