• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi KK Kadınları Süt Helvası (Bursa Helvası) Yapıyor 🥛🍮🤩

Benim tarifte 150 gr tereyağı 4 yemek kaşığı zeytinyağı var şeker de 2 bardak ama ravak oluyor diye ben 1.5 koyuyorum

Benim tarifte 150 gr tereyağı 4 yemek kaşığı zeytinyağı var şeker de 2 bardak ama ravak oluyor diye ben 1.5 koyuyorum
Zeytinyağı mı, hmmm? 🧐 nasıl bir tat veriyor acaba?
Hahaha Allah sizi netmesin deliler böyle birbirimize tatlı yapmak için gaz verelim yaza kadar fil gibi oluruz artık😂😂
Ama bu sütlü tatlı, her ne kadar şekerli ve unlu olsa da 😅

Zeytinyağı mı, hmmm? 🧐 nasıl bir tat veriyor acaba?

Ama bu sütlü tatlı, her ne kadar şekerli ve unlu olsa da 😅
Tarifte var 4 yemek kaşığı zeytinyağı diye hep koyarım sizin tarife göre bizimki epey yağlı ve şekerli 😊ama güzel oluyor kayınpederim çok sever bize geldiğinde yaparım

Tarifte var 4 yemek kaşığı zeytinyağı diye hep koyarım sizin tarife göre bizimki epey yağlı ve şekerli 😊ama güzel oluyor kayınpederim çok sever bize geldiğinde yaparım
Ben ilk defa yaptım, acaba orijinali seninki gibi yağlı mı ya da senin tarif orijinal mi değil? 😅

Bilmem ki orjinal mi ben tarifi görümcemden almıştım bir de ben o karışıma blender tutuyorum kıvamı güzel oluyor un iyi karışıyor
Aaaa bak blender da olabilir. Soğuyunca kıvamı daha hoş olur blender sayesinde herhalde. Ben sıcak yedim, akışkana yakındı. Fırından çıktığı an yedim 🤭🤭🤭

Eklentiler

• IMG-20201126-WA0020.jpeg
    IMG-20201126-WA0020.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 41
Back