- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Ben bir de sidik yarıştırır gibi dert yarıştıranlara, konu sahibesinin derdini beğenmeyenlere sinir oluyorum.
Konu sahibesi:
-İkizlerim beni çok yoruyor, uyayamıyorum. Evde çok bunaldım. Bana yardım edin.
Cevap: O kadar çocuk sahibi olamayan , tedavi olan insan varken sen nasıl bebeklerinden dert yanarsın ahlaksız kadın? Allah seni kahretsin!!!
Saka bir yana da biraz da sanal olmasinin etkisi var galiba. Insanlar normalde soyleyemediklerini burda cosuyorlar gibime geliyor.
benim dei çimde bazı şeyler varaslında yönetimden 1 gün izin alıp açsak şuraya.
Neler vardır içimizde Allah bilir.
Ayy bu çok güzelditakamaz mı?
takarken izin mi alacağız?
şaka şaka örnek olsun diye yaptım
Ben o psikolojinin sebebini biliyorum galibaOhooo bir de ahlak zabitalari varki evlere şenlik
Eğer üye Cinsellikle ilgili konu açmışsa ya erkektir yada sapık
Ayyy sen fakesin eee fake se eğer bas kib butonuna çık ellerine yazık değilmi fake bulduğum konuya yorum yapma zahmetinde bile bulunmam ondan sonra sayfalarca kendini inandırma mesajları en sonunda üye zıvanadan çıkar bu defada sen bize nasıl hakaret edersin eder efendim eder
Nasıl yanliş harf kullanirmiş
Yahu sen cahilsin diye dalga geçtiğin insandan kat be kat daha cahilsin haberin yok
Belki okuması yazması iyi değil belki ilk okul terk okuyamadı,belki klavyesi bozuk b harfini basmıyo ki konu sahibi açıklama yapıyor düzenleme hakkı dolduğu için değiştiremiyor yok anlamıyorlar vurun ...
Yettiniz artık yaaa gerçekten her konu havada kalıyor
diğer nicklerimle açmıştım ama tek tük bu nickimle bi tek balık yağı konum var
pardon daaa nasıl dokundurdular oraya kadar?hee o konuda bi arkadaşın memelerine kadar geldi konu
Ne mutlu sana canım benim hatanı faketmen çok güzel birşey bence.Ben bu. dediğini nice1985 adlı üyeye yaptım sanırım ama ölüm konusuna takıntılıyım cidden sinir olmuştum. sonrada içim yandı ağzının ayarı yok be özlem dedim
Ahahaha ben de kaybetti diyince vefat etti anlamında anladım da ne oluyor dedim :)yani her tarafım evrak dosya dolu idi .Daireye giren çıkanın da haddi hesabı yoktu.Ev karıştığında ya da işyeri böyle dolduğunda söylenen bir deyimdir .
Yani şeytan bile yavrusunu kaybeder bu karışıklıkta manasında .
Severim bu lafı .
Bazi yorumlarin sirf begeni almak icin yazildigini dusunuyorum.
Su siteyi gercek hayati gibi yapan, kinlenen, takan, ugrasan ohoo neler var ya.
Gecen biri bana popisin dedi.
Forumda insanin popisi mi olurmus
söylemek isteyip de söyleyemediklerimiz, törpülediklerimiz.. yasak şeyler..benim dei çimde bazı şeyler varaçılsın bence de
Valla maşallah mesaj sayınızda fazla ben de düşündüm dedim konu açmıştır çok fazla kendi konularından dolayı bu kadar fazla mesaj sayısı vardır diye düşünmüştüm
Ne mutlu sana canım benim hatanı faketmen çok güzel birşey bence.
pardon daaa nasıl dokundurdular oraya kadar?
gerçi hiç şaşmam siyasetten dine, dinden mahreme, mahremden adetlere girebiliyorsak..
popisin ne demek ?Bazi yorumlarin sirf begeni almak icin yazildigini dusunuyorum.
Su siteyi gercek hayati gibi yapan, kinlenen, takan, ugrasan ohoo neler var ya.
Gecen biri bana popisin dedi.
Forumda insanin popisi mi olurmus
Bazen kazenden maaş aldıklarını bile düşünüyorumBen o psikolojinin sebebini biliyorum galiba
Geçmişte başka bir forumda moderatörlük yapmıştım. Bizim uyardığımız bir üye varsa kesin onu diğer üyeler mimliyordu takip edip her yanlışında "arkadaşım şöyle şöyle yapmak yasak" diye uyarıyorlardı. Bunu yapmaktaki amaçları da moderatörlük teklifi almakİkide bir site hakkında öneri bölümüne "Moderatör alımı var mı?" diye yazarlardı bir de
Burada da "Ben fake demiştim zaten sonra da banlandı." deyip seviniyorlar. Muhtemelen aynı psikoloji
gercekten BitaneMune yüzün aha burada diye söylemiyorum, 1 tanesin.
şey var bir de çok güzel olduğunu duymak isteyen üyeler..Geçmiş konudan vurmaya çalışmaca oldu orda sanırım. Memeler ve estetik ile ilgili bir saldırı vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?