KK Kadn Snma Evi .

sarduş bugün bayıldım sana... bu kadar espirili olduğunu bilmiyordum... her msjında bir kahkaha patlatım.... sen çok yaşa emiii..... opuyorumnanaktan Şeniz zemuszemus

o sizlerin güzelliğinden kaynaklanıyor....

sizlerden aldığım pozitif enerji uzun zamandır hissetmediğim yönümü bir kaç gün önce tekrar ortaya çıkardı..

bu sözlerim şaka değil dostlar...hepinizi inanılmaz çok seviyorum ve hiç birinizi sanal görmüyorum...

canım benim hepimiz çok yaşayalım iyi yaşayalım güzel yaşayalıma.s.

:eek: :eek: kıyamıyorum canım yaa hele dun gece ruyamdan sonra kıymak ascık zoorr.. eşim kollarımda can vermıstı mafoldumben mafoldumben
korkutuyorlar işte,sevdicemde yok yanmda daha bi meraklanım die .. :çok üzgünüm:
piss karabasanlarr :mymeka: kötükedihüso

iyi aksamlar sardunya çıktın sanırım :a015:

evlendikten sonra öyle bir kıyacaksın :jeyyar:

satır kıyması bilem değil makina kıyması yapacaksın herüfünü:nazar:

sizlerden aldığım pozitif enerji uzun zamandır hissetmediğim yönümü bir kaç gün önce tekrar ortaya çıkardı..

bu sözlerim şaka değil dostlar...hepinizi inanılmaz çok seviyorum ve hiç birinizi sanal görmüyorum...

seni seviyorum sarduşum.... bende sizleri sanal olarak görmüyorum... candan bir arkadaşsınız benim için..... iyi ki varsınız............. bence hergün gördüğüm insanlardan daha samimisiniz.............. a.s. a.s. a.s.

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan nan burda deşifre etme benı -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile
iykim denızcı yanyana olsak sıkıntıdan itişirdik kesin , geçimsizim ben geçimsiz :nazar: delikafadulden

bak kıyma ile ilgili kehanetim doğru çıktı :roflol: :roflol:

evet evett bende burdaki herkesi çok seviyorumopuyorumnanaktan katılıyorum iyi dileklerinevereliniortak

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan nan burda deşifre etme benı -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile
iykim denızcı yanyana olsak sıkıntıdan itişirdik kesin , geçimsizim ben geçimsiz :nazar: delikafadulden
senmi,gecimsizsin,seni tanimasam,belki öyledir dicem ama,tanidigimdan dolayi,söyledigine itiraz ediyorumturkbayragi

beni de sev acı diil tatlı biber sürr dilime opuyorumnanaktan

zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus

zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus

zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus[

Amanın tam benlik bir yer buldum sığınıyım suraya burda çoluk çömlek derdi yok herif vırdırı dırdırı yuk demi
alkisalkisalkisvereliniortakgamyoncuiremsu

benimkine sprey neyim gerekmez bi uyur aboooww yanında beni kaçırsalar duymaz herhalkaydirigubbakcemile3

sardunyacım süper olmuş yeni topiğin hayatım...
valla şu anki korkum hakkatten eşim tarafından kk yüzünden tabiii banlanmak:)))
ama yanlız olmadığım ve banlanma sonrasında gidiceğim bir yerimin var olması içimi rahatlattı :))
ilahi ya çok şekersin..

Amannnnnnnın muhasebeci buda benim beyde s.m.m.m bunların kafası sürekli karışıktır ya nesem sığındık artık buraya
:uhm::uhm:

biriii beni durdursun basim döndüüüüüüüüüüüüüüüüü

h1801lq6he8.gif

X