Aynrn ben helvadan yapmadim ama tavuk gogsnun firinlanms hali gbi diye dusundumTavuk göğsü tatlısının yumurta sarılı hali sanırım malzeme yapılış birebir aynı
Ellerinize sağlık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlı Tarifi KK Kadınları Süt Helvası (Bursa Helvası) Yapıyor 🥛🍮🤩
- Konu Sahibi alsem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- süt helvası sütlü tarifler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Dene ve görTavuk göğsü tatlısının yumurta sarılı hali sanırım malzeme yapılış birebir aynı
Ellerinize sağlık
- 28 Haziran 2011
- 61.023
- 153.492
- 898
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Ben çok uğraşıyorum yapsınlar diyeSüt helvası yapmayanda ne bileyim
- 28 Haziran 2011
- 61.023
- 153.492
- 898
Iyi gidiyor benceBen çok uğraşıyorum yapsınlar diye
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
1-2 muhabbet ettiğim herkesi darladım resmen yapsınlar diyeIyi gidiyor bence
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Ooooooo ellerine sağlık, afiyet olsun biz bugün burger king yedik kabak tatlım var onun haricinde. Bu hafta çalışma haftam, bir de AÖF sınavlarım var filan o yüzden ara verdimBuralar cok sessizbkalmis kizlarrr
Neler dokturdunuz bakimmm ben acilis yaptm
Offf bence seninki daha ooooo luk bisey ya burger enn sevdgmmm afiyet olsn. Cumartesiye evde kendim yapacagim insallah ekmegne kadarvOoooooo ellerine sağlık, afiyet olsun biz bugün burger king yedik kabak tatlım var onun haricinde. Bu hafta çalışma haftam, bir de AÖF sınavlarım var filan o yüzden ara verdim
Basarilar dilerm sana canim sahalara dondugunde beni etiketle
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Hahahaha, sağ ol beybi. Kocamla bağrışmaya başladık “artık tatlı yapma yeter” diye bağırıyor. Sivilcelenmiş beyfendi ama ben can sıkıntısından yaparım bi şeyler haftaya kesin. Koyarım buraya daOfff bence seninki daha ooooo luk bisey ya burger enn sevdgmmm afiyet olsn. Cumartesiye evde kendim yapacagim insallah ekmegne kadarv
Basarilar dilerm sana canim sahalara dondugunde beni etiketle
Benim esime 3 4 gun gecse tatli kek bisey yapmasam bayadir tatli yapmadin sanki ya filan derHahahaha, sağ ol beybi. Kocamla bağrışmaya başladık “artık tatlı yapma yeter” diye bağırıyor. Sivilcelenmiş beyfendi ama ben can sıkıntısından yaparım bi şeyler haftaya kesin. Koyarım buraya da
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Allahım keşke benim de koca öyle olsa Benimkinin karnı doycak. Önüne 10 katlı pasta koy (ki benim için pasta=çeyrek Altın değerinde) ne yemek var derBenim esime 3 4 gun gecse tatli kek bisey yapmasam bayadir tatli yapmadin sanki ya filan der
Benimki de ne diyor biliyormusun aksama bana trilece yap istersen hic yemek yapmaAllahım keşke benim de koca öyle olsa Benimkinin karnı doycak. Önüne 10 katlı pasta koy (ki benim için pasta=çeyrek Altın değerinde) ne yemek var der
Ama iste bu benim icin zor oluyor yapmayi seviyorm ama kendim yemeden duramiyorum sknti bu kendi yese de kilo almiyor masallah
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Benimki de ne diyor biliyormusun aksama bana trilece yap istersen hic yemek yapma
Ama iste bu benim icin zor oluyor yapmayi seviyorm ama kendim yemeden duramiyorum sknti bu kendi yese de kilo almiyor masallah
Bu koca tarifi nasıl oluyor? Nasıl yaptın, bu kıvama gelmesi için tam olarak ne koydun kocanın hamuruna?
Allah oyle yaratmis kiz ben napabilirimBu koca tarifi nasıl oluyor? Nasıl yaptın, bu kıvama gelmesi için tam olarak ne koydun kocanın hamuruna?
Birde ben her turlu tatli yapip denedikce mest oldu demekki ama tabiki yemegimi de yapmadan durmuyorum yemeksiz de olmaz tebii
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Ay yok, benimki pek nazlı. O mideme dokunur, bu sivilce yapar, şunun tadı böyle vs. vs. Onun yüzünden ben de yapmaya yapmaya unutuyorum. E ölçülerini değiştirip kendime kadar yapsam o zaman da yiyeceği tutuyor. Beni çıldırtıyorAllah oyle yaratmis kiz ben napabilirim
Birde ben her turlu tatli yapip denedikce mest oldu demekki ama tabiki yemegimi de yapmadan durmuyorum yemeksiz de olmaz tebii
ZormusAy yok, benimki pek nazlı. O mideme dokunur, bu sivilce yapar, şunun tadı böyle vs. vs. Onun yüzünden ben de yapmaya yapmaya unutuyorum. E ölçülerini değiştirip kendime kadar yapsam o zaman da yiyeceği tutuyor. Beni çıldırtıyor
Tatli gbi seyler de pek az olcude yapilmiyor ya
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Aynen yaaaaa. Ay valla artık fincan ölçüsüyle filan kek yapmaya başladım. Uydurup uydurup yapıyorum cezvede puding yapmayı öğrendim meselaZormus
Tatli gbi seyler de pek az olcude yapilmiyor ya
Masallah buda bir basari benceAynen yaaaaa. Ay valla artık fincan ölçüsüyle filan kek yapmaya başladım. Uydurup uydurup yapıyorum cezvede puding yapmayı öğrendim mesela