- 23 Ocak 2016
- 32.940
- 49.337
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinyağı mı, hmmm? nasıl bir tat veriyor acaba?Benim tarifte 150 gr tereyağı 4 yemek kaşığı zeytinyağı var şeker de 2 bardak ama ravak oluyor diye ben 1.5 koyuyorum
Ama bu sütlü tatlı, her ne kadar şekerli ve unlu olsa daHahaha Allah sizi netmesin deliler böyle birbirimize tatlı yapmak için gaz verelim yaza kadar fil gibi oluruz artık
Tarifte var 4 yemek kaşığı zeytinyağı diye hep koyarım sizin tarife göre bizimki epey yağlı ve şekerli ama güzel oluyor kayınpederim çok sever bize geldiğinde yaparımZeytinyağı mı, hmmm? nasıl bir tat veriyor acaba?
Ama bu sütlü tatlı, her ne kadar şekerli ve unlu olsa da
Ben ilk defa yaptım, acaba orijinali seninki gibi yağlı mı ya da senin tarif orijinal mi değil?Tarifte var 4 yemek kaşığı zeytinyağı diye hep koyarım sizin tarife göre bizimki epey yağlı ve şekerli ama güzel oluyor kayınpederim çok sever bize geldiğinde yaparım
Bilmem ki orjinal mi ben tarifi görümcemden almıştım bir de ben o karışıma blender tutuyorum kıvamı güzel oluyor un iyi karışıyorBen ilk defa yaptım, acaba orijinali seninki gibi yağlı mı ya da senin tarif orijinal mi değil?
Süt masumlaştırıyor demiZeytinyağı mı, hmmm? nasıl bir tat veriyor acaba?
Ama bu sütlü tatlı, her ne kadar şekerli ve unlu olsa da
Aaaa bak blender da olabilir. Soğuyunca kıvamı daha hoş olur blender sayesinde herhalde. Ben sıcak yedim, akışkana yakındı. Fırından çıktığı an yedimBilmem ki orjinal mi ben tarifi görümcemden almıştım bir de ben o karışıma blender tutuyorum kıvamı güzel oluyor un iyi karışıyor
EveeeeetttSüt masumlaştırıyor demi
Sıcak iken daha güzel oluyor tabi afiyet olsun canım ben de bigün yapar atarım inşallahAaaa bak blender da olabilir. Soğuyunca kıvamı daha hoş olur blender sayesinde herhalde. Ben sıcak yedim, akışkana yakındı. Fırından çıktığı an yedim
Mutlaka atSıcak iken daha güzel oluyor tabi afiyet olsun canım ben de bigün yapar atarım inşallah
Başlığı KK Kadınları Tarif paylaşıyor mu yapsaydım acaba?
Olsun ISSIZZ ’ım, burada paylaşırız işte. Hiç fark etmezCanım başlığı değişirsen benden kurtulamazsın söyleyeyim.. ben yemek yapmaya da yemeye de bayılırım
Ellerine sağlık afiyet olsun missss benim helvam da birazdanBuraya mi atiyorduk bu bebekleri
Benimki sutlacEllerine sağlık afiyet olsun missss benim helvam da birazdan
Benimki sutlac
Tsk ederm seninkini beklemedeyimm
Sagolasin cnmmm