KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

şimdi herkes itiraflarını yazıverecek şuraya.
isimsiz saydırma topiği vardı bir ara..

ihanet üstüne ilahi adalet konusu vardı ya bana küfür eden kız 60 gün içinde açabiliyormuşum davayı temelli dedim ankaradan döneyım batmandan açarım hem batman küçük yer eşim takip eder

O konuyu biliyorum ama saçma sapan bir konu diye bir şey yazmamıştım çok sinir olmuştum. Şimdi okudum ve şok oldum olay eşine kadar gelmiş, ben utandım, bak lütfen rica ediyorum dava aç uğraşamam falan deme sakın.

Ben burda asla konu açmam mesela, ille fikir alacaksam özel mesajla bikaç arkadaşla konuşma başlatırım apla konusu. gibi don lastiği gibi sünecek neme lazım

neme mi ne me mi bu arada, neme lazım yazdım bakalım ya tutarsa

aplaya gelene kadar neler çıkıyor neler..
aslında insan eleştirmek istemiyor en nihayetinde anlaşılıyor yazdıkları ama bir paragrafta iki üç kere ve devam mesajlarında da aynı hata yapılınca inanılmaz göz tırmalıyor. mesala morali bozuk olan biri sayfalarca morelim yazınca insan rahatsız oluyor.

Siz hiç KK da konu açmadınız mı gerçekten

Cunku burasi "KADINLAR" kulubu. KK degil, kadin milleti boyle.
Nerde kadin, orada didisme. Kendim de bu irktanim diye ayrim yapamayacagim, dogruya dogru. :)
Ne alakasi var canim aaaa Allah Allah hemen genellediniz kendi adina konus taamm mi diyip konu sahibine neden ve nasil atarlanildigini gostermek istedim.

Saka bir yana da biraz da sanal olmasinin etkisi var galiba. Insanlar normalde soyleyemediklerini burda cosuyorlar gibime geliyor.

yok. uğraşıcam gün saydım 47 gün oluyo ankaraya gidip dönmem dilekçem hazır gelince tarih atıp çıktı alıp gidicem

Ben bir de sidik yarıştırır gibi dert yarıştıranlara, konu sahibesinin derdini beğenmeyenlere sinir oluyorum.
Konu sahibesi:
-İkizlerim beni çok yoruyor, uyayamıyorum. Evde çok bunaldım. Bana yardım edin.
Cevap: O kadar çocuk sahibi olamayan , tedavi olan insan varken sen nasıl bebeklerinden dert yanarsın ahlaksız kadın? Allah seni kahretsin!!!

Birazda ben derdimi yazayım, yazım kurallarına dikkat etmek gerekiyor elbette, normalde gayet güzel yazanlar ısrarla, inadına Türkçe'de olmayan harfleri, sesli harfleri yutarak nbr, mrb, kynnm bn sldrd veya noktalama işaretlerinin varlığını kenara bırakarak yazanlara uyarı veriyorum lakin birde gerçekten yurtdışında yaşayan ya da yöresel şiveye yazanlar var ki onlarla dalga geçilmesine, yazdıkları gayet anlaşılırken yazdığı bir kelimeye takılıp kalınmasına bende mana veremiyorum.

Birde gruplaşıp linç girişimleri oluyor, yüz yüze değilsiniz diye, nasılsa kim olduğunuzu bilmiyorlar diye hayatın hıncını insanlardan almanın anlamı yok.
Ve son zamanlarda ya biz gerçekten kadın mıyız dedirten argo kelimeler şok yaşatıyor, kendimi köşebaşındaki kahvede okeyde bittiğim için küfür sallayan adamların arasındaymışım gibi hissediyorum, kadın küfür etmez mi Mune, kelebek mune demeyin, eder belki ama böyle herkese açık bir platformda edilmesi yakışık almıyor.

Hep karşınızdakileri eleştiriyorsunuz fakat birazda özeleştiri yapın, insanları kışkırtan hatta konu açtığına pişman eden yorumlarınız yok mu?

Üye gerçek ama konusuna inanmıyorsunuz diye topikte fake diye yazıyorsunuz, zaten fake yazısı görüldüğünden itibaren üyelerin yorumları konudan uzaklaşıp konu sahibesinin gerçekliğini sorgulamaya dönmeye başlıyor, üye fake'se konu uydurmaysa KİB'leyin, neden konuda yazıyorsunuz ki, tutun ki konu gerçekse ne olacak? Karşınızdaki size kendini ispat etmeye çalışırken beziyor resmen ve üyeliğini sildiriyor, farkında mısınız son zamanlarda kaç üye üyelik sildirip konusunu kapattırdı, siz çoğunu sahteydi o yüzden atıldı sanıyorsunuz, hayır bir kısmı gerçek üyelikti ve kendini anlatmaktan yorulduğu için gitti.

Az evvel yazdığı kelime yüzünden eleştirdiğiniz kişide içerik sildi diye uyarı aldı, sayenizde atılmadı yani.
Bazen cidden karşımızdakilerin duygularını önemsemiyorsunuz, kusura bakmayın ama bu bir gerçek

Son düzenleme:
yani her tarafım evrak dosya dolu idi .Daireye giren çıkanın da haddi hesabı yoktu.Ev karıştığında ya da işyeri böyle dolduğunda söylenen bir deyimdir .
Yani şeytan bile yavrusunu kaybeder bu karışıklıkta manasında .
Severim bu lafı .

Mune yüzün aha burada diye söylemiyorum, 1 tanesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…