- 28 Nisan 2008
- 2.843
- 3
-
- Konu Sahibi Halikarnas
kesinlikle burada tecrübeler konuşuyor kaydirigubbakcemile2
benim kocenin habarı bilem yok vallah kk danzemuszemus
kırmızı boyalı yeri ne diye okuyom biliomusun?
- katır kıyması bilem değil,makine kıyması.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cicim aylarını atlatalım bi ,bak eve net baglıyomu baglamıyomu kötükedihüso :jeyyar:
okadar kıyma muhabbetine ben acıkırım yani cokacimcoook cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
bugun diil yarın başlıcam diyete zaten aksam olmus ne diyeti kaydirigubbakcemile sırnaşık şey
sağol bebiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan milet över kendını bende yerin dibine sokayım didim,farkım olsun benim -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hmm aklıma gelmısken en çok smiliden turk bayragına çok sevındım turkbayragi turkbayragi
benim kocenin habarı bilem yok vallah kk danzemuszemus
kendisini eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyor
:roflol::roflol: bende evlenince bölemi olcammm kocamla kk yüzünden kavga edermiyimmmafoldumbenmafoldumben
Evet canım kart gelince olucak hepsi.Şuan girebiliyorum ben ama yazmak içimden gelmiii kaydirigubbakcemile3
KK tutkunu olarak bütün nimetlerinden yararlanmak istedim işte :jeyyar:
Benimkide "Anti KK" diye site aççam KK da karısı olanları toplicam görün bakalım diyo :roflol:
Benimkide "Anti KK" diye site aççam KK da karısı olanları toplicam görün bakalım diyo :roflol:
bende sığınmak istıorumm benide alın
bir püf noktası varmıı bunun anlatta tecrübe kazanak:uhm:
:jeyyar: en son kocaların haberi olurmuşkaydirigubbakcemile3
Gel canom açtım kucağımı :1hug: kaydirigubbakcemile3bende sığınmak istıorumm benide alın
:jeyyar: :jeyyar:hele ben biii girim:jeyyar: :jeyyar: neler yazacam neler:1ninca:
Mannak işte yaparmı yapar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Senin kocadan korkulurr heee KK ya rakip düşünemiyorummmdelikafadulden
kesinlikle burada tecrübeler konuşuyor kaydirigubbakcemile2
bence 1 dk hayatim de,her seferinde,5 saat kalirsin bu yöntemle..denenmistirkaydirigubbakcemile3kızlaaaar yardım benimki ilk seslenişi yaptı kapat artık hayatım dedi naaaapcamm???
orda kendisini 2 eşle evli sanıormuş demek istedim ama karşımda vıdı vıdı etmesnden dolayı toparlayamamışım kaydirigubbakcemile3
yavrum evlenip 13 yılı devirince helede kk gibi güzel bi site bulunca öle olii vereliniortak
sardunyam ince fikirli ,yardımsever bacım opuyorumnanaktan
iyiki varsın sen olmasan halımız yaman mafoldumben
hergece aynı terane evde :kafanda kırcam bu pc yi :1no2:
kendisini 2 eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyorama beyimiz bi konuda sıkışınca hemen kk ya topik aç sor diyor Çok üzgünüm çoook
Olurmu olur abla telefonlarına bakalım son görüşmelerine :jeyyar: iş çevirmesinler arkamızdan sırnaşık şeyvallah benmkide öle dio bunlar elbirliği etmesinler kıss :roflol: