- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
Sarmadınız ama hala beni kucağınıza mafoldumben
duramiyoom anacim,:mymeka: dur kız benimde başımı döndürdünkafamçokkarıştı
Evet canım kart gelince olucak hepsi.Şuan girebiliyorum ben ama yazmak içimden gelmiii kaydirigubbakcemile3ben de kartık gelince böyle olacam:1rolleyes: +18 e giriyorum ama konu açamıyorum mesaj yazamıyorum...sanırım kartım gelince hepsi olacak "mı":uhm:
KK tutkunu olarak bütün nimetlerinden yararlanmak istedim işte :jeyyar:KK Kart sahibi olmak bi ayrıcalık tabii
Sarmadınız ama hala beni kucağınıza mafoldumben
Tabiki bizlerde banlanıyomuşuz geçen giriyodum az kalsın mapusa kaydirigubbakcemile3:1shok: sarmam mı Şeniz Şeniz
kıs bu arada KK dan sebep banlanma riski taşıyon deüül müCADIARZU
o zaman sende dozunu yüksek tut:jeyyar: ama bak bu işin sonunda kocasız kalmakta var:roflol: kocasız kalsan gene iyi KK sız kalmakta var:roflol::roflol:
ablam iyi olur çek çıkar beni bu hayatın içinden laptopumuda alıyım da yan yana kk ya gireriz kavga etmeyelim tek pc yüzünden çıbık gel bekliyem:teytey:
opuyorumnanaktan Şenizüzülmeeee tatlım gel bakim:teselli:
Yok kıs ne modluğu kim kaybetmiş ben bulam allasen kaydirigubbakcemile3turuncu86 bende senı moderator oldun sandım :) yanı hep kırmızıları gorunce dedım ne kadar cok mod yapmıslar kk ya :):)
Kıslar ben cahal insan bişi soracam benneyaptımki
ama sakın gülmeyin bana ağlarım mafoldumben
neden bazı arkadaşların kullanıcı adı kırmızı renkte ve yanında kürk far :uhm:
Neden benim yoh benim neyim eksik :çok üzgünüm:
kızlaaaar yardım benimki ilk seslenişi yaptı kapat artık hayatım dedi naaaapcamm???
sardunyam ince fikirli ,yardımsever bacım opuyorumnanaktan
iyiki varsın sen olmasan halımız yaman mafoldumben
hergece aynı terane evde :kafanda kırcam bu pc yi :1no2:
kendisini eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyorama beyimiz bi konuda sıkışınca hemen kk ya topik aç sor diyor Çok üzgünüm çoook
Kıslar ben cahal insan bişi soracam benneyaptımki
ama sakın gülmeyin bana ağlarım mafoldumben
neden bazı arkadaşların kullanıcı adı kırmızı renkte ve yanında kürk far
Neden benim yoh benim neyim eksik :çok üzgünüm:
kızlaaaar yardım benimki ilk seslenişi yaptı kapat artık hayatım dedi naaaapcamm???
sardunyam ince fikirli ,yardımsever bacım opuyorumnanaktan
iyiki varsın sen olmasan halımız yaman mafoldumben
hergece aynı terane evde :kafanda kırcam bu pc yi :1no2:
kendisini eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyorama beyimiz bi konuda sıkışınca hemen kk ya topik aç sor diyor Çok üzgünüm çoook
ablam senin kociş seni yakalarsa napcaz sen en iyisi etkili bir sprey bul şimdidenvereliniortak
kendisini eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyor
:roflol::roflol: bende evlenince bölemi olcammm kocamla kk yüzünden kavga edermiyimmmafoldumbenmafoldumben