- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
canım ya maşallah kız sen şarısın o esmer yakışısıyonuz allah ayırmasın nazardan beladan tütü maşallahburci resmdekı kocam tez bak alcamopuyorumnanaktan
sen benimi arıyodun kıyamam oy
kız benim evimde fırın yok malum öğrenci evi
ben tavada bi pizza yapıyorum ince hamurlu dominos halt etmiş:dilcikar:
bazen 2 ince hamurun arasına peynir yapıyorum çift katlı oluyo
ya canımcım yeeeeeeeeeeezemuszemus pasaklyada verrr ayıp olmasınkaydirigubbakcemile5
saol canım şımardım hihiaferin sana kuzum ne kaa beceriklisin
öğrencilik böyle bir şey işte
ünivesrite okuyorsan yalnız yaşıyorsan daha neleeer keşfedersin neleeer kaydirigubbakcemile3
bende kabaklı börek aldım bugünmisafır ol gel bana börekler acıım sanaaacokacimcoook:sm_cool:
kızz şimdi senin herşeyini takip ederler neyi nasıl yapıyosun elinden iş geliyomukızlar ya benm apartman komşularım beni çok merak ediolarmş yeni gelin diyip duruyolar evine gidelm otrmaya diye anlaşmışlar bende yarın gelin dedim yarın apartman sakinleri benm evmde olcak ilk büyük misafirlerim olcak, ama hepside yaşlı başlı ya puf keşke benm yaşlarımda komşu olsaydılar şmdi o yaşlılarla ne muhabbeti yapcam bilmiom :)
kızz şimdi senin herşeyini takip ederler neyi nasıl yapıyosun elinden iş geliyomu
sen kayboldugun gibi dedikodu yaparlar kekide kabarmamış filan hehehe=)))
benden tavsiye ev pastaları yapan biyerden sipariş et yarına hahayyt
güveniyorum sana yaparsın... ne zamandır yoktun özledim seni kızŞenizkaydirigubbakcemile3 evet kıs haklısın yaparlar :) ben pastayı böreği güzel yaparım :dilcikar: annem gelcek yarın sabah erken zaten :) onunla yapcaz kikikiii yemekteyiz programında gibi hissediyorm kendimi eve bi misafr gelince niyeyse :)