- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.147
- 548
Yapmayan kalmayacakEllerine sağlık canımbu akıma bir topik lazımdı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmayan kalmayacakEllerine sağlık canımbu akıma bir topik lazımdı
![]()
Bunlar konuya yazanlarherkesi etiketlmssin tanidik zati bebisimmm![]()
Evet canım, iyi oldu bence de. Maksat süt helvası tadını tattırmak ve biraz da sohbet etmekOkurken gülümsedimiyi ki böyle bir topik açmışsın canım şu sıralar biraz gülmeye ihtiyacımız var tatlılarınız gibi tatlısınız kızlar
ben de yapıcam inşallah bi gün ellerinize sağlık
![]()
Almayayım cınım sağol.E Elif_EylulEvva E Efruzi
merve
sagliklihayat
memurhanim
PiXiEE
kahvecibaby
Nevreste abla sizleri de bu akıma davet ediyorum
![]()
![]()
Geçen akşam bi süt helvası yaptık cümbür cemaat, onu akım haline getirmek istedikMerhaba canim napiyonuz diye bakim dedim![]()
![]()
Heeer vallaaaa tüm siteyi helvayla donatmissinizGeçen akşam bi süt helvası yaptık cümbür cemaat, onu akım haline getirmek istedik![]()
He yaHeeer vallaaaa tüm siteyi helvayla donatmissiniz![]()
Bir bursali olarak yaparimda yerimdeHe yadedik herkes yapsın, bu tadı yemeyen kalmasın
![]()
Uyguladığın püf nokta varsa onu da yaz kızBir bursali olarak yaparimda yerimde
Yapar atarim canim![]()
Biraz sıvı olmasi gerekiyo cunku sicaklikla kivam aliyo onun disinda bilmiyorumUyguladığın püf nokta varsa onu da yaz kız![]()
İlk kez görüyom bu helvayı tadı nasıl ki sütlaç ya da un helvası gibi mi. Kız ben bir tek irmik helvasını yapabiliyormGeçen akşam bi süt helvası yaptık cümbür cemaat, onu akım haline getirmek istedik![]()
bebeğim ben de ilk kez yaptım. gerçekten çok kolay bir tatlı. mutlaka denemelisinİlk kez görüyom bu helvayı tadı nasıl ki sütlaç ya da un helvası gibi mi. Kız ben bir tek irmik helvasını yapabiliyorm![]()