- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
sarduş bugün bayıldım sana... bu kadar espirili olduğunu bilmiyordum... her msjında bir kahkaha patlatım.... sen çok yaşa emiii..... opuyorumnanaktan Şeniz zemuszemus
kıyamıyorum canım yaa hele dun gece ruyamdan sonra kıymak ascık zoorr.. eşim kollarımda can vermıstı mafoldumben mafoldumben
korkutuyorlar işte,sevdicemde yok yanmda daha bi meraklanım die .. :çok üzgünüm:
piss karabasanlarr :mymeka: kötükedihüso
iyi aksamlar sardunya çıktın sanırım :a015:
o sizlerin güzelliğinden kaynaklanıyor....
sizlerden aldığım pozitif enerji uzun zamandır hissetmediğim yönümü bir kaç gün önce tekrar ortaya çıkardı..
bu sözlerim şaka değil dostlar...hepinizi inanılmaz çok seviyorum ve hiç birinizi sanal görmüyorum...
canım benim hepimiz çok yaşayalım iyi yaşayalım güzel yaşayalıma.s.
hic kiyamaz cok sefiyooo,kocasini
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan nan burda deşifre etme benı -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile
iykim denızcı yanyana olsak sıkıntıdan itişirdik kesin , geçimsizim ben geçimsizdelikafadulden
sizlerden aldığım pozitif enerji uzun zamandır hissetmediğim yönümü bir kaç gün önce tekrar ortaya çıkardı..
bu sözlerim şaka değil dostlar...hepinizi inanılmaz çok seviyorum ve hiç birinizi sanal görmüyorum...
senmi,gecimsizsin,seni tanimasam,belki öyledir dicem ama,tanidigimdan dolayi,söyledigine itiraz ediyorumturkbayragikaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan nan burda deşifre etme benı -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile
iykim denızcı yanyana olsak sıkıntıdan itişirdik kesin , geçimsizim ben geçimsizdelikafadulden
süylememm uyku ilcı ile uyuttuğumu......... şaka şaka.... yanımda babam tv seyrediyor....
evet evett bende burdaki herkesi çok seviyorumopuyorumnanaktan katılıyorum iyi dileklerinevereliniortak
beni de sev acı diil tatlı biber sürr dilime opuyorumnanaktan
spreyi kocişlerinizin burnuna hafifçe sıkabülüsünüzkaydirigubbakcemile3 hani uykularını derin uyusunlar güzel uyusunlar babından:jeyyar::roflol:
heriflere suikast planları ha sarduş güzel fikir :jeyyar:
zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus