KK Kadn Snma Evi .

hııımmmmCADIARZU senin kocanın fotosu ve adresini bizim çocuklara vermek lazım:jeyyar:

bakalım kesik kolları bacakları ile senin bacaklarını nasıl kıracakmış doğrusu çok merak ettüm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy canımm Allahta seni güldürsün insallah
valal işlerine gelmeyınce hemen kaba kuvvetle gözümüzü korkutmaya calısııyorlar yani.. klava:
adres ; lübnan.. :ecrin_bebek:
eşim denızcı benım senağlama senağlama hep hasret hep hasret.. :a015:

lübnan mafyası ile aramız pek iyidirşakkıdı

senin gösünü bu sherin korkutmasın datlum:teselli: onu başka siteden yollamışlar KK ya mikser niyetine:jeyyar:

zemuszemus:jeyyar:yok benimki sadece öneriydi belki ilgilenmek isterler dediydim kocalarıyla belkim yeni evli olanlar vardır kötü örnek olmayak baaabında şeetiydim

Kocanın anahtarı yokmu:uhm: ya gizlice yavaş yavaş girerse içeriye:1shok:

yok datlum...daha doğrusu var ama yanında taşımıyor...arabasını da gün içinde mesai arkadaşlarından alanlar olduğu için araba da bulundurmak istemiyor

kıs sus zati tek özgürlüğüm bu:mymeka: nazar etcen:dilcikar:

babanı ne ettin kıss

babam yanımda karnımızı doyurduk tatlımızı yedik... kumandayı babama verdim çok güzel hareketler bunları seyrediyor ve bende burdayım.... :jeyyar: ama birazdan yine gidicem kızımı uyutmak için... vs.... kesintilerle devam yani....

hehehhkaydirigubbakcemile3 tamam tamam aman nazar değmesin tütütüt maşallahopuyorumnanaktan

sarduş bugün bayıldım sana... bu kadar espirili olduğunu bilmiyordum... her msjında bir kahkaha patlatım.... sen çok yaşa emiii..... opuyorumnanaktan Şeniz zemuszemus

ayyy kocişine de kıyamasmışş kaydirigubbakcemile3

kıyamıyorum canım yaa hele dun gece ruyamdan sonra kıymak ascık zoorr.. eşim kollarımda can vermıstı mafoldumben mafoldumben
korkutuyorlar işte,sevdicemde yok yanmda daha bi meraklanım die .. :çok üzgünüm:
piss karabasanlarr :mymeka: kötükedihüso

iyi aksamlar sardunya çıktın sanırım :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…