KK Kadn Snma Evi .

:mymeka: dur kız benimde başımı döndürdünkafamçokkarıştı
duramiyoom anacim,

h1801lq6he8.gif

ben de kartık gelince böyle olacam:1rolleyes: +18 e giriyorum ama konu açamıyorum mesaj yazamıyorum...sanırım kartım gelince hepsi olacak "mı":uhm:
Evet canım kart gelince olucak hepsi.Şuan girebiliyorum ben ama yazmak içimden gelmiii kaydirigubbakcemile3
KK Kart sahibi olmak bi ayrıcalık tabii:nazar:
KK tutkunu olarak bütün nimetlerinden yararlanmak istedim işte :jeyyar:

turuncu86 bende senı moderator oldun sandım :) yanı hep kırmızıları gorunce dedım ne kadar cok mod yapmıslar kk ya :):)

o zaman sende dozunu yüksek tut:jeyyar: ama bak bu işin sonunda kocasız kalmakta var:roflol: kocasız kalsan gene iyi KK sız kalmakta var:roflol::roflol:

nan yüksek tutsamda fayda etmez kokumdan bulur beni sınıf sınıf diye -tatlicadiarzu- kocayı atıp kk kalsın diyon düşüneyim bi alkisalkisalkis

ablam iyi olur çek çıkar beni bu hayatın içinden laptopumuda alıyım da yan yana kk ya gireriz kavga etmeyelim tek pc yüzünden çıbık gel bekliyem:teytey:

yettim sherin çıkaracam seni bu hayattan gamyoncuiremsu geliyom laptopumla bekle beni zemuszemus zemuszemus

sardunyam ince fikirli ,yardımsever bacım opuyorumnanaktan
iyiki varsın sen olmasan halımız yaman mafoldumben
hergece aynı terane evde :kafanda kırcam bu pc yi :1no2:
kendisini 2 eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyor :kızgın: ama beyimiz bi konuda sıkışınca hemen kk ya topik aç sor diyor Çok üzgünüm çoook

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıslar ben cahal insan bişi soracam benneyaptımki
ama sakın gülmeyin bana ağlarım mafoldumben
neden bazı arkadaşların kullanıcı adı kırmızı renkte ve yanında kürk far :uhm:

Neden benim yoh benim neyim eksik :çok üzgünüm:

ablam senin kociş seni yakalarsa napcaz sen en iyisi etkili bir sprey bul şimdidenvereliniortak

kızlaaaar yardım benimki ilk seslenişi yaptı kapat artık hayatım dedi naaaapcamm???

neden bazı arkadaşların kullanıcı adı kırmızı renkte ve yanında kürk far :uhm:

Bebeğim üzülmeee onlar kk kart sahipleri demek oluyor:teselli: kk kartına üye olanlar şekilde oluyolarmış bedne yeni öğrendimkaydirigubbakcemile3

kendisini eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyor :kızgın: ama beyimiz bi konuda sıkışınca hemen kk ya topik aç sor diyor Çok üzgünüm çoook

Sorma canım ya bazen banada ban veriyor eşim yanlız kalıyorlar aslında ondan öyle diyordur

neden bazı arkadaşların kullanıcı adı kırmızı renkte ve yanında kürk far

Kedicik kk kartı alanların rengi kırmızı sende alırsan seninde kırmızı olur canım

kendisini eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyor :kızgın: ama beyimiz bi konuda sıkışınca hemen kk ya topik aç sor diyor Çok üzgünüm çoook

kendisini eşli zannediyormuş benmki kaydirigubbakcemile3 kk en büyük düşmanım diyor
:roflol::roflol: bende evlenince bölemi olcammm kocamla kk yüzünden kavga edermiyimmmafoldumbenmafoldumben

X