• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hanimlari neden bu kadar agresif ve takintili ???

Ben bir de sidik yarıştırır gibi dert yarıştıranlara, konu sahibesinin derdini beğenmeyenlere sinir oluyorum.
Konu sahibesi:
-İkizlerim beni çok yoruyor, uyayamıyorum. Evde çok bunaldım. Bana yardım edin.
Cevap: O kadar çocuk sahibi olamayan , tedavi olan insan varken sen nasıl bebeklerinden dert yanarsın ahlaksız kadın? Allah seni kahretsin!!!

hee o konuda bi arkadaşın memelerine kadar geldi konu

Saka bir yana da biraz da sanal olmasinin etkisi var galiba. Insanlar normalde soyleyemediklerini burda cosuyorlar gibime geliyor.

Aynen, yüz yüze olmayınca oto sansür kalkıyor. Bir de karşımızdakinin de etten kemikten insan olduğunu unutuyoruz sanırım, sadece sanal kişiliklerden ibaretmişlercesine. Bu kendime de bir eleştirimdir.

Ohooo bir de ahlak zabitalari varki evlere şenlik
Eğer üye Cinsellikle ilgili konu açmışsa ya erkektir yada sapık
Ayyy sen fakesin eee fake se eğer bas kib butonuna çık ellerine yazık değilmi fake bulduğum konuya yorum yapma zahmetinde bile bulunmam ondan sonra sayfalarca kendini inandırma mesajları en sonunda üye zıvanadan çıkar bu defada sen bize nasıl hakaret edersin eder efendim eder
Nasıl yanliş harf kullanirmiş
Yahu sen cahilsin diye dalga geçtiğin insandan kat be kat daha cahilsin haberin yok
Belki okuması yazması iyi değil belki ilk okul terk okuyamadı,belki klavyesi bozuk b harfini basmıyo ki konu sahibi açıklama yapıyor düzenleme hakkı dolduğu için değiştiremiyor yok anlamıyorlar vurun ...
Yettiniz artık yaaa gerçekten her konu havada kalıyor
Ben o psikolojinin sebebini biliyorum galiba :D
Geçmişte başka bir forumda moderatörlük yapmıştım. Bizim uyardığımız bir üye varsa kesin onu diğer üyeler mimliyordu takip edip her yanlışında "arkadaşım şöyle şöyle yapmak yasak" diye uyarıyorlardı. Bunu yapmaktaki amaçları da moderatörlük teklifi almak :D İkide bir site hakkında öneri bölümüne "Moderatör alımı var mı?" diye yazarlardı bir de :D
Burada da "Ben fake demiştim zaten sonra da banlandı." deyip seviniyorlar. Muhtemelen aynı psikoloji :D

Ben bu. dediğini nice1985 adlı üyeye yaptım sanırım ama ölüm konusuna takıntılıyım cidden sinir olmuştum. sonrada içim yandı ağzının ayarı yok be özlem dedim
Ne mutlu sana canım benim hatanı faketmen çok güzel birşey bence.

Bazi yorumlarin sirf begeni almak icin yazildigini dusunuyorum.

Su siteyi gercek hayati gibi yapan, kinlenen, takan, ugrasan ohoo neler var ya.

Gecen biri bana popisin dedi.

Forumda insanin popisi mi olurmus :D

yani her tarafım evrak dosya dolu idi .Daireye giren çıkanın da haddi hesabı yoktu.Ev karıştığında ya da işyeri böyle dolduğunda söylenen bir deyimdir .
Yani şeytan bile yavrusunu kaybeder bu karışıklıkta manasında .
Severim bu lafı .
Ahahaha ben de kaybetti diyince vefat etti anlamında anladım da ne oluyor dedim :)

Son derece yardımcı fikirler vermeye çalışırken konunun fake olduğunu anladığında kendinle alay edilmiş gibi hissedince sen de anlarsın ... Ayrıca doğru düzgün alfabeyi kullanmazlarsa nasıl okuyacağız nasıl anlayacağız. Hele bir konu da tek bir sesli harf yoktu böyle bir şey olabilir mi ... Bu siteye ve üyelerine yapılan bir saygısızlık bana göre ... yorum yazarken kırmızı çizgilere bile dikkat ediyorum . Konu sahibine ve diğer üyelere olan saygımdan.

benim dei çimde bazı şeyler var :KK70::KK70: açılsın bence de
söylemek isteyip de söyleyemediklerimiz, törpülediklerimiz.. yasak şeyler..
--prensin biri çok güzel bir prensesle evlenip sayarına getirmiş prensesi. o kadar büyük ve güzel bir saramış ki. prens prensese 50 tane oda göstermiş. demiş ki: bu odalardan hepsine girebilirsin ama 50. odaya yaklaşma.
prens gider gitmez ilk işi 50. odaya girmek olmuş.

Valla maşallah mesaj sayınızda fazla ben de düşündüm dedim konu açmıştır çok fazla kendi konularından dolayı bu kadar fazla mesaj sayısı vardır diye düşünmüştüm :KK51:

Yok gevezelikten o

Ne mutlu sana canım benim hatanı faketmen çok güzel birşey bence.

cidden içim yandı ama
gereksiz. ölüm kelimesi beni benden alıyo babamı kaybettiğimden beri

Ben o psikolojinin sebebini biliyorum galiba :KK70:
Geçmişte başka bir forumda moderatörlük yapmıştım. Bizim uyardığımız bir üye varsa kesin onu diğer üyeler mimliyordu takip edip her yanlışında "arkadaşım şöyle şöyle yapmak yasak" diye uyarıyorlardı. Bunu yapmaktaki amaçları da moderatörlük teklifi almak :KK70: İkide bir site hakkında öneri bölümüne "Moderatör alımı var mı?" diye yazarlardı bir de :KK70:
Burada da "Ben fake demiştim zaten sonra da banlandı." deyip seviniyorlar. Muhtemelen aynı psikoloji :KK70:
Bazen kazenden maaş aldıklarını bile düşünüyorum:KK51:

Geçmiş konudan vurmaya çalışmaca oldu orda sanırım. Memeler ve estetik ile ilgili bir saldırı vardı.
şey var bir de çok güzel olduğunu duymak isteyen üyeler..
hani daha önce resimlerini de koymuşlukları vardır topiklere.
o yüzden bir konu yazarlar yorumların "ee canımmm sen de bu kadar güzel olma"
"güzelsin de o yüzden kıskanmıştır"
yani bunu duymak isteyen belli üyeler var. tanıyan tanır.:KK70:

Back