- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
ne sütlaç ne un helvası, şekerli süt gibi aslındaİlk kez görüyom bu helvayı tadı nasıl ki sütlaç ya da un helvası gibi mi. Kız ben bir tek irmik helvasını yapabiliyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne sütlaç ne un helvası, şekerli süt gibi aslındaİlk kez görüyom bu helvayı tadı nasıl ki sütlaç ya da un helvası gibi mi. Kız ben bir tek irmik helvasını yapabiliyorm
Ay harika bir topik olmuş hepimiz yapalııımmmmmY yellowaseline kıııızz, çabuk buraya gel. Süt helvası yapıyoruz, bilen bilmeyen herkes yapıyor senden de müsait olunca bu akıma katılmanı bekliyorum
Ay harika bir topik olmuş hepimiz yapalııımmmmm
Süt tosuncuğu olalım hep birlikteBundan sonraki tatlım süt helvası
Ben ne alaka dedin di mi?
Ondan bakmis zatenBen ne alaka dedin di mi?
olabilir yani yine düşünüp etiketlediğin için tesekkür ederim. De izleniyormuş hissine kapıldım nedenseBen ne alaka dedin di mi?
Yok kıııııııızzzz ne izlenmesi, 1-2 muhabbet ettiğim kim varsa etiketledimolabilir yani yine düşünüp etiketlediğin için tesekkür ederim. De izleniyormuş hissine kapıldım nedense
O zaman en kısa zamanda bekliyorumBayılırımmmmm bursalıyımm ama sadece bir kere yaptim tüü bana ben sıcak yemeyi seviyorum, o böyle kaşıktan akıp kayacak aşağı
Yarın yapmayı düşünüyorum aklıma düştüO zaman en kısa zamanda bekliyorum
Denemelisin mutlaka. Ben neden daha önce yapmadım ve herhangi bir yerde yemedim diye düşündümBen hic yapmadim ve yemedim. Deneyeyim bari.
Afiyet bal şeker olsun canım Biz de bu akşam Dana ciğer ve patates kızartma yedik. Üstüne kedi dili pasta yaptım. Sabredebilirsem yarın yicez tatlıyıEki Görüntüle 2729571 Eve spot takiliyor heryer heryerde yemk sipsak bunu yptim afiyt ola bize ❤❤❤
Tanıdıkları ekleyin, bu akıma herkes katılsın. Her kk kadını bir gün süt helvası yapacak Efenin_Annesi @renksizgokkusagi @Sinoplu17 @Magnifiaque @Sadelikherseydir @Cay6 @Alevaizm @TeAmoIG @MaviSari Asiye_ @Artemissisipi @Niloyatospikk @marshmallow Reengarenk ISSIZZ @Kertemeyenkelebek