- 29 Ocak 2008
- 478
- 0
- 54
-
- Konu Sahibi Halikarnas
biriii beni durdursun basim döndüüüüüüüüüüüüüüüüü
yok kıs güzel uyusunlar diyebenneyaptımki senn dee amma dedin suikast falan:dilcikar:
Amanın tam benlik bir yer buldum sığınıyım suraya burda çoluk çömlek derdi yok herif vırdırı dırdırı yuk demi
alkisalkisalkisvereliniortakgamyoncuiremsu
:1shok: senin ispatlamana gerek kalmadı o kadar belli ki :roflol:
hoşgeldin mağdurecimŞenizŞeniz
benimkine sprey neyim gerekmez bi uyur aboooww yanında beni kaçırsalar duymaz herhalkaydirigubbakcemile3
sardunyacım süper olmuş yeni topiğin hayatım...
valla şu anki korkum hakkatten eşim tarafından kk yüzünden tabiii banlanmak:)))
ama yanlız olmadığım ve banlanma sonrasında gidiceğim bir yerimin var olması içimi rahatlattı :))
ilahi ya çok şekersin..
sardunyacım süper olmuş yeni topiğin hayatım...
valla şu anki korkum hakkatten eşim tarafından kk yüzünden tabiii banlanmak:)))
ama yanlız olmadığım ve banlanma sonrasında gidiceğim bir yerimin var olması içimi rahatlattı :))
ilahi ya çok şekersin..
benimkine sprey neyim gerekmez bi uyur aboooww yanında beni kaçırsalar duymaz herhalkaydirigubbakcemile3
KK kart sahipleri böle olacakmış artıkın ondan böleyim buyrunnnnnnnnnAbowwwwww turuncunun sucu ne onu neden boyamışlar turuncu ne ettin bacım sende sana bu cezayı verdiler :jeyyar:
kırmızı boyalı yeri ne diye okuyom biliomusun?evlendikten sonra öyle bir kıyacaksın :jeyyar:
satır kıyması bilem değil makina kıyması yapacaksın herüfünü
bak kıyma ile ilgili kehanetim doğru çıktı :roflol: :roflol:
sağol bebiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan milet över kendını bende yerin dibine sokayım didim,farkım olsun benim -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3senmi,gecimsizsin,seni tanimasam,belki öyledir dicem ama,tanidigimdan dolayi,söyledigine itiraz ediyorumturkbayragi
adamları uyutup buraya sıvışacaz demi nan benimkine sıksam yine uyanır gelir bulur beni
bak kısmetin açıldı:roflol: ank yola çıktı bile:roflol::roflol:
durduuuum,sagolasin:smiley-cool:klava: klava:
dur:mymeka:
biriii beni durdursun basim döndüüüüüüüüüüüüüüüüü
KK kart sahipleri böle olacakmış artıkın ondan böleyim buyrunnnnnnnnn
iyide enseme ne patlatiyon kiz,baskanim siddet varrrr,hemide siginma evindemafoldumbenklava: klava:
dur:mymeka:
KK kart sahipleri böle olacakmış artıkın ondan böleyim buyrunnnnnnnnn