- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
-
- Konu Sahibi Halikarnas
hııımmmmCADIARZU senin kocanın fotosu ve adresini bizim çocuklara vermek lazım:jeyyar:
bakalım kesik kolları bacakları ile senin bacaklarını nasıl kıracakmış doğrusu çok merak ettüm
canimmm :teselli::1hug: Şeniz
hayırlı olsun
:lepi: :lepi: :lepi:
ben gidem yoksam buraya sıgınmak zorunda kalıcam delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy canımm Allahta seni güldürsün insallah
valal işlerine gelmeyınce hemen kaba kuvvetle gözümüzü korkutmaya calısııyorlar yani..klava:
adres ; lübnan.. :ecrin_bebek:
eşim denızcı benım senağlama senağlama hep hasret hep hasret.. :a015:
senin gösünü bu sherin korkutmasın datlum:teselli: onu başka siteden yollamışlar KK ya mikser niyetine:jeyyar:
Kocanın anahtarı yokmu:uhm: ya gizlice yavaş yavaş girerse içeriye:1shok:
olmaz mi en kalitelisinden caniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:teselli::1shok: baaa yok mi mafoldumben
zemuszemus:jeyyar:yok benimki sadece öneriydi belki ilgilenmek isterler dediydim kocalarıyla belkim yeni evli olanlar vardır kötü örnek olmayak baaabında şeetiydim
babanı ne ettin kıss
lübnan mafyası ile aramız pek iyidirşakkıdı
yok datlum...daha doğrusu var ama yanında taşımıyor...arabasını da gün içinde mesai arkadaşlarından alanlar olduğu için araba da bulundurmak istemiyor
kıs sus zati tek özgürlüğüm bu:mymeka: nazar etcen:dilcikar:
ben geldim.....
tamam ozaman , butun işkencelere dayanırr erkeklıginee şeettirmess ama dırdıra hiç gelemess :)) 24 saat aralıksız dırdır işkencesi olsun ;-) delikafadulden :jeyyar:
:1shok:babana noldiiiiii kafamçokkarıştı :uhm: yoksam yaşlı başlı adamı spreyle mi uyuttunmafoldumben
hic kiyamaz cok sefiyooo,kocasiniayyy kocişine de kıyamasmışş kaydirigubbakcemile3
ayyy kocişine de kıyamasmışş kaydirigubbakcemile3