KK Kadn Snma Evi .

Amanın tam benlik bir yer buldum sığınıyım suraya burda çoluk çömlek derdi yok herif vırdırı dırdırı yuk demi
alkisalkisalkisvereliniortakgamyoncuiremsu

:1shok: senin ispatlamana gerek kalmadı o kadar belli ki :roflol:

hoşgeldin mağdurecimŞenizŞeniz

benimkine sprey neyim gerekmez bi uyur aboooww yanında beni kaçırsalar duymaz herhalkaydirigubbakcemile3

gelip seni kaçıracam gızzz hazır ol

kuzum hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 bizler burdayız sığınma evindeyiz herşey beleş burada yiyoz içiyoz geziyoz

Şeniz Şeniz sen benden çook daha şekersin Şeniz Şeniz

aramısa hoşgeldin tatlımbuyrunnnnnnnnn

Abowwwwww turuncunun sucu ne onu neden boyamışlar turuncu ne ettin bacım sende sana bu cezayı verdiler :jeyyar:

evlendikten sonra öyle bir kıyacaksın :jeyyar:

satır kıyması bilem değil makina kıyması yapacaksın herüfünü
kırmızı boyalı yeri ne diye okuyom biliomusun?
- katır kıyması bilem değil,makine kıyması.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cicim aylarını atlatalım bi ,bak eve net baglıyomu baglamıyomu kötükedihüso :jeyyar:

bak kıyma ile ilgili kehanetim doğru çıktı :roflol: :roflol:

okadar kıyma muhabbetine ben acıkırım yani cokacimcoook cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
bugun diil yarın başlıcam diyete zaten aksam olmus ne diyeti kaydirigubbakcemile sırnaşık şey
senmi,gecimsizsin,seni tanimasam,belki öyledir dicem ama,tanidigimdan dolayi,söyledigine itiraz ediyorumturkbayragi
sağol bebiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan milet över kendını bende yerin dibine sokayım didim,farkım olsun benim -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hmm aklıma gelmısken en çok smiliden turk bayragına çok sevındım turkbayragi turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…