Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim olsun, kına gecem eşimin memleketinde oldu, izmirde olmadı.......şimdi burda olsun da bari, azcık sevineyim
benim olsun, kına gecem eşimin memleketinde oldu, izmirde olmadı.......şimdi burda olsun da bari, azcık sevineyim
Olsun güzelim zaten burası düğünü olacakların kına gecelerini kutlayacağı bir mekan... kaydirigubbakcemile3
izmir den sin ha çamaşırsuyu bende bende bende gel yapalım sna bide burda kına olmaz mı canım olur olur valla hem oynarık hem gülerik işte bizde böle eğlenirik!
amanın canım benim ne var sevinsin kocişinin memleketınde garip kalmıştır burda biz kalabalık bir kız eviyiz ohhh yandan hanımlar gecenin sonunda aglayacaz simdi degılmirmirmirmir
ya, ben evleneli 2 yıl olacak nerdeyse, ben kimsenin hakkını yemeyim o zaman bekar bir kız bulun kendinize.....ama yok illa yapcaz sana da, senin içinde kalmasın derseniz ne ala....hazırlanmaya da başlamıştım ama.....
sağol şekerim...
ben kına gecemde hiç ağlamadım, bir de şakır şakır oynadım, ağlamaya niyetim yok..yandan yandan...................
oo hayırlı olsun kınanız...bende gelsem...olarmı.....
oo hayırlı olsun kınanız...bende gelsem...olarmı.....
çok konuştunuz hadi başlayalım.Madem gelinimiz izmirden Bende türkünü söyleyiverem.
'Yüksek yükse tepelere ev kurmasınlar
Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler
Annesinin bie tanesini hor görmesinler.
Uçanda kuşlar.............................(daha fazla dayamayacağım ağlıyorum valla )
Çamaşırsuyu kocişiyle bakınmaktalar ki, kınaya kaç kişi gelmiş diyeee...