- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Yapmayan kalmayacakEllerine sağlık canım bu akıma bir topik lazımdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmayan kalmayacakEllerine sağlık canım bu akıma bir topik lazımdı
Bunlar konuya yazanlar daha aklıma gelenleri bulucamherkesi etiketlmssin tanidik zati bebisimmm
Evet canım, iyi oldu bence de. Maksat süt helvası tadını tattırmak ve biraz da sohbet etmekOkurken gülümsedim iyi ki böyle bir topik açmışsın canım şu sıralar biraz gülmeye ihtiyacımız var tatlılarınız gibi tatlısınız kızlar ben de yapıcam inşallah bi gün ellerinize sağlık
Almayayım cınım sağol.E Elif_Eylul Evva E Efruzi merve sagliklihayat memurhanim PiXiEE kahvecibaby Nevreste abla sizleri de bu akıma davet ediyorum
Merhaba canim napiyonuz diye bakim dedim
Geçen akşam bi süt helvası yaptık cümbür cemaat, onu akım haline getirmek istedikMerhaba canim napiyonuz diye bakim dedim
Heeer vallaaaa tüm siteyi helvayla donatmissinizGeçen akşam bi süt helvası yaptık cümbür cemaat, onu akım haline getirmek istedik
He ya dedik herkes yapsın, bu tadı yemeyen kalmasınHeeer vallaaaa tüm siteyi helvayla donatmissiniz
Bir bursali olarak yaparimda yerimdeHe ya dedik herkes yapsın, bu tadı yemeyen kalmasın
Uyguladığın püf nokta varsa onu da yaz kızBir bursali olarak yaparimda yerimde
Yapar atarim canim
Biraz sıvı olmasi gerekiyo cunku sicaklikla kivam aliyo onun disinda bilmiyorumUyguladığın püf nokta varsa onu da yaz kız
İlk kez görüyom bu helvayı tadı nasıl ki sütlaç ya da un helvası gibi mi. Kız ben bir tek irmik helvasını yapabiliyormGeçen akşam bi süt helvası yaptık cümbür cemaat, onu akım haline getirmek istedik
bebeğim ben de ilk kez yaptım. gerçekten çok kolay bir tatlı. mutlaka denemelisinİlk kez görüyom bu helvayı tadı nasıl ki sütlaç ya da un helvası gibi mi. Kız ben bir tek irmik helvasını yapabiliyorm