• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
33
Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?

Kafamın karışık olduğu bir gönül işi vardı. Ararken denk geldim. En doğru kararı verdim. Sonra kayıt oldum.

Sene 2012,1 yıllık evliydim.
Bebek düşüncemiz vardı, napmak lazım, doktora gidip bir muayene mi olmak lazım vs derken denk geldi.
Tüm forumlar dikkatimi çekti sonra...

Hâlâ var severek takip ettiğim bölümler ama bdv nin sıkı takipçisi oldum çıktım nedense.

Merak ettigim seyler olup internete yazdığımda kk'da acilmis o meseleyle ilgili konular cikiyordu, yardim aliyordum arada.. Sonra bosanma surecindeyken konu acmak isteyip uye oldum.. Oylee basladi : )

Ben tesadufen gordum googlede arama yapiyordum bu site cikti bir sure anonim takildim sonra uye oldum

Gecen haziranda hamile kalinca merak ettiklerimi aratirken bu site cikiyordu. Daha oncesinde de denk gelmistim cok. Iste haziranda uye oldum ben de

6 7 yil oldu sanirim nasil kesfettigimi hatirlamiyorum. Ama bagimliisyim buranin. Burdan tanisip gorustugum arkadaslarim da oldu. Seviyoruz seni kk

Yeni evliydim pko vardi hamile kalmak istiyordum 4 ay çocuğum olmayinca panik yaptim araştirirken hep buraya yönlendiriliyordum hamile kalinca hikayemi yazmakbiçin üye oldum..

Back
X