- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gözle bekliyorum![]()
Beni tutun, yoksa gidip yakacağım fırını
Haydi yap yapBeni tutun, yoksa gidip yakacağım fırınıellerine sağlık, çokseelll olmuş
![]()
Kız daha evelsi gece yedik. Dün de pasta yaptım. Neyse, pasta bitince yaparımHaydi yap yapteşekkür ederim canım
![]()
Benim eşim de bir et yer gibi yemese de sevdiBen de cok sevdim ama esim pek sevmedi![]()
Benimkinin favorisi serbetliler.Benim eşim de bir et yer gibi yemese de sevdi![]()
AsddgagfahajBenimkinin favorisi serbetliler.
bol sekerli ve serbetli olsun yeter. Standart seker orani olan serbetliler degil ama daha tatli olanlar![]()
Bu furya bizim başımızı yakacakKız daha evelsi gece yedik. Dün de pasta yaptım. Neyse, pasta bitince yaparım![]()
Yaa tam da eski günlerde ki gibiCekmeyi unutup kesmisim kizlar ya basit ama etkili bir biskuvi pastasi
En tatlı akımBu furya bizim başımızı yakacak![]()
Çok severim, ellerine sağlıkCekmeyi unutup kesmisim kizlar ya basit ama etkili bir biskuvi pastasi
Bu furya bizim başımızı yakacak![]()
Yaa tam da eski günlerde ki gibicok güzel olmuş, iki porsiyon yerim valla
![]()
Aynen valla cok vahim durumdayiz biri bizi durdursunÇok severim, ellerine sağlık![]()
Ben durmak istiyorum ama duramıyorum şu anAynen valla cok vahim durumdayiz biri bizi durdursungerci esim sagolsun o 3 4 gun bisey yapmasam coktandir tatli yapmadin sanki hii filan der
keske yiyip kilo almasam bende onun gbi
1 dilim yedm durdurdum kendmi bende